Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, December 17, 2010

~ Zura@Iwan GIVEAWAY ~

ehheheh dah menggedik asyik nak masuk giveaway jerk...
hahaha mak sokkaaa...mak sookkaaa....

kali nie giveaway dari akak senior aku dulu...kak zura

best nya...masuk giveaway...akhir-akhir tahun nie..nak cuba masuk giveaway la plak
mana taw ada rezeki..hehehehehhe
dapat apa dari giveaway nie...meh2 kita skodeng...





|
|
|
|
|
|
|
|
|


Korang akan dapat voucher aiskrim Haagen Dazs ni sbyk RM10 dan ada extra gift lagi tawww(akan dibgtau bila dh ada pemenang)....voucher ni kena claim cpt sbb expired date 31/12/10 ni. *copy dari N3 dia..:P*


macam biasa harus la ada syarat2 penyertaan kan....

1) Sure jadi follower Zura@Iwan... - dah lama dah follow dia..hehehehhe
2) Korang kena teka
* berapa tahun aku dan husband kenal dari kawan, kekasih, bertunang sampai le kitaorg mempunyai ikatan yg sah? 1thn ? or .....

Setelah 10 tahun bersulam sebagai kawan….sahabat….kekasih…tunang…akhirnya sah sebagai Suami&Isteri yang sudah menjangkau 5 tahun. (31/12/2010 nie genap 5 tahun)

* aku & hb dilahirkan di daerah & di negeri mana?

kak zura -
Taman Wan Razali Selama Perak 16 February 1980
en hubby dia - baling.kedah darul aman...*hometown aku nie hehehhe :P* 19 March
*overkan siap tarikh skali aku kasi...*


4) Sila Jawab di entry ini ye....-done...

3) Tarikh tutup pada 20/12/2010 ni...tapi kalau ada yang dah teka betul GA ni akan ditutup. Sekian...


fuhhhh harap2 ada rezeki la aku kali nie..heheheheheh

6 comments:

ieda said...

hehehe dikkkkk
ada TAQ lagi untuk mu

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-blog-suka-hati.html

hebat tau hadiah dieer :)

zura@iwan said...

fuyoooo....siap buat n3 lg...hehehe..bagus2...

Softtouch [Hanim] said...

gud luck bonda amani untuk kedua2 give away itu..kalu menang adiah share yer....:)

Ena said...

siap wat n3 tau eida nie..

u are the winner.. Congraz ida.. ;D

wahida said...

salam...saya dtg dr blog zura...congrate menang voucher eskem...bestnyer...
err, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!
nice blog...

tigrismalaya said...

gud luck!!

btw uols, camne nak bikin bloglist tak mo nampak semua ek? camne nak wujudkan perkataan 'show all" tu..plisss..tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails