Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, December 20, 2010

Jualan Banjir

salam...n selamat pagi uollssss.......
camna hari nie...hapie ke??? ada yang cuti ke nie?????
aku hari nie...hapie sangat...sebab semalam..pegi jalan2 ke puncak.....
hehehehhe best oooooooooooo sejuk gila.....


ok2 lupakan pasal cita puncak tue..nanti kat next..next..next N3 *brapa banyak next daaaa...hehehehehh welll xtaw bila nak kuar kan...*

hari tue masa aku balik cuti raya haji tue......kat pekan jitra ada jualan banjir...
apa lagi..menggeletik la ajak en shukri pegi...
ehehhehe ateee murah katanya..harus la nak g usha mende yang murah tue kan....

menjadi kepantangan aku dengar klu ada jualan murah nie..harus menggelitis nak g.. :P



nie beras aku..eh cilap..biras aku....SIL en shukri....
baby dia tue ..tua sebulan dari amani..
debab gila...anak susu ibu la katakan....




nie antara anak2 buah aku yang sangat aktif...
bab bergambar terus cam sengal2....
posing melekat kat dinding.....



lepas dah layan anak2 buah aku posing baru kitorang pegi ke jualan banjir tue..
skali sampai hamek ko...ramai gilos umat....



pilih..jangan xpilih.....
yang mana hat berkenan di hati.......



tue mama aku tengah dok pilih kasut sekolah..sepasang 2hengget....
murasssssssss kan.....
bukannya rosak pun...elok lagi ha...



ramai btoi manusia...


muka2 keletihan layan karenah kaum hawa.....
amani sampai dah tertido dah....



tengok tue...menimbun2 kain baju...
bukan semua yang kena air banjir tue sebenarnya...
pandai2 la pilih....aku sempat borong tuala ngan cadar....en shukri lak beli kain pelikat...
tuala yang besar tue...labuh sampai ke kaki tue.. 6 hengget jerk selai..kain tebal lak tue..
cadar lak....15hengget..kain cotton..elok la..bukan yang jenis berbulu tue...
kira berbaloi la jugak beli kan...
sebab dah xbanyak pilihan amik cadar satu jerk la...



aku tengah pening kepala nie..huhuhu semalam layan koner baring kat genting kan....
nanti2 aku BW k...now nak rehatkan kepala nie jap...

*penutup N3 cam hampeh jerk kan....*



27 comments:

Eye_nee said...

Sgt la bagusnya yer siap ada jualan slas banjir lg..ingat roti canai jer ada kuah banjir...heheh...baguih no dapat tuala mandi labuh dgn harga 6 henggit jer..

rATu kEBaYA said...

eida kalau dekatlah jualan banjir ni.. akak pun nak terjah jugak.. kat kl ada jualan banjir tak? hehehe

Dee said...

kalo murah n sekadar nk pakai harian..berbaloilah reganya kan pepel..

-aNida OtHmaN- said...

pesal CIBOOON masam tuh.....nak apaa tak dapat tuh..hihihih

wah besh kan...PESTA JUALAN BANJIR....SKRG ada g kew kak??hehhehee

ratusiput said...

kalau akak...dh senget2 pale soping tu...ehehe..

zura@iwan said...

amboi sopping sakan la ek...banjiro..haha

Softtouch [Hanim] said...

bestnya..murah giler....teringat kl dulu pun ada jualan banjir..tahun bila entah..xhingat...

SyaNa said...

amboi koooo
sakan noo..mmg berbaloi la beli gini
buat belasah hari2 kan

SURIA AMANDA said...

akak ni lambat la publish...mesti dah abih dah sale ni kan? kalau x boleh kirim barang sepasang dua kain ela..warna pepel lagi....

...etiey erywan♥ said...

wah..giler sale. Memang kalo i pun confirm serbu... huahua! confirm berbaloi kan... lepas beli..balik cuci!!!!

...etiey erywan♥ said...

wah..giler sale. Memang kalo i pun confirm serbu... huahua! confirm berbaloi kan... lepas beli..balik cuci!!!!

[z@ck] said...

kt jitra ek..hehehe..dari ari tu lagi jualan banjir..tak habis2 lagi.bila kita nk jumpa ni siss?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

waaaah..

betul banjir giler tu ! aku dok ingat kain-kain yang kena banjir yg dorang jual.. kekeke..




*pernah beli kain dari Johor masa banjir teruk kat sana dulu.

Mimy Hamid said...

aduh jeles nok..murah murah ko rembat kan...kalau la aku dekat..nok tak de lebih ke..nak jugak murah murah ni...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahhaha makanan jugak ko ingat kan kak.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ kita tunggu masjid india banjir dulu...kompom lepas tue sales gila2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ha'ah berbaloi2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ cibon kena marah ngan dadi dia..hahahahah..sebab kencin dalam suaq...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahah harus la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ hahaha banjiro..banjiro...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ bestkan jualan banjir..murah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ ha'ah tuk buat belasah hari2..memang berbaloi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ akak ko nie biasa la..lambat sokmo.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

...etiey erywan♥ ~ yup..balik umah cuci kasi bersih..dah nampak cam baru jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck] ~ ha'ah kat pekan jitra..la nie xtaw la ada ka dak g...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ memang best siut..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ nanti aku balik kampung this week aku usha lagi kot2 ada lagi nok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails