Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 9, 2010

ngedate again...

Salam...dan selamat pagi uoolllssss....
hari nie lambat skit bersiaran..biasa la kan..mendung2 cam nie...
memang lambat skit nak xtif...heheheheheheeheheh



lupakan dulu sambungan pasal auto show tue yer....
nanti senang2 aku sambung lagi.....

now nak story pasal kisah ngedate aku last week....
heheheheehhehe first time nie nak g ngedate ngan sis nor nie....
nebes.....nebes.....
selalu dok say hai..hai..bubye..bubye dalam blog n FB jerk...
now nak mata bertentang mata...
mak nebes nak.... :P
cewahhhhhh cam nak jumpa boypren lak kan.. datai taw...


lepas aturkan pertemuan dan timing segala bagai...
masa yang di tunggu tiba jua....
kebetulan lak hari tue..aku lonely kat opis...kot x...ada gak peneman kan...





destinasi ngedate kitorang last week....
sapa teror..kat na????
aku kasi upah kalu dapat teka ngan betoi...
jeng..jeng..jeng




jawapannya adalah...




*
*
*
*
*
*
*
*
*


the mines......



kasi close up skit...
nampak ka???? :P



kitorang janji nak jumpa n lunch dekat subway...
fuyyooohhhhhhhh dah lama gila xmakan subway..sampai dah lupa dah
apa yang sedap kat subway nie....

nasib baik member sis nie ada..leh tolong suggestkan tuk kitorang semua...
hehehehhe tenkiu prenz.......


pilih jangan xpilih....




nampak e2 menu...
ha aku amik yang no 12...
not bad..sedap gak...




nie aku ngan sis nor punya...
no 12 ngan no 11...

nak tengok siapakah gerangan ngedate aku hari tue...

jeng...jeng....trenggggggggggggggggggg...




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


mummysyafie in the subway...
and thanks sis sebab belanja i hari tue....
next time kita jumpa i lak belanja u k....
kita makan kat popeye lak nyek...


lepas makan2...hati pun dah kenyang.......
kita jalan2 kosongkan purse lak...
heheehehe it's soping time....
bestnya..dah lama xjalan2 dalam the mines nie..
aku nie dalam mines nie agak sesat barat skit la...
slalu datang ngan otai2 jerk.....




posing depan keta mr beans...
tapi xpuas hati napa keta mr bean tue kaler ijo...
eeeeeeeeeeee.........geram i taw... :P




again...alamak terserlah i nie ketot kan....
huhuhuhuhhuhuhuhuhu next time nak kena pakai 3" la baru leh jumpa ngan orang2 yang tinggi lampai nie... heheheh




oppssss lupa lak..hari tue...sis nor datang ngan 2 orang kawan opis dia...
sis bee ngan niza.. *eh btoi kan sis nama ur prenz tue....*
tapi sayangnya dalam camera aku xda gambar diorang semua...
huhuhuhuhuhuhuhuhu ada dalam camera sis nor jerk..tapi sayangnya lagi...camera dia di serang virus2 chenta la plak..huhhuhuhu sob..sob..sob...

xpa next time kita ngedate lagi k...
best kan..bukan setakat sorang kawan leh kenal....dapat kenal ngan 3 orang sekali gus...
tenkiu again...next time kita ngedate lagi k sis...

sempat la aku rembat selai baju hari tue...huhuhu ada jugak kes sentap masa soping tue...
huhuhuhu nyampah taw...

*sowie la..sis u nak tunggu gambar dari my camera nie memang makan taun la ...lama nyer kan..heheheheh*

44 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laaa...kecik-come-lote je u ni..


hehe..


memang paling bezz bila dapat jumpa kawan blogger.

rATu kEBaYA said...

wah.. eida jumpa teman blog ye... bestnyer... akak selalu jumpa kak ina mail je..

MAMASYAZA said...

wow bestkan dpt jumpa rakan blogger, meriah suasana, dpt makan2, dpt windowshop bagai

kak ina mail said...

kat sini sedap.first time anak akak bawak kat sunway. yang lomah, bila nak order.lidah kelu tanpa kata-kata.~tak pandai nak order~

SyaNa said...

oh minesssss
haros bwk laki & anak gi ronggeng mines ni

byk kenangan tau
huhu
makin gempak ye sana

INTANKUTERPILIH said...

meh sini dtg jb, kita ngedet berdua lak...

-aNida OtHmaN- said...

amboii ngedit sakan nuh...sdpnyaa menu menu yg akak makan tuh...tingin woOOO..nanti leh p autociti makan suBway..heheeh

BONDA comei lote jaaa sebelah kakina tuh..ehehhehehe

Softtouch [Hanim] said...

awk rajin jmpe blogger kan..sy pernha jmpe sorang jer..sy malu nk jmpe blogger takut nnti org xsuka sy..tp teringin jmpe nk jumpe awk n amani...:)

Deqna said...

memang bagus blog nie.. dapat ramai kawan2...

subway.. ai loike... chicken turkey.. fuh.. leleh.. selalu makan kat subway cimb sebelah sogo tu jer..

Iena said...

kite dulu pon ngedate kat THE MINES jugak kan nok...
tapi haruslah makan NANDOS...

Eye_nee said...

i teringin sgt nak jumpa geng bloger berpangkat Datin...Datin cunmeletop..ntah bila dapat betjumpa...i saja je tangguhkan sbb baju liplap i dan hbag LV lum sampai dari obersee..jeles mak nokss..bila la boleh jumpa ko ni pepel....

mekchu said...

wah.. berdating ngan nor rupanya.. ini yg menjeles niiii...

p R i n c E S s _ N said...

huhu..dating gn kak nor...

aduss..br ckp kt adik tringin subway...harus terjah mines..

Ati Masrif said...

mesti cuba kat situ pula lah

purple kecik je..kalau kak ati duk depan mahu tak nampak..heheh

Cik Pah said...

bagus ko nih.. merapatkan silaturahim kan.meramaikan kenalan.. so.. biler kita nak mengdate pulak.. kita thg wayang cite hantu kak limah balik kerumah nak ?

Cikgu Yus said...

kecik2 cili api..x pe..omputeh kata "small is beautiful gitew..hehehe"

Cikgu Yus said...

kecik2 cili api...bak omputeh kata, "small is beautiful..gitew"..hehehe

A D I A said...

ala comelnya kereta mr bean tu, aku ada teddy bear mr bean.

bila nak jumpa rakan blogger yg cun tu pulak? clue: pskoda.

mummysyafie said...

dear, thanks la ajak gi lunch sama2. dulu malu2 gak bila jumpa blogger ni..tapi sekarang dah biasa. xcited lagi ada sebab leh jumpa kawan baru

harap ida tak serik jumpa akak taw. mana la tahu silap salah kat mana2..

nanti kiter jumpa lagi ter..hihihi..

Mimy Hamid said...

nok ko kena tunggu aku pindh puchong pastu leh ngedate...

NeenaAnuar said...

wah dah jumpa kak nor! lepas nie kite semua dating kat ayam penyet lak yek! :D

rasp said...

wahhhhhh dah jumpa sis nor...
dgn i bila lagikkkkk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ best...so bila kita lak nak ke temu nie..heheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ jom la kak kita jumpa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ best kak...nanti ada rezeki kita lak jumpa na..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahah order jerk kak..xpun ko men tunjuk2 jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ ha ko nak bawak iman datang mines jangan lupa rojer aku skali beb...leh aku jumpa iman..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

INTANKUTERPILIH ~ insya-allah klu ada rezeki nanti aku turun sana aku rojer k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ terasa kotet klu dok sebelah orang tinggi nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ kita pun nak sangat jumpa darissa n danish..cute sangatttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ bestkan dunia blogging nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ teringat kita ngedate dulu kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ aku datin gojes so bila ko nak jumpa aku kak..ko aturkan jerk perjumpaan tue..kompom aku g punya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ nanti mekchu turun bandar kinrara rojer la..leh kita ngedate jugak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

p R i n c E S s _ N ~ best dapat jumpa dia...nice person..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ so akak bila kita nak jumpa..nak sembunyi di sebalik akak..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ tengok wayang??? mana aku nak campak amani nanti kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cikgu Yus ~ aahahah i lap that word....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ klu blogger yang cun tue sudi nak jumpa ngan aku yang gojes nie..bagitau jerk...bila dan di mana...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie~ no big deal sis...insya-allah nanti pasti kita jumpa lagi k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ xsabar nok nak tunggu ko pindah puchong...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ bleh nyatakan saja tarikh dan masanya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp~ bleh jerk..nanti kita jumpa k sis.

Dee said...

hahaha..terserlah betul..hihihi..ko lenkali pakai kayu badut tu pepel..yg badut tinggi tu..kompom kitorang tgk ko mcm tgk zirafah..jgn mare..

sis nor mmg baek kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails