Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 30, 2010

petit....bukan petir..

moninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggg....
dah bekpest ke.....bagus..kalu dah..yang belum tue..g la..bekpest dulu..
xelok biarkan perut kosong...
nanti sakit cam na nak buat keja...
oooo alasan nak mc la nie nyek..nak buat2 sakit..
not gud taw...jeles tengok aku cuti la tue... :P



hari tue...aku saja la nak test...nak kasi amani makan...
baca magazine tue..ada satu product nie
yang boleh kasi baby makan since umur 4 bulan

terus cam menggeletis ajak en shukri g beli..
lalalalalalalalalalla xcited nak kasi anak makan kan...





start from 4 months


perasa apple n peach...
mula2 tue ingat nak beli perasa sayuran..skali habis lak..tinggal yang nie jerk..
rembat la jugak..nak test..


percubaan pertama...
hehehhe kasi satu sudu jerk pun....



dia dah rasa pelik dah time nie...



dah pusing kiri..kanan semua dah...




orang panggil pun xnak toleh...:P


sampai terpejam2 mata dia...
hahahahaha agaknya dia hairan kot..apa la bonda dia kasi nie kan..lalalalalalalla


sekali elok lepas jerk dia makan satu sudu jerk taw...
terus melambak2 dia poo poo...hahahahahah anak bonda..anak bonda....

8 comments:

zura@iwan said...

hehe...mula2 tu dia test rasa len mcm kut..tu yg penin2 sket...dh sdp tu...sure menambah2 le..hehe

ieda said...

oww baru tahu .. nampak amani makan cam sedap jer .. dia suke ye ieda ..

eh baru perasan bantal kepala amani mcm bantal kepala anak akak masa mereka kecik2 dulu hehehe

SURIA AMANDA said...

dia x nak mkn lagi la tu..mesti x sedap..eh kaka..rasanya akak mesti x sabar2 nak suapkan dia makan kan?

Cik Pah said...

takmou bagi lah pepel .. kecik lagi lah dia.. tunggu dia 6 bulan baru bagi makan.. perut dia masih lembut lagi time nih..

SyaNa said...

fulamakkk amani da makan ke
aku tggu la iman 6 bulan aku suap nasi lemak
hahaa

Mimy Hamid said...

kijammm bonda...macammmmmmmmmm

Ati Masrif said...

hihi..lama2 biasalah tu

A D I A said...

oh apakah? ada ek unt 4 bulan tu. nak try gak sbb si piya ni kadang2 nak suh minum susu berchenta! nak makan terus kot dia ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails