Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 8, 2010

Bumbleebee memanggil2 aku

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......hapie wednesday uollsss....:P...
camna...cuti semalam....best??? dan macam mana dengan tahun baru nie???
ada yang buat 'penghijrahan' ka???? klu ada alhamdullilah....sama2 la kita berubah ke arah kebaikan kan...

ok2 kalau tengok tajuk..mesti ramai yang dah taw ka..
well as u know..(klu xtaw pun buat2 la taw na.. :P)
kan kat pwtc ada buat auto show skrang...

aku pun harus la tanak melepaskan peluang keemasan tue kan...
ahad lepas...ajak en shukri g sana..lepas attend wedding en shukri prenz kat kem wadiburn...


pehhhhhhhhhhhhhhhh memang terbaik la...jammed gila...nak cari parking pun susah..
dan kebetulan dan jugak rezeki kitorang dapat parking dekat dengan entrance...
pehhhhh selamat lemak aku...xcair la berjalan dekat jerk kan.. :P





nie tuk ticket price....
ntah la berbaloi ke idak..dengan harga tue.....


welcome...welcome....
3-12 december...
so hujung minggu nie adalah last day...
apa lagi sila la terjah...





ohhhhh mr bumbleebee...wait 4 me please....






muka adalah keletihan...gila jauh berjalan...huhuhuhu
besar btoi kawasan show tue...
lagi besar space dari matta fair tue taw...
kejung kaki aku... :P




amani menten dalam stroller dia....



sila noted tarikh tue yer....
klu ada yang xtaw nak pegi mana...sempena cuti sekolah nie..
apa lagi kan...pakat2 la serbu auto show tue...



ohhh my bumbleebee...
i likkkkeeee u la...




sebabkan like kena la letak bebanyak skit gambar mr bumbleebee nie kan...




again....best gila...



aku wif mr bumbleebee



again...outing dengan my BFF....




my little family...




sebabkan adalah sangat susah tuk ada gambar kami satu family..
so letak la bebanyak skit kan.. heheheheh



eh ada lagi la...
oppppsss budak baju puteh kat belakang tue bukan sedara aku taw.. :P



alamak keja sudah masuk la...k la...
nanti aku sambung lagi...
ada banyak sangat gambar..xsempat nak upload....

32 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

adehh..

memang jeles ler..


budak2 hero kat rumah tu tengah MC.Tak sabar tunggu weekend ni kalau dorang dah baik...

kak ina mail said...

tak nak bumble bee, kat tepi tu, dalam facebook, gambar Amani comel sangat. putih plak dia.suka ko pakaikan dia hairband ye.

kakchik@ella said...

best kan yuss .. batman tu mmg mnyedihkan sbb nk ambek foto ngan dia kna byr. ambek foto sndiri tk leh pkai flash!! booth paling tk frenly!! hehe ..

rATu kEBaYA said...

best ni.. klu si uzrei ni pergi.. sure tak nak balik..

Eye_nee said...

Oh BumbleB.....jeles aku kat ko ni Pepel...dpt bergamba bagai dgn BumbleB...Amani kemetot pon dpat jugak bergamba....

ratusiput said...

mmg bagusla kalau bwk amani ni jenjalan....behave je dia...buat hal sndiri...meh auntie ciput nk pinjam sat bwh blk jb...

Ena said...

owh.. p sana yeh!..

yg semalam masuk biter tu ker ieda? kalo kat lam tb tu.. ramainya manusia p situ kan.. tapi akak susah la kot nak p situ ngan anak2.. sbb maknya kan kemetot.. kan hilang pulak.. kalo blh dok lam troli tak pe gak la cam p soping tu.. hehe

makdara TERdiva said...

aku tengok org pakai tudong gaya gitu cantekkkk jer dipandang..tp ngape bila aku pakai nampak serabai jer?? konpius mak! sob..sob..

mummysyafie said...

betul..penat giler berjalan kan. besar kawasan tu

qellissa said...

alah, baru nak pegi sana u da pegi dulu..cam best je..tiket dia pon ok xde lh mahal sgt kan..

Lady of Leisure said...

wah amani bestnya dia kekecik berjalan rerata hihi..relax jer dia dalam stroller ye

ieda said...

wow agak mahal ..
tapi nampak berbaloi2 sbb leh jumpa transformersss :)

Eri-chan said...

aku diajak pergi..lepastu tak jadi...apa cer..

Joy said...

boleh tahan harga tiket nye..tp dpt jumpa bumbleebee ;)

MiYOKO TACHIBANA said...

beshnye..

harga agak mahal..tp, berbaloi la kannn sbb ada bumbledee tuuu... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ nanti hujung minggu nie leh bawak diorang p k...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ baru terserlah gegurl dia skit kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ ha'ah sangat frust tengok batman tue..huhuhhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hahah bahaya tue..nak kena bayar fullday tue..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ nak kena kira sewa ka cam na nie?? hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ memang ramai gila orang kak....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ aku pun baru nak berjinak2 pakai sis...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ha'ah kan...penat berjalan ..habis lelemak dalam badan cair..hehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa~ apa lagi hujung minggu nie boleh la pegi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ nasib la amani dapat bonda asyik berjalan jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ transformers tue best...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ ko pegi jerk weh sendiri...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Joy ~ bumbleeB tue best...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ yup btoi2

Mimy Hamid said...

ooo patut la laki aku pun beria sebut KLCC jekkkkkkk...bumblebee le

NeenaAnuar said...

waaaa... bestnyerr dpt jumpa bumbleBee... jelesss I taww!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails