Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 23, 2010

elianto tuk aku

selamat petang uoolllsss..dah makan...dah kenyang??????
bagus....sapa yang belum makan tue..bawak2 la g makan ...
keja jap2 lagi la sambung...

hari tue kan..lepas xtvt menggembirakan perut si suami aku ngedeng2 ajak g the mines...
see aku kan dah niat..nawaitu....alalalalalalalal...

yelah..kita kena ada give n take hoke...
i give u makan kenyang2...u give me...duit kita soping la...
:P

tujuan ke the mines tue...adalah nak tukar baju....tuk my little princess kat penang tue.. :P

tetiba..tujuan asal dan bercampur sama dengan tujuan sampingan pulak...

well...fomfuan kan..pantang nampak SALES...SALES.....
menggeletis cam ulat nangka....la kan...

ala walhal bukan beli mende pun...
saja menggetik jerk...





natural beauty...cewahhhhhhhhhhhhhh beauty ke masalahnya....



kecik jerk plastiknya....
maknanya barang yang di beli pun small2 jerk la..



beli yang murah2 jerk uolllsssss......huhuhuhuhuhu
yang ada less 50% ..eyeshadow tue jadik 4hengget satu...murah la kan...
eyeliner tue lak...8hengget...after less...
aku suka pakai eyeshadow elianto nie..kaler dia nice ...
eyeliner lum penah try..nie pestime gitu...
auuwwwwwwwwwwwwwww....
kot2 pas nie cun cam kim kardashian
ahahhahahahha fengsannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
statement mintak kena maki jerk kan...
:P


ok..hapie holiday uollllssssss.................

11 comments:

Shu Shinju said...

enjoy yr holiday darling...:)

Mimy Hamid said...

aku tak leh singgah elianto nok...kang laki aku jadi hulk sbb katanya baper byknak beli daaaaaaaa....pakai nya idak pun...huhuh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kita memang pakai eyeliner ni. tak bersepah kat bawah mata..

murahnya eyeliner tu!


biasa 19.90 kan ?


nak carik !!

Joy said...

elianto bake powder best

-aNida OtHmaN- said...

eLIantooo...nanak jugak laa...

samat becuti..cepat baLikk tak sabaq nak jumpak nieh..hihihih

A D I A said...

wahh cam kim kardashian eh lepas ni, aku baru je layan tutorial VC nak makeup cam kim kardashian, kalau menjadik leh la aku tepek muka aku dalam blog. kalau tak tepek tu pepaham je la.

Dee said...

selalu gi warehouse sales elianto je..lg murah giler..yg mcm tu..3..RM3 je..hehehe..

MAMASYAZA said...

ermmm owang pompuan, kengkonon nak p windowshop rupanya, shopping trus beb, balik kedah ka...??? kalo akak free boleh aje dating, no probs

Softtouch [Hanim] said...

haah elianto murah2 skrg ni...mmg giler murah..ari tu pun sy ada beli eyeliner n blusher, 13 hinggit her...rege2 mcm ni suami sy suka sbb murah..ce minta mac konpom xdpt..heeeee

Nazz@Purple said...

ooo leh melaram la pas ni..hehehe..

jom join blog Glamorous Purple Blogger
http://nazzcoco.blogspot.com/2010/12/pengumuman-kepada-peminat-purple-jom.html

mummysyafie said...

akak punya takde ke dear? kat elianto ni ada macam² kaler eyeshadow nye. tapi akak suka beli cutex kat sini..hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails