Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 24, 2010

kalau bab makan serahkan kepada kami

ha..sekali hamek ko...tajuk....xhenggat punya....
ye la..aku memang mengaku yang aku sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat makan....

i love food.....berydemuch
makan adalah syorga.........wah melampau kan...sampai syorga ku menunggu..sampai syorga ku cintamu....
ohh melalut....




seperti biasa...hari jumaat adalah hari bersosial tuk kami di opis...
apa barang hari jumaat makan kat kedai sebelah opis..
sangat bukan kami...hahahaha velagak di cini...




menu kami...ya ampun...sedap siut...nasi melambak....penuh pinggan..
stok ko jangan makan bekpest klu nak makan nasi goreng nie...
ada telur mata xbrapa nak masak...
udang goreng tepung rangup...
mabeles..mabeles..





nie my gulprenz yang punya..
dia amik hat xpedas....
ateee...xleh makan pedas..perut low clurst..opppsssss...bukan2...ampun kan i u....




cubaan tuk skodeng ngan ngumpat orang sekeliling...
hahahahahahahaahahha......




nie menu aku..sama jerk tapi aku amik yang bersi pedas...
pedas baru masyuk beb...
pas tue jangan tanya napa ko berak berdarah... eh..bukan2..mintak simpang
choiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii





cubaan tuk membuat wajah cool n ayu..
motip kalau peace gitu nampak cool n ayu...
ha..paham?? xpaham??? sudah..sebab aku pun xpaham jugak sebenarnya...
lalalalalalalalalalalalalalalalalall



*masih auto publish...agaknya time nie aku tengah sedap layan sleeping patner aku tido kot....eh please yer..dun dirty minded yer...layan amani la..siang2 dia la sleeping partner aku...malam baru en shukri..ahhahahahaha lalalalalllalal.....*


13 comments:

POSH76 said...

Happy Weekend...I luv food tooooo!!!

rasp said...

memang nampak mabeles lah nasi goreng u tu...
kalo i pun wajib order yg pedas2...

Ena said...

sedap!

samapi tertelan air liur akak yg belum makan tengahari ni tau!>. uhuk!..

Shu Shinju said...

amboi....sedapnye....nak skit...
ni kalau dekat...confirm join gak lunch sekali...

Eye_nee said...

Sakan Ko yer...makan..makan..mkan..sorga beb...wa pon suka...Kalau Datin Miskiah lg teruk dia punya kegilaan makan...bukan makan beb..tp melahap....

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya.....sy pun sama suka makan..bg je mkn apa gerenti licin....

Rara Farah said...

nasi goreng???mmg hantu nasi goreng...sgt2 mabeles

Eri-chan said...

makkkkkkkk..udang tu temptingla!!!drooling..

tigrismalaya said...

perghhh..heven tul nasi goreng tu...pepagi buta ni lapo la pulakkk..

-aNida OtHmaN- said...

makaiiii sdpnya......TELIOR beb...selamat becuti kakda.....

ieda said...

aduhhh sedapnya ...menu x hinggat tuu :)

mummysyafie said...

i love food too..bery..berymuch.hihih..
nasik nampak sedap arr

Mimy Hamid said...

kat ner ko makan ni...series selera weh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails