Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 2, 2010

sawadekap..kap kum kap...

wah tetiba skeping siam kan...
ha...ada bran ka maw skeping siam....



xbran xpa..moh aku bawak hampa semua p padang besaq moh...
kita pakat2 p soping kat padang besaq...yang maha hangat a.k.a panas menyucuk2...
nampak e2 pintu besaq signboard.....
nie dari plaza tol alor star U....jaraknya lebih kurang 85km....




hari tue kebetulan balik kg masa raya haji...
ada jemputan dari my bff...abang dia kawen..dengan orang padang besaq...
dah alang2 ke sana terus la menyinggah padang besaq kan...
leh cuci mata...*meronta2 hati nak soping sebenarnya...huhuhuhuhu apakan daya..uang xada... :P*



amani dekat homestay yang my BFF stay...
sempat lagi tido...
heheheheh gud2.....




adoi penat betoi anak bonda nie yer...
nie tumpang solat jap kat homestay tue sebelum p habiskan duit dekat padang besaq...





muka dah stok minyak 2 kali penapisan dah....
gila panas hoke...





hahahahahaha en shukri dengan aksi xpuas hati...
relex rrr bang...bukan i mintak u tolong bayarkan pun.. :P
i bayar sendiri tapi guna duit u jerk...apa ada hal kan.. :P
mama norma tengah dok bodek jurujual tue...mintak diskaun baik punyo...






haus ye ma..sampai cam tue skali sedut ayaq...
yang pakai baju itam tue...my S.I.L..yang now selamat melahirkan anak perempuan...
tahniah angah...makin bertambah lah..kaum hawa dalam family kita kan...




pilih2....
cuba teka...yang mana satu pilihan kalbu...
hehehehehhe bukan tuk aku..tapi tuk mereka2......




rambang mata tengok..macam2 ada...
pes tomyam pun ada...
teringat neena punya pes tomyam hari tue...
hehehehehhehehehe



sian anak bonda sampai berpeluh2 nyek...
alolo....kejap jerk hoke dia berjaga tue...
pastue mula la dia stress sebab dia ngantok...
hahahahahah dan terpaksa lah bonda dia dukung amani sampai dia tido...
huhuhuhuhuhuhuhu...salah satu sebab aku xsoping hari tue...


dah tue camno nak memilih kalu kena dukung budak cinonet tue...
eh tapi xpa...bonda likkkeeeeeeeeeeeee...sebab jimat duit bonda... :P
daddy jerk kurang likee sebab bonda mai tunjuk2 ja...
heheheehehehehhe...i lap u daddy.....



notakakikuberbunyi: baru plan nak pegi padang besar lagi hari sabtu nie....skali en shukri xdapat cuti la plak hari isnin nie...huhuhuhuhu so semua planning nak balik kampung adalah tergendala sebentar...sehingga di beritahu kelak.....
sob...sob...sob...



30 comments:

kak ina mail said...

ciannya amani, muka benggang je.bonda, amani letih.maafkan bonda ko tu amani, da kena sampuk hantu siam .khe khe

Iena said...

aku antara mereka2 itu...
warna pepel utk saya... walopon nama saya bkn pepel, saya suka kaler pepel! :)

-aNida OtHmaN- said...

tudia soPing sakan..ehehehe tuh beg ina acik kan..hehehehehe...

best p sana ..ini kerana sana adalah SYORGA BELI BELAH....

tahniah kakngah sebab dh besalin baby gurls

kakchik@ella said...

Kompleks Pdg Besar tu sgt la panas, kan. kdg2 rimas!! Hehe ..

Cik Pah said...

bukaklah sarung tangan amani tuh ida.dah 3 bulan kan..sian dia panas,, mesti tangan dia bau bau macham buchuk ..

MiYOKO TACHIBANA said...

dah lama tak jejakkan kaki kt padang besar..panas sampai menyucuk2 ke akak...takpelaa...tak yah p laaa...mls nk p tmpat panas2 nii..hehe...

cian kt amani..kecik2 da kena ikut bonda g shopping..

Softtouch [Hanim] said...

amboi amani soping kat padang besaq....he he henasib xmeragam eyr...gud girl...

SURIA AMANDA said...

awat tergendala kak?baru nak mintak belanja...pes tom yam 3 botol boleh?

Ena said...

keh keh keh...

bagus2 amani... nanti blh la bonda ajak soping lagi kan!.. best nyerr..

Eye_nee said...

minggu ni Cheq turun Perelis No..pi Arau hataq Sikakak masuk balik sem 2..ingat nak pi singgah sat kat pdg besaq nu...duk kat homesatay Changlun...lari dah komen cheq ni ngan citer hang...kihkih..

Dee said...

amboi..shopping sakan na..pdg besar mmg bestkan..mcm2 ada..

A D I A said...

aku ada gak tgk bakul anyam ni kat pasar tani, macam nak beli dah hari tu tapi lupa. boleh gitu. tapi apa2 pun aku rasa rege nya apsti melambung mahal banding kat padang besaq tu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

salam kenal.


seghonoknya shopping..

wallet kena tebal baru puas hati..

Ati Masrif said...

salam,

syoknye purple!!

kak ati tak pernah sampai sana lagi
dekat ke dgn kg...
shopping giler lah

atty's said...

bila lah nak sampai padang besar nie

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah bomoh siam wannabe... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ i lap pepel too..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ pandai2..eh ..bukan dah terbocor ka jawapan nie... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ memang pun..panas banget...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahhaahha bonda dia kan suka dera anak dia.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ nanti amani besaq.dia pun kaki soping cam bonda dia jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ hehhehe mood dia tengah bagus..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ sowie la dear..akak xbalik kampung la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ heheheh tue la..klu dia gud gurl slalu xpa..kang datang mood xgud nanti jenuh bonda dia..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahah mentang2 nak p kot belah utara dan2 tukaq loghrat na..baguih2..cheq nak ikut bleh ka??? tumpang sampai kedah ja..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ macam2 ada...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ memang pun kat sini double taw price dia...aku beli gak satu..eh bukan aku beli mama aku beli..tuk letak baju2 amani..bila nak balik kampung..heheh senang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

a.z.r.i.n.a.03.07 ~ salam..tue la..poket tebal baru best skit

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ klu dari kg asben dekat la jugak kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ jom bila akak nak g....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails