Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 16, 2010

i'm 4 months old...

hi untie2 cemue.....hari nie amani amik peluang..bersiaran...
heheheh biar bonda rest lak...

hari tue kan...9/12/2010 genap umur amani 4 bulan...
cukenyer amani taw..
amani dah besaq dah kan untie2 cemue....



bonda cakap kan..amani dah dapat macam-macam perangai dah...
dalam umur amani skrang nie...
aner ader kan..bonda nie pandai-pandai jerk...amani gud gurl jerk kan...untie..

amani jumpa bonda tuleh cam nie....pasai amani..
untie cemue nak taw dak...
meh amani tuleh balik kat cini...


amani mata stim..mulut comey....


  1. amani dah pandai meniarap...gud gurl..tapi tiap kali dia dah jemu meniarap dia akan mengeluarkan satu sora yang bising mintak kita balikkan badan dia...heheheheh meniarap pandai nak balikkan badan balik lum pandai...
  2. amani dah pandai gelak mengekek2...wah pandai anak bonda nie kan...
  3. amani ok jerk ngan semua orang...tapi tuk amani senyum dekat orang yang baru amani kenal adalah sangat susah...take time skit...
  4. amani sangat lasak bila tido..ish2 ikut sapa la nie...dah pandai kuarkan tangan dari kain bedong dia...
  5. amani masih berbedong.....xtaw la sampai bila dia nak berbedong tue....tapi dia jugak dah pandai nak escapekan badan dia dari kain bedong tue..

masa nie..tangan dah kat luar dah....


bestnya amani sleep dalam katil amani...



tengok sampai jatuh bantal taw...

6. amani dah pandai marah bila orang sayang dia lelebey2.....rimas kot...
7. suka buat2 batuk..dan bila orang ehem2 kat dia..lagi sengaja dia batuk lagi...ohhh so cuweeetttttttt
8. setiap kali bersin...amani suka menyemburkan air liur dia...dan kalau dia xdapat nak bersin...dia akan mengeluh..hahahahah cam orang tua taw....
9. dah pandai menunjukkan potensi suka berjalan...klu dapat berjalan...amoih..suka ko kan..
10. kalau naik keta..please ye..jangan nak memandai kasi amani tido..sebab amani nak berdiri...nak tengok keindahan alam sekitar...adoiii lenguh tangan bonda hoke...
11. dah pandai masukkan semua jari2 kat dalam mulut...ohhh sedapnya tangan amani....sampai meleleh air liur dia...
12. tiap kali tengok orang dah bersiap sakan..pakai tudung..memang akan automatik amani cry mintak di dukung...cam pandai jerk nak berjalan kan..ish2..genetik..genetik...


hmmmm apa lagi nyek....dah lupa la..nanti kalu ingat..aku tambah lagi k...

ha..untie cemue dah baca ke??? e2 la yang amani jumpa bonda cakap pasal amani.
bonda nie kan..ada ke dia cakap amani kuat dalan...aner ader kan...amani memang la suka dalan...sebab bonda suke awak amani dalan2...

heheheh k la untie..amani nak kasi bonda lak la taip..amani nak p umah grandma amani dah....
ok untie cemue..take care k....cayang untie cemue...




18 comments:

mier@merr said...

amani suke jalan2 neh..

Cik Pah said...

hapy 4th month amani..

dah pandai masukkan jari kat mulut tu takpe nak.. jgn dia masukkan kaki kay mulut. itu petanda nak minta adik tuh.. no no no.. awak kecik lagi.. biar puas manja dulu baru tambah adik yer...

muah muah.. untuk amani..

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye amani...

rindu bangat ngan die...
da pandai ye, amani....

suka2...nnti, nk jmpa amani lg ye, kak yus.. :)

Eye_nee said...

Panjangkan umuqnya Ya Allah..Murahkan Rezekinya..Kurniakan Kebaikan dlam dirinya..Jauhilah dia dari Fitnah dan hasad dengki Durjana...Luv Amani.....

SURIA AMANDA said...

amani tido kepala terlentok mcm tu ikut bonda ke ikut daddy?

Ena said...

heheh..

sweet sungguh la amani nie. kejap je masa berlalu kan!..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alahai... syommelnya Amani..

meh babab kat sapa yang kata dia macam boyish ari tu...


* buat teringin jer ni.. ;o)

rasp said...

oooo dia kalo naik car tak sleep ek...bagus2, menikmati keindahan alam :)

* sis, i ada tag u sis...kalo rajin sila lah join...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mier@merr ~ genetik bonda dia yang sangat kuat..heheheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ ohhhhh noooooooooooo tunggu la taun 2012 kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ bleh2..amani pun rindu ngan untie tin yang comey lote nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ luv u too datin..muah2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ hmmmm ikut sapa nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ masa berlalu sangat pantas kan skrang kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ ha apa lagi...cepat rrr...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ bonda dia yang penat nak pegang dia..huhuhhuh

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sekejap je , dah 4 bulan si Amani.tambahan bila?cepat, jangan tunggu lama-lama.

Mimy Hamid said...

4 bulan sudah...auntie mimi rindu kamu yang comel itu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails