Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 17, 2010

Buai laju-laju..aku nak kawen dengan anak raja

teringat lirik lagu nie tuk cita bawang puteh bawang merah tue kan...
ehheheheh gila gedik kan..nak kawen ngan anak raja...

hari tue lepas balik dari wedding si mimy aku g umah my opismate lak..
ala sapa lagi klu bukan fomfuan nie..

dia buat majlis cukur jambur anak teruna dia yang montel tue.....

sebabkan kekenyangan bedal nasi minyak kat wedding si mimy..
so aku hanya makan pulut kuning jerk kat majlis cukur jambul alif...

maap la..gambar makanan non hado..sebab masa aku dok sibuk2 amik gambar tue..
ada sorang makcik yang melatah2 kat situ..
tiap kali nampak flash..dia melatah..
kesian la plak..dah la dia tengah makan kan..
lagipun en shukri dah sound aku..jangan amik gambar..kesian makcik tue katanya....
so non hado la..gambo pulut kuning tue...





hero of the day..tengah sleep la plak....
letih kata mummynya.....



amani pun nak landing jugak.....
masa nie kan..sebenarnya anak dara aku tue..tengah buat projerk baik punyaaaaaaaaaaa
dia pooo-poooo ish2 anak bonda nie..bonda yang makan banyak..amani lak yang uat projerk...



anak daddy....
sangat xsen bila daddy dia ada...




mama tengah dok usha buaian tue...
nak amik idea ke mama....
heheheh hasil kerja tangan mummy si alif...
lepas dok search2 kat internet...





nie la hero nyer...
masih sleep.....ngantok n letih betoi la nie...





budak debab yang sangat cute nie...
sampai aku nak balik ...baru dia bangun..
apa la alif nie...untie nak main2 ngan alif pun xdapat....


best jerk tengok majlis berendoi n cukur jambul nie..
amani jerk lum buat lagi majlis berendoi..
hari tue memang dah plan nak buat majlis berendoi tue..
tapi last minit terpaksa di cancelkan..sebab daddy amani xdapat cuti..
huhuhu kesian anak bonda..xdapat nak naik cradles yang cantik2.....

xpa la sayang...nanti insya-allah klu ada masa dan rezeki..bonda pasti buat jugak majlis berendoi tuk amani k...

dah terbayang cradles yang cantik..dan gaun princess yang merendam2 tuk amani...
ehhehe ohhh cuweeeeeeeeeeeetttttttttttttttt.....

*verangan tue kan xyah bayar..so apa salahnya verangan kan..huhuhuhuhuh*


17 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Comelnya Amani ngan gaun tu. Mesti manja ngan ayah dia.Rambut dia cam lambat panjangkan, tapi tak pe, akak tengok, muka dia sesuai sangat ngan rambut tu.

rasp said...

comei je amani tu walopun tengah buat projek ngehehehe...
nyenyak tul hero tu sleep dlm buai ye sis...

ratusiput said...

takpe amani...byk masa lg ble buat...tahun depan mesti mummy ngan daddy byk cuti... :)

atty's said...

moning ieda..
cantiknya dress amani..nanti ade rezeki mesti amani dpt jugak buat majlis berendoi tu

zura@iwan said...

skrg masih ada yg mgamalkan kan adat berendoi ni kan...kalu belah akak buat cukur jmbul tu jek...

mummysyafie said...

dulu kan, akak selalu jadi mangsa buai anak² buah. dulu kan takde buai letrik.

comel la amani kat situ..

Dee said...

org tua2 kata..kalo budak berol kt umah yg dia pegi tu..maknanya dia syg kt org tu..hehehe..

rATu kEBaYA said...

verangan je eida.. nanti2 tercapai jugak.. insya allah.. kreatif buaian tu ye.. cantik

Cik Pah said...

buaian budak pompuan lagi banyak pesyen kan.. kalau lelaki tu kaler limited ..

Softtouch [Hanim] said...

buat projek apa amani?heeeeeee
kemain yer eksen ngan daddy dia...

InsyaAllah ada tu rezeki buat utk amani..mesti vogue de vass lah amani nnti...

tigrismalaya said...

jeles tgk baby amani..dah la shumelll...

nk baby girl gak !! huhuhuhu

Hantu Kak Limah said...

nyenyak nyer tido...tembam je pipi tu...

Mimy Hamid said...

nok takpe..ko tunggu amani setahun leh buat besday party sure meriahhhhhh...jemput aku

Ena said...

alahai cutenyer amani...
leh plak wat projek kat situ yeh!.. hihi.. saje je kasi work xtra kat bonda kan!.. ngeee

makdara TERdiva said...

suka menyakat org melatah..tp kesian la pulok!

ieda said...

cantik buai tuu .. no wonder bb lena tidur ..

heheheh amani popo yaa .. aunty bau sampai sini hehehehehe

Eye_nee said...

InsyaAllah boleh jer nnt ko buat majlis budak kemetot comey tu...kalau verangan pon nak kene bayar alamatnya byk la yg mati..asik meminjam kat along jer...Datin Miskiah satu ari berangan 4 juta kali..ko kira lah sebulan baper pepel...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails