Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 15, 2010

batman yang mengecewakan...huhuhuhuhu

sambungan dari auto hari tue..

hehhehe leh lak men sambung2 bagai kan...yelah..kata banyak pica kan..
harus la berpart2 bagai... :P



berkenan dengan keta perodua bezza nie...
cun gilosssss hoke....



masa tengah jalan2..tetiba terjumpa ngan ceo proton nie...
apa nyek nama dia..lupa sudah.......
apa lagi..langsung menggeletis nak amik gambar bersama2...



suweeeettttt orangnya......
manis jerk....
ehem2....laki orang hoke..sila sedar diri cik pepel.. :P



boleh pandang-pandang....duduk regang-regang... :P


lepas dah habis tawaf satu hal....nak ke hal yang ada batman lak...
tapi sebelum tue..singgah minum-minum dulu..
sebab dah keletihan ya amat....



my little princess yang sangat behave masa kat auto show tue..
gud gurl....
tat's why bonda lap u bery much....



mengekek2 gelak...ohhhh hapienya dia...



en shukri cakap dia sangat suka tengok gambar nie..
nampak cun...hahahahahah mesti la cun..sebab model tue cun.. :P
sila setuju dengan pendapat aku... ini satu paksaan hoke..



en shukri yang xcited nak tengok batman..sekali non hado...
nyampasssssssssssssssssss haku....



kami...yang bakal menyambut anibesary ke -2 lagi 3 bulan..ehem..ehem....




muka xcited tapi akhirnya kiciwa..huhuhuhuhhh



mereka...sahabat aku....


dia...kekasih hati aku.... :P
ohhh mood gedik kan...mentang2 la..lagi 3bulan anibesary kan.. :P



kami...sahabat dunia dan akhirat..insya-allah...




model xberbayar auto show.. :P


sekali masa dah sampai dekat batman tue..
sangat2 kiciwa hoke....
bukan seperti apa yang aku harapkan..
nampak sangat keta menipu...yang di buat dari polistrien tue..
WHATTTTTTTTTTTTTTTtt la kan....
mahe ok orang bayaq nak masuk tengok....
hampeh btoi...sangat mengiciwakan...
sampai en shukri cakap..dia tanak amik gambar..sebab xcantik langsung...
ahhahahahahaha cayalah en laki aku nie...

lepas dah penat gilos tawaf dalam tue..ok lah masa tuk mengundurkan diri..
sekali elok dah sampai dekat main door tue..
bleh plak si amani nie..
tambah corak kat baju bonda dia nie...



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

nampak tue...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa en shukri lak cakap..jap2 nak amik gambar...
hampeh jerk kan...
memang sangat dengkikan dengan kegojesan aku kan.....




amani leh layan gelak lak kan..lepas dah mencomotkan baju aku...
huhuhuhuhuhuhuhu



tetiba elok dah nak kuar..ternampak lak bendera2 nie..
apa lagi..terus cakap dekat en shukri..
soh amik gambar aku ngan amani jerk kat sini...



kami anak kelahiran selangor....
hangen jerk en shukri dengar... :P




beria-ia si kenit nie pegang bendera tue...
cam taw-taw jerk bonda dia nak sakitkan hati daddy.. gud gurl...



hari nie ada audit la kat opis aku...Alliance Bank lak datang buat audit..huhuhuhuhu
bosan la..... :P jap lagi nak balik dah..nak amik my little princess...bawak datang opis..hehhehehe




27 comments:

Cik Pah said...

ohh.ceo proton tuh , aku panggil abg syed.. chewah ..abg abg pulak ek.. ehhehe..

aku pun tak pernah jumpa dia slama kerja proton nih.. yelah..sape lah daku , hanya kerani sajo ..sob..sob..sob

-aNida OtHmaN- said...

Bonda mesti bekesempatan tgk 5 PENDEKAr tuh kan...member cakap smart-smart blaka pendekar tuh sume...rugi tak p tgk...alahhhhh,,,


sian Bonda, amani kasik corak free punyaa....kan apa tuh amani FENIN suda..hahahahahah.....

SURIA AMANDA said...

ceo tuh glamer kan..hari2 masuk tv masuk paper..
amboiii..amani...bukan main lagi eh..leh muntah2 kat bonda lak yer..

rATu kEBaYA said...

masa uzair baya2 amani selalu bagi corak kat baju mamanya ni.. fuh.. bukan setakat baju... cadar pun dapat corak cantik... huhu.. sekarang tidak lagi..

mungkin lama sgt kene aircond kot.. tu yang muntah susu..

kakchik@ella said...

hencem arr abg poton tu. hihi ..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Amani dah terserlah kejelitaan dia.jangan jeles.nampak putihlah dia. 80% muka en sukri.nak beli kereta baru ke.

ieda said...

bukan main amani .. posing2 sama mama sampai jeluak haaaaa hehehe

dikk proton tuu 1st time dgr .. cantik lah model dia .. nampak modern :)

ct fad said...

sekejap jer amanai nyer rambut lebat..pipi pun dah gebu2..eh..tetibe komen lari dari batman...huhuhuhu...

Eri-chan said...

wow batman hoke pastu takde mmg mengecewakan.
amani bg bunga kat kaula tu..hakhak...
motip nak sebut anibesary lagi 3 bln?

Lady of Leisure said...

amboi siap bergambo ngan ceo proton lagik, fuh glemer gitu heheheh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sejak Tuan Syed tu tinggalkan Per2gi Proton; nampaklah bernyawa sikit Proton tu..

Bezza tu memang kelass ! Pintu slide gitu..

Ena said...

seronok tengok gambo2 nie.. yg pasti eida makin slim.. fuhhhh!!

makdara TERdiva said...

laaaa..nape ko tak mintak no tipon si CEO proton tu..ish!!!! :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ alolo sedeylak aku dengar ha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- TUAH paling cantik dear....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ tue la..amani kasi bonda bau mashamm..sama cam dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA~ huhuh e2 la..jenuh la nak lap kasi ilang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ ha'ah memang encem..heheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Ina minat Do do Cheng ~ genetik bonda dia kan kak..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ sis..bezza tue produk produa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ct fad ~ ehhehehe xpa2...masih di terima..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahhahaha motip tersembunyi la tue nok.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ ehhehe...wow glamsss i...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ tue la..slide gitu kan..i likkeee...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ akakkkkkkkkkkkkk i miss uuuuuuuuu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ alamak lupa la...

Mimy Hamid said...

tu dia amani mengeluarkan bom atom dari mulutnya akibat bonda kuat sgt bergamba

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails