Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 22, 2010

masa tuk memperabihkan duit

tajuk cam bajet yaaaaaaaaaaa aku orang kaya....
walaupun kan...
huhuhuh tapi malangnya bukan aku yang soping...
tapi mama aku..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku jadi driver mama ja..huhuhu sadis..sadis...



budak dagu double chin...tapi comey jerk..
cee bonda dia yang double chin..fengsannnnnnnnnnnn






amani dah get ready nak g jalan2...
yeyeyyeye nak soping....best ooo jadi amani nie...
kalau maktok dia jalan2..kompom amani pun dapat hasil gak...
huhuhuhuhu bonda jugak melopong
tengok kaki dia tue..kan men lagi..ke atas...amoih2 sopan sungguh la anak aku sorang nie..




hari tue bawak mama jalan2..dia nak beli kasut..katanya kasut dah xda..
kasut sampai penuh 2 rak kasut pun..xda lagi..
kompius haku..patut la...aku pun sama cam tue..faktor genetik rupanya...
ok..en shukri sila jangan marah klu bini kamu yang gojes nie..nak beli kasut yer...
salahkan genetik dia... :P



motip amik gambar nie...
nak tunjuk kasut atau nak tunjuk badan aku yang ramping tue.. walaweh....




ohhh gila inecent kan muka aku...
cam suci murni 3kali penapisan gitu...



again...dalam toilet kat jj..
aku pun xpaham kenapa mesti amik gambar cam gini..
hmmmm tolong buat konklusi skit uolllss.....

yeeeeeeeeeeee pandai..aku ramping kan..kan..kan..
xpa i xkesah..puji la.. :P



nie bukan percubaan tahan napas yer...
hahahah aallalalallalalalalala hati girang...



amani yang asyik tengok kiri kanan..
pandang orang lalu...mata dia kalut jerk nak usha...




bonda suruh amani tengok depan la..bukan tengok hp bonda...




xjadi lagi..amani pandang bawah plak...



ahhahahaha amani dengan mata stim dia...
adoi la..anak bonda nie..spoil taw...



last2 amik gambar amani jerk la sorang2...
sementara dok menunggu maktok dok pilih kasut..
nie la keja aku ngan amani....

skali skala layan mama aku soping memang fenatttttttttttt la..
macam2 dia nak beli...pantang nampak sales hoke..
adoiii patut la aku pun sama cam tue..pantang nampak sales..menggeletis jerk..
rupanya faktor genetik...lalalalalalallallallalla...

*bestnya baring2 ngan amani nie...korang yang keja tue..jangan malas2 taw..keja rajin2 yer tawan2..:P*

20 comments:

kakchik@ella said...

jln2 dgn anak adalah terapi terbaik, kan. janji dia tak meragamlah. hihi

Iena said...

aku tengok cam tahan napas jerrrr!
*dengki!

amani ni nmpk coooooolllll sangat. sebijik cam aunty ina tau...;p

Deqna said...

geram tul lah rambut amani ni lebat ajer...

Cik Pah said...

mmg flat perut ko..jeles aku.. hemm.kene beli gak corset pb nih..

Shu Shinju said...

amani....comelllll...gerammmmm......nak geget !!!!!!!!!

A D I A said...

huiyoo kempisnya perut. adakah kesan dari losyen mustajab itu?

Ena said...

YG PASTI BODAN AMANI MAKIN SELIM!!

Softtouch [Hanim] said...

ok ok mmg jeles ngan kerampingan ieda....tp lg jeles tgk rambut amani yg lebat itu...

mekchu said...

lebat betol rmbut amani neh.. biar kan pjg tau.. perut tu mmg kempis.. apa rahsia??

Ati Masrif said...

jeles kak ati tgk badan ieda yg ramping..huhu

wanita dan shopping mmg tak leh di pisahkan

Eye_nee said...

Kempas kempis kempus perut lu beb..jeles mak nok..Amani nan comey...geram beb tgk dia mata stim tu...

atty's said...

Nanti amani dah besar tau ler mama..
every weekend ade je idea amani nak ajak mama sopink.

qellissa said...

uit nampak kurus! gara2 PB ke? ke gara2 sales skrg ni? asik berjalan2 tu yg kurus..hihihi..bestnya amani ikut bonda dia g shopping..

zura@iwan said...

teman mama eida sopping sm la tu mcm eida sopping..hahaha..

alalala..tomey betui amani ni..gerammmm...

Joy said...

sape x suka shopping kan ;)

MiYOKO TACHIBANA said...

kak yus da start cuti ke niii...

jelesnyeee....hehe....

amani cam biasak maintan comel...bonda die mmg ramping sekali...jeles tauuuu

ratusiput said...

alamak perut kite cam sama la kempis......muahahahahaha (ati busuk tu)...

SURIA AMANDA said...

best la amani soping2..banyak barang amani ke barang bonda?

POSH76 said...

hang mmg kerengga daa...amani comei in PINK hehe

Mimy Hamid said...

amani ceksi nok...baby ini sangat cool caya lahhhhhhhhhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails