Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 10, 2010

bakaq lagi dan lagi

salam petang jumaat uolllsssss....
see...dah membawak ke petang baru teringat nak blogging....
tadi sebelum lunch dok sibuk melayan mereka2 yang gojes2 e2 berconference...

pas tue kuar lunch..masuk lunch layan fb lak...ateeeee bila nya ko nak hapdet kan...

terus stop jap fb...masuk godek2 kat draft...see berapa banyak story aku pending..hahaha lantak la.....aku suka ja... :P


N3 sebelum nie kan..cam sentap2 sengal skit kan....
no wories k....now dah ok dah...ianya tiada kaitan dengan korang...korang....dan korang k...
percayalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tapi lawak la..baca komen2 korang tue...ahhahaahahahhaha macam2 bersi ada lagu tue kan....
so cuwweeettttttttttttttttttt....

ok sambung kisah bakaq2 yang dah almost sebulan dah berlalu nie...

hari raya haji hari tue...umah mak lang aku..buat BBQ lagi...
*ohhh mak lang aku nie memang sangat suka buat BBQ...memang layannnnnnnnnnnnnnnnn habis la...*



mak lang tetap kekal dengan tugasan dia...
hahahahahah cayalah mak lang....






yang pakai baju biru tue la mak lang aku..
tengah dok siang ikan 'terbang' hehehehheheh
sampai si cibon anak menakan aku tue dah takut dah..heheheheh



tengok tue..mak lang aku dok sakat dia ngan ikan 'terbang' tue...
harus la mencicik budak tue takut....
apa la ko nie cibon..uat malu acu jerk taw...
tengok acu xtakut pun...




masih menggunakan khidmat tukang bakaq yang sama....




see tukang bakaq...masih dengan baju yang sama..
hahahah agaknya tiap kali nak buat BBQ memang kena pakai baju nie kot abang kan.. :P




ayam...yummy...yummy...
sedapnya...





my maksu cuba nak bagi khidmat kipas
tapi sat ja..lepas tue..serender dah...:P



gembira sebab adik beradik dia mai makan kat umah dia...




eh napa asyik diorang2 nie ja dalam gambar aku nie..
mana muka tuan blog nie...


makan..makan...makan....



bila dapat berkumpul ramai2 dengan family....
memang macam2 planning la diorang nie buat...
sebab tue aku sukaaaaaaaaaaaaaaaa sangat...
terisi masa cuti aku..tiap kali balik kampung.......


hmmmmm xsabar nak balik kampung hujung bulan nie....yeyeyeyeyyeyeye
balik kampung...oooo balik kampung.... :P


36 comments:

atty's said...

lapar ar tgk ayam bakar nie..
mmg seeronok kalo time berkumpul2 bersama family nie

SURIA AMANDA said...

along dapat bonus 3 bulan gaji..leh la pulun buat bbq kan?

-aNida OtHmaN- said...

taknampak toksu pn...toksu mana bOnda???

hahahaha cibon takot ikan terbang..acu memanglah tak takot...sebab ikan tuh dh keoOK dan tgg masa nak di ngap..hihihihhiih
bestnyaa BBQ....bila lg nak buat nieh bONDA

kak ina mail said...

purple bbq ni mesti dah keluarkan, dah lama raya haji. tung ketam, akak terliur, balik kampung nak ikuttttt

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

walawei..

memang bezz betullah bila berkumpul camni..

win@momyShaneQeisha said...

kalau berkumpul ramai2 ngan family mesti plan makan2 sedap kan.mesti meriah tu..

Cik Pah said...

kalau tak control makan.mmg gumuks lah ini macam punya makanan.. heheh..sedap ayam tuh weh.. apa yg merah merah atas tuh.. dah boh sos siap siap ker

Lady of Leisure said...

pergh syok gila bbq ramai2 lagu ni.. hehehe.. terliur tengok ayam tu

Eri-chan said...

sedapnya nokkkk

Ena said...

huhu...

akak jeles ni eida.. jeles.. nak jugak nak jugak.. hehehe.. over plak kan!.. kui kui kui..

Dee said...

kalo jumpa family penuh ngan aktiviti mmg seronok kan? bila nk invite akak mkn bbq..hehehe..

ratusiput said...

best ar ade kampung...kite takdok kampung... :(

qellissa said...

sedapnya bbq ayam ni..nape x ajak i join sekali?hihihi

Nashays said...

hurmmmmm..sexy mak lang basuh ayam...:)

Lovely Bella said...

mak lang akak nampak rock laa.. hehehe..

Cikgu Yus said...

makan2 x jemput pon.. best la tgk !

mummysyafie said...

bestnye leh kumpul sefamily camni. rindu la nak balik kampung..huhuhu...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya..meriah aktiviti bakaq nie...bbq buat time ramai org baru syiokkan...sy mmg lama dah xkoin ativiti bbq nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ sama la..eida pun lapar jugak..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ gila kentang bonus...along bila nak belanja saya jugak..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ toksu dok jaga amani dalam bilik..hehehhee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ yang ketam tue bbq kat umah eida..nie kat umah makcik eida lak..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ sangat besttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

win@momyShaneQeisha ~ e2 la ada jerk program tuk menaikkan berat bdan..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ masa tuk naikkan berat badan..heheh bukan sos homemade...perap ayam dengan sos tue..pas tue baru bakar..rasanya pehhhhhhhhhhhh terbaik la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ best sangat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ terbaik nok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ :P..jom kak kita buat BBQ lak nanti..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ bila akak sudi p kampung eida..silakan..kita buat BBQ secara besar2an..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ jom p kampung aku kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ sila ikut i balik kg dear...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Nashays ~ auwwwwwwwww dia dah berpunya..hahahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ xtengok nenek akak lagi rock..hahahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cikgu Yus ~ oo patut la..rasa xbrapa nak kenyang makan rupanya lupa jemput..heheheh sila makan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ alolo jom balik kampung eida kat kedah sis...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ meriah sangattttttttttt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails