Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 3, 2010

daimmmmmmmmmm i likkkkeeeeeeeeeee daimmmmmmm

huhuhuhuhuhuhu salam pagi jumaat uolllssssss.....
hari nie aku kesepian dan keseorangan la kat opis nie.....
xpa2..next week aku nak amik cuti la on monday.....ha biar depa lak sunyi kan...
hehehehehehhe dengki kan.... :P

ok2..xbek ooo dengki kat orang...no gud...
xmo dengki2....taw uolllssss.....kita kawan bukan lawan..hoke...


back to story k... hari tue lepas sahabat alam maya nie balik dari tengok amani...
aku ngan my BFF pegi jalan2 dekat IKEA plak..
hehehehehehhehe
sis dee sebelum balik hari tue..siap tanya aku.." eh ko xkuar ke eida..ko kan suka berjalan.." hahahahahahahahah
eh harus la kuar..apa barang hari cuti dok umah...migrain hoke... :P


kitorang kuar dalam kul 5 lebih cam tue.....saja menggedik nak g IKEA..sebab aku nak beli lack side table yang tengah promo tue....
dengan yang paling utama skali...
aku nak makan kek daim....yang superrrrrrrrrrrrrb mabeles tue...




en shukri..en zam..ngan my BFF...
en zam..amik berkat tolak amani...heheheheheh practise make perfect kan...gud2...





my cekci gurl yang tengah best layan mata...
orang nak bejalan dia sibuk nak tido...
hehehehe baguih2...bonda sayang amani...



jalan2 pusing IKEA...cuci mata... tengok apa yang berkenan di hati..
huhuhuh klu dalam IKEA nie..boleh dikatakan semua benda aku berkenan...
tapi kenan dalam hati jerk la..huhuhuhuhuh



amani dah bangun....
tapi mata still tengah stim lagi..hehehehehheheh





like fader like doter...
anak daddy la katakan...





nampak x kasut amani tue...
hehehhehehe amani nie mempunyai kaki yang panjang hoke...
memang ikut daddy btoi anak bonda nie....



landing jap atas katil....amik berkat..mana taw nanti leh beli katil mahe cam nie...
hehehehehehhehe :P..
masa amani dok landing atas tilam nie...leh plak dia dok nak meniarap bagai...ish2...anak bonda nie.....dok dendiam la....




lepas dah penat pusing2...dan tawaf dalam IKEA tue...
perut pun meronta2 tuk di isi....lapar weh..kena lak ujan kan time tue...
memang asyik lapar jerk la...




my daim cake....n meatball....
yummy...yummy....sedap banget...




nak pokus kat kek tue...tapi terpokus dekat my prenz lak...
heheheh xpa la..kira halal la...




bonda wif amani....
tapi amani tengah sibuk nak tengok makanan kat atas meja...



nie pesen menara condong teluk intan...
eh bukan menara condong IKEA... :P



mummy yanie wif amani...
gud la amani...ada ramai 'ibu' angkat...
'ibu' angkat taw..bukan 'ibu' lain..... :P





see nampak sangat kesedapan kek ngan meatball tue..
sampai licin pinggan aku ngan en shukri...
hehehhehehehehehehheheheh ke kita tengah lapaq nyek abang time nie??? konpius sat.. :P




mereka..sahabat aku..dari sekolah menengah sampai skrang...
thanks uolllsss become my gud prenz....muahhhhhhhhhhh dekat yanie ngan amani ja...
ahhahahahahaha


notakakikuberbunyi: plan nak balik esok..tapi apakan daya en shukri kena keja lak on monday..so esok insya-allah pegi makan kenduri dekat seremban..dan nak ajak en shukri jalan2 dekat PD la..dah lama xp PD...hummmmm...orang seremban..jom la kita ngedate...maw ka??? :P




30 comments:

Cik Pah said...

aku dah lama tak makan meatball ikea ..maybe nak gi selasa kot..tapi mesti pack giler kan..

kak ina mail said...

ko boleh tak jangan menyiksa Amani tu .cian je dia.kipas pulak ko letak kat situ.ini gara-gara nak makan meatball ikea lah ni.gerammmm

Iena said...

u know wut... even dh brape juta kali smp IKEA, x pernah tergerak hati nk mkn meatball n kek coklat daim tu... tp skrg ni cam tergoda lak...

atty's said...

salam ida..adoi ko ni pepagi dah buat kty terkecur airliur tau .

SyaNa said...

lebatnye rambut cekci ni
aku pn sukaaaaa daim kek tu

Softtouch [Hanim] said...

comeinya amani..rambut dia lebat sgt..jeles acik tau..he he he..mmg anak daddy betul...

last mkn tahun lepas masa tgh ngidam..n skrg bila tgk ni tetiba ngidam balik...

SURIA AMANDA said...

nak dtg seremban?bilo...ala..nak dtg x plan awal2..main terjah..Lisa pun ada kenduri kat PD..bila akak nak pi PD?

Eye_nee said...

bukan setakat meatball tu akk tak penah makan...dgn IKEA2 tu sekali akk tak penah masuk...sgt la jauhhhhhhh nya akk duduk..padahal ke IKEA tu less than 30 minit ajorrrr..aku konpius sendiri...???

ieda said...

x pernah dgn daim kek .. tapi nampak sedapp tuu :) ermm kalau gi IKEA nak cuba jugak nanti .. tapi buile ?? huhuh

alor2 amani .. memang good sbb leh sape2 pegang .. x nangis punn :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ tempat makan kat IKEA nie memang sokmo penuh jerk kan..tension haku..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah amani hot la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ for me daim kek tue sangat sedap...try la nok..bila nak g..ajak aku skali.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ sharing is caring kan.. hehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ rambut dah cecah telinga dah..heheh klu budak sekolah nie..dah lama kena masuk bilik guru displin kan.. hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ hehe memang ramai yang suka dengan rambut lebat dia tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ esok la yang...ada kenduri dekat seremban...lepas kenduri baru nak ke pd..klu jadi la.. :P

Deqna said...

amani ni kemana2 sajer lah boleh jer tido.. memang memudahkan bonda dia....

qellissa said...

sedapnya kek daim ngan meat ball..ni yg teruja ni ..dah lama x mkn meat ball..huhuhu

Dee said...

kek daim ngan meatball di ikea mmg sedap..

Ati Masrif said...

salam purple,

lama tak gi ikea
kalau gi ..pasti habis kurang2 rm100

tmpt mkn dia mmg best
kopi leh refile kan..best

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ahahaha bukan setakat ko konpius..ngan aku2 skali konpius kak..ko xtaw jalan ke..nanti aku send map kasi ko...ahhahaha larikkkkkkkkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ kek daim tue sedap..percayalah...nanti p try na..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ hehehehe dia kan ratu tido bak kata daddy dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ jom p makan nanti na..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ kan..kan..kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif~e2 la..klu kat IKEA amik2 barang..xsedar bila bayar..baru aik...hehehehhehe

zura@iwan said...

rajin kuar ngan yanie ek...

bestnya g ikea...kak x penah mkn meatball tu eida..sian kan..hehe..duk g ikea brp kali dh..x sempt nk rasa...

mummysyafie said...

amani jalan² kat ikea dapat shopping banyak barang tak?

Mimy Hamid said...

sian amani nok dia pun nengok food ikea...telan air liur

NeenaAnuar said...

hohhoohoho... meat balls & daim cake... my fav!! memang mabelesssssss food tu kann.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails