Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 1, 2010

bestnya blogging...percayalah....

cewahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....tajuk di pagi rabu...agak ceria..
walaupun sebenarnya hati tengah gundah gulana...huhuhuhuhuhuhu
*sob..sob..sob..sedey lagi..dan lagi....*

arggghhh abaikan perasaan sendiri....meh la kita menceriakan diri sendiri....
walaupun agak hipokrit bunyiknya kan..
tapi wat to do..live must go on...huhuhuhuhuhuh sedey lagi..dan lagi.. :(


k la...semalam dah bz melampau..hari nie nak sedey2 lak kan.....
xmo la sedey2 k.....

back to the story book

nie kejadian betul2 berlaku masa aku cuti raya haji hari tue...
kan aku bercuti agak lama kan masa raya haji hari tue....

best dapat spend time dengan family kat kampung....hapie sangatttttttttttttttttttttttt

dan paling best..aku mendapat kunjungan...dari blogger's penang.....
thanks korang..sebab sudi mai umah akak *fengsan la akak kan...tua kah??? ohhh nooooooooo*


nie second time aku jumpa dengan shu......so xyah bagi direction dah nak mai umah aku kat kg...
dia dah terror dah....
sebenarnya rumah mama aku ngan rumah depa nie semua....xda la jauh sangat...
lebey kurang setengah jam jerk.....

plan punya plan..so masing2 pakat nak mai tengok amani...hari sabtu..sehari sebelum aku balik kl...
welcome dear.....most welcome.....






nida dengan her lovely lace doter...
sofia yang sangat shomeyyyyyyyyyyyyyyyyy
dengan rambut pokok nyioq nya.....heheh suwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeettttt


dan betapa keciknya dunia.....
sebenarnya aku ngan si nida tue...ropa2nya...adalah sedara hoke..
ya ampun...keciknya malaysia....xsangka aku....
tue pun lepas dia borak2 ngan mama aku la..baru kami taw..yang kami sebenarnya adalah sedara....
nida...kita sedara hoke...ahhahahahahaha sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangattttttttttttt




segmen jejak kasih bak kata budak2 nie semua...
hehhehehehe *nida cam malu2 ropa orang nak masuk meminang ja kan.. :P*



sofia yang telah mencopek botol susu qaseh anak buah shu...
hahahahahahahah......sedap lak dia dok menyonyot botol susu tue...


lepak2 sampai lepas magrib..masing2 pakat mintak diri..nak balik...



sambung borak lagi kat luaq umah..walhal dah salam2 dah nie...
ahhahahaha bak kata en shukri...ha..sambung la jejak kasih dulu...*sebab dia nak tengok badminton...memang dasar hoke laki aku nie...*

tapi sebelum balik....as blogger..harus la nak bergambar dekat trademark kampung gueeeeeeeeee......
mana lagi klu bukan dekat ...





*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




tugu sampan....
sekali hamek ko...gelap gelita hoke..nak amik gambar dekat sini....
non hado lampu..walaupun lampu jalan...
tenkiu camera telah berjaya menampak jugak gambaq kami di sini...





kami yang macam2 pose ada....
heheheheh mesti heran..mana amani kan...
amani dah tidooooooooooooo elok budak2 nie sampai kat umah...setengah jam kendian amani mintak diri nak tido..hehehehehheheh

so dapatlah bonda ko bergedix sakan kan...tenkiu amani..sebab tido.. :P



no camera please....
ahhahahaha awat nida sampai kembung mulut tue... :P



still pose..walaupun sebenarnya kami di serang hebat oleh nyamuk2 yang rakus...
hahahaha ye lah...dalam gelap gelita hoke...
keta motor hat lalu lalang pun nek heran tengok..
apa jadah budak2 nie buat dalam gelap nie kan....
wellllll we'uolssss blogger hoke...
*walhal mesti depa kata kami nie jakun kan...dok posing dalam gelap... :P*


peace..no war.... dari kami...
nie 1st time aku jumpa ngan nida...n titin....
xsangka...dan nie jugak 1st time aku kenal titin...nida dah kenal thru blog sebelum nie...
titin nie la 1st time aku kenal..thanks lalink sebab sudi mai umah akak..walaupun kita baru kenal time tue,....meh nak muah2..skit...

dan ketahuilah korang....dalam banyak2 nie..aku yang paling kerdil uwaaaaaaaaaaaaaaaaa
*abaikan qaseh ngan sofia la..baru leh aku yang paling kecik.. :P*





eh motip gambar nie...
nak tunjuk perut i yang xyah pakai PB tue ka...??? hahahahahahhahahaha
walhal jenuh dok tahan napas xmaw bagi nampak pedot ku muncit...xsukerrrrrrrrrrrrrrrrr


notakakikuberbunyi:

susah nak puaskan hati semua orang...kadang2 kena ketepikan hati dan perasaan sendiri tuk puaskan hati orang lain...tapi demi mereka insan yang aku sayang...aku pasrah... :(


37 comments:

SURIA AMANDA said...

ayat yang last tu semacam jer ka..ape ke hal? huhu..bila akak nak terjah Lisa lak?

Iena said...

i love blogging too :)

Eye_nee said...

Bloging buat akk rasa hepi jer..buleh luahkan ...crite kan ape jer yg akk suke..nota ko tu buat akk sayu..terkdg tu demi prasaan org lain prasaan kita seolah menbenci kita sendiri...hmm tah lah....semuanya demi kebaikan bersama...

Deqna said...

haah ayat yg last tu len macam pulak mood dia..mula2 baca dah mood hepi2 last2 camtu pulak...

well.. saya suka blogging jugak..boleh jejak kasihan kan...

rasp said...

mmg what a small world ek...
leh plak ada sedara ya hahahaha...

zura@iwan said...

blogger penang mai umah ek? femes tul eida kan...rajin BW n ramah orgnya la ni..

-aNida OtHmaN- said...

dear Laling maKsu...jagn sedey-sedeykeyh...WEKEND ni kita nak jmpak laie...ehehehhehe

dear maksu, ada dat idupni ada SUKA duKa...part tang duka tuh memang palIng memeritkan...BTW hadapi ngan tenang keyh.....

makSu, i Love u so muchhh n More...memang tak penah terlintas yg selama nie akak & dan saya adalah sedara...patotlaa masa PERTAMA kali bejabat tangan ngan TOKSU hati saya dh bedetik..eh mcm ada per bestt jaa nie..RUPANYAA toksu sedara ...wowooooooo..suka..suka...

akak, SABAq naaa...TABAH lalui dengan tenang.........

akak, sofia dh tak tembam mcm nie dh...DALAM skelip mata dia skrg susut badan..soB..sob

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ akak dah terjah ko..ko la terjah akak lak.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ me too...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ huhuhuhuhhuhu :((

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ kadang2 mood ke daun skit :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ ha'ah e2 la...ish2...xsangka btoi..

Cik Pah said...

wah seronok dapat berkumpul camtuh.. even kenal kat blog..tapi tali silaturahim tuh di panjangkan lagi dgn pertemuan kan..

Ena said...

eida...

seyes la.. dah slim melim giu tau auwww!!
eh terlari tajuk plak.. =P

kak ina mail said...

blogging memang syok, dapat ramai kawan.ko jangan nak propa ye, akak tengok perut ko kempis je. ini yang akak hangin satu badan ni.akak punya perut ni bilalah nak susut, bagi petua.

Shu Shinju said...

oohhh...i luv bloggin too 3 4 5 6 7 8 9 & 10... :p

akak..xmo sedih2 k... Yusnida yg shu kenal mana de sedih2...

senyum skit..:)

Softtouch [Hanim] said...

Laaaa rupenya sedara...blogging lah yg membantu ni..yelah dr blogging terus dpt jejak kasih...

mummysyafie said...

nota kaki tu naper macam sedih je

Aujinz said...

itu sampan tsunami ke ape?..

rATu kEBaYA said...

meriah nyr berfoto ye... cantiklah tugu sampan tu..

betul tu purple susah nak memuaskan hati semua org..

MAMASYAZA said...

nak tau gak la umah kat mana, mana tau nanti buleh gak akak p

makdara TERdiva said...

nnti turn kita plak bergather2 :)

leh laga2 montot! haha!

POSH76 said...

blogging mmg addicted dapat ramai kenalan...tup2 tak sangka bersedara korang yer

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ heheheheh xda la pemes sangat... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ get well soon dear...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ bila kita maw jumpa??? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ heheheheh xpa2...i likkee..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ susut perut mustajab..ehehehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ heheheh dah senyum dah.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ e2 la..xsangka kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ huhuhhuhu :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ sampan yang rosak sebab tsunami...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ heheheh tue la kan...meriah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ umah mama eida dekat kg masjid,kota kuala muda..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ harus2....setkan saja datenya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ e2 la...sangat xsangka...

Eri-chan said...

sila blogger2 tegar sekelian buat perjumpaan..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails