Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, December 28, 2010

skali skala kasi can budak kecik nie lak kongker aku nyer N3...
ehheeheheh yelah asyik2 pasal makan..pasal makan...
bosan jugak kan asyik makan jerk...

kali nie tukar tune lak...
tune amani lak...hehehehehhehehehe


hari tue bawak amani jalan2 dekat PIKOM...KLCC...

seawal kul11 dah terpacak kat depan tue...
awal la tue kul11..sebab PIKOM tue pun buka kul 11....
orang xramai pun...PIKOM kali nie..xbest sangat pun..eh bukan sangat..memang xbest langsung la.....
xmenarik langsung....cam nyesal jerk pegi......

tapi masa dekat PIKOM tue..kebetulan ada PILIH KASIH yang kat TV2 tue kan..
diorang dok berkenan ngan amani..
lepas sorang..sorang nak dukong amani...
amani ok jerk..dia xnangesh bila orang dukong dia..
tapi ko nak tengok dia senyum @ gelak tue..memang susah skit la..

anak aku nie..klu orang yang dia xkenal...memang amik masa skit nak senyum taw...
memang perangai bapak ko la sebijik nak oiiii......
tapi kalau dah kenal..wah ken men mengekek2 ko gelak kan....



dah siap...tengah get ready nak kuar umah....



pakai skirt baru...
hehehehhe suka sangat tengok dia pakai skirt nie...
cekci gitu...



puteh melepak adalah perkara biasa kalau bonda letak bedak kat muka amani..
heheheheheheheh well baru la pakai bedak kan..kan..kan...



somey dak amani????



my cekci amani...



best dapat main2 ngan daddy.....



sampai meleleh air liur...dok bergelak ngan daddy kan..



my princess dengan aksi mata stim peberet dia...
hehehehhehehe




nie masa nie tengah cibuk jadi pembanci orang lalu lalang..
pantang ada orang lalu..cam nie la dia....
amani..amani..

bestnya tea time kat umah kan...air tangan mama memang terbaik....yummy..yummy.....

7 comments:

atty's said...

Geramnya tgk amani .comey bangat

Softtouch [Hanim] said...

amani mmg comel...sape xgeram..jeles darissa ngan rambut amani tu..lebat sungguh..heeee

rasenya kan ieda baju amani tu mcm bj darissa lah tp baju tu warna pink...heeee ..

zura@iwan said...

alahai cutenya tgk amani...mmg cekci tul dier ye.....

Dee said...

buat entry kalut2 ke..smpi tajuk pun xde..aku bg tajuklah..amani cute pakai skort..eh..skirt..kehkehkeh..

rasp said...

chomel dia berskirt & berhairband tu sis....
anak gegirl memang best bab2 bergaya nie kan...

Eye_nee said...

alololo...comey la itu budak..dgn skirt pink baju pepel lagik....

Mimy Hamid said...

kemain ko mencantikkan anak dara ko kan....ngan headband...hamboiiiiiiiiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails