Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 17, 2010

... Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! ...

pehhhhhhhhhhhhhhhhh best gila siut.......
tadi tengah BW...tetiba nampak nama aku di tag tuk join giveaway nie...
menarik gila best wa cakap lu....

thanks sis sebab sudi tag k...sangat terharu...

well cam biasa la kan...setiap giveaway harus la ada syarat2 peraduan kan.. :P



Link Contest SINI

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.





5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

  1. sis shu shinju
  2. sis nida
  3. sis titin
* kali nie nak tag blogger2 penang lak...*

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011

Jom tengok rupa bentuk hadiah-hadiah yang menariks ini :



Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel




Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel




Hadiah Ketiga:
Telekung Travel


i tell uolllssss gila menarik hadiah dia kan...
sapa xmaw??? angkat tangan.....kompom xda sapa yang angkat kan..
sebab aku taw...ramai yang maw kan....
kan..kan..kan..kan.....
so apa lagi uolllsss...yang kena tag tue...sila la buat....

mana taw ada rezeki dapat la hadiah yang menarik nie kan.....

yang xkena tag tue....bleh jerk kalau nak buat..silakan....bukan aku tanak tag..tapi aku mengikut perintah gitu..heheheh :P


*pehhhhhhhhhhhhh terbaik wei....aku baru balik tengok hantu kak limah balik rumah...ahhaahhaha lawak gila...terbaikkkkkkkkk*

6 comments:

Shu Shinju said...

betol..hadiah menariks u... thAnks sister..:)

-aNida OtHmaN- said...

terima kasih Bonda....
nanti anakanda amik yaa......muahhhhh...

hadiah yg ditawarkan amatlah menarik......saya suka TELEKOONG ituh

zura@iwan said...

best adiah dier....gud luck eida...

Ena said...

menarik tul la hadiahnya..

gd lcuk eida.. :D

Dee said...

good luck!!

-aNida OtHmaN- said...

wahhh chek telepass suda...huhuhu
smalam rupanya las dayz...

bonda sori nyek......soB..soB

mood dok kegaung dh nie..tuh suMe begerak sec.siPut vavis...hadDoii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails