Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 23, 2010

toyol zaman moden

salam pagi khamis uollssssssss....
ha tengok tajuk..amacam ada gerund ka???

saja jerk..nak storyboard pasal toyol nie..
korang percaya ke dengan kewujudan toyol nie???
nie bukan toyol cam cita jangan pandang belakang congkak hoke...
toyol tue aku xlalu...xencem..ahhahahahahaha

ok2..serius..serius..cam dalam persidangan DUN ....

semalam pagi aku mendapat panggilan dari mama...
dengaq sora dia..sedey semacam jerk..aku pun cam eh napa lak mama aku nie...

rupanya2...rantai mama aku ilang uolllsssss.....hmmmmmmmmmmmmmmm
mama aku nie..satu perangai dia...tiap kali dia nak tido...
dia akan buka rantai dia...xselesa katanya tido klu pake rantai..
feliks kan...aku selamber jerk tido pake rantai..
ooo maybe rantai aku xsebesar rantai dia kot.. :P

pas tue..dia akan letak rantai dia tue...bawah bantal dia tido..
sekali dia bangun..n lepas semayang subuh..dia nak amik rantai dia nak pakai..
skali non hado uollssssss....
apa lagi...harus la gelabah kan...
emas mahal weiiiiiiiiii skrang..ko jangan memain....

mama aku dah cari seluruh pelusuk umah..habis di buka nya cadar2 n sarung bantal semua..
non hado jugak..last skali...terpaksa la jugak..
memanggil seorang ustaz yang agak tinggi ilmu dia dalam bab2 nie..

ustaz tue cakap..rantai mama aku masih ada dalam umah..xboleh di bawak kuar lagi..
huhuhuh agak misteri kan....hari nie ustaz tue nak datang umah..nak "TENGOK"
menakut n menyeramkan pun ye gak nie...

mintak2 jumpa la balik rantai mama aku tue..
gila ko..buat nya di request mintak hadiah rantai emas sempena besday dia hari tue...
meroyan haku...duit bonus aku pun lum tentu dapat cover rege rantai dia yang ilang tue..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

korang doakan la..supaya rantai mama aku tue jumpa balik na..
sian mama aku..sampai xlalu makan...ye la..bukan senang nak dapat kan....
simpanan setahun pun lum tentu dapat beli...huhuhuhuhuhuhu *cewah cam nak beli umah jerk lagaknya kan...:P*

k la..nak sambung uat keja sat..kang tengah hari skit nak calling mama aku tanya..perkembangan terkini.....

misteri..misteri...jangan biarkan diri anda di selubungi misteri...
karam sigh walia melaporkan dari tempat kejadian...

11 comments:

SURIA AMANDA said...

erk toyollll.....ngeriiii..

Ena said...

huhu..

scary jugak kan bila ustaz ckp mcm tu.. mudah2an dapat la semual rantai tu.. amin

rATu kEBaYA said...

fuh... benda2 halus ni.. nak percaya pun susah.. tak percaya pun susah.. kena dok tgh2lahkan...

MiYOKO TACHIBANA said...

erk..tak tau nk komen pasal toyol tuu...

maybe, Quran lama tu yg jg umah k.yus..sbb tu, rantai tu tak bole dibw kua...(merepek kann saya..hehe)

apa2pun, sy doakan mam k.yus dpt jmpa rantai tuu...cari jgn tak cari..

tigrismalaya said...

toyol ker..sian mama uols yg kehilangan rantai..mahal tu...yg rantai halus comel pon dah dekat seribu..

semoga jumpa balik rantai yg hilang..kata org kalo brg ilang dan kita minta pertolongan dari ustaz/bomoh xlebih 3hr dari hari ilangnya, insyaallah jumpa balik

tapi kalo xdapat balik gak anggaplah bukan rezeki dia..

Iman's Umi said...

ish berdiri bulu tengkuk...hrp2 jumpa balik la rantai mama tu ye.

rasp said...

"toyollll kau datang padaku berlari2"
tingat lagu Sudirman tu ngehehehe..
smoga dapat le balik rantai ur mum tu sis..

Cik Pah said...

aku pun bulan lepas ada hilang brooch emas kat umah..aku pun tak ingat letak mana.. so aku pun pernah tanya kat satu pakcik nih suruh telek.. dia cakap barang tu ada l agi kat umah.. masalahnya aku dah cari pelusuk umah.mmg takde..

dah lah nak beli mmg mahal skang nih.tu sebab aku pakai tudung awning jer..nak pakai tudung bawal brooch dah takde..sebab aku takleh pakai brooch yg biasa.

Iena said...

hope jumpala kan rantai mama ko tu...

Mimy Hamid said...

erkk toyol kepala hitam ni nok

Shu Shinju said...

toyol????? huhuhu...gerun dengar..sokong cakap tin..myb quran lama tu yg jg umah mak akak.. tu yg rantai tu xleh nak kuar...

mudah2an jumpa yer...mahal emas skrg... shu nak gi beli cincin pon terketaq2 ni..oppss.. hihihi..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails