Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, December 13, 2010

makan kenduri lagi..

selamat tengah hari uollssss....
matik la kan..hari nie aku nak buat N3 pasal orang mengawan jerk..eh..eh..cilap
mengawen jerk.....

asyik sangat terperam story mory nie kan....ntah2 dah bunting pelamin gamaknya pengantin
klu nak tunggu N3 aku kuar.. :P
makanya hari nie amik peluang tuk keluarkan...semua story pasal mengawen nie jerk.....

last week mendapat undangan dari kawan kamikaze aku di seremban...
abang dia yang kawen..nak tunggu majlis dia aku pun xtaw la bila nak kawen..


seperti biasa aku pun naik heran dengan heway plus...kl-seremban nie..
sokmo jammed....makanya sampai dekat umah pengantin adalah petang sudah...
*memang trade mark gamaknya suka pegi wedding dah petang2.. :P*



amani tengah landing sementara bonda ngan daddy bersiap...
see hobi baru amani skrang adalah makan tangan
yummy...yummy..sedapnya tangan montot amani nie...



ha sumbat la semua masuk dalam mulut tue nak..
asal ko xnangis sudah.....
*abaikan tilam amani yang masih bogel e2...cadar maktok baru buat..xsempat nak amik lagi...*





nie la..geng kamikaze aku..
hehehhe asal lak kamikaze nyek...
dulu masa aku dok kat seremban..kitorang penah buat keja gila..
dari seremban - kedah - kelantan - penang- kl balik...
tanpa tido....pas tue terbaik...aku drive keta sambil pejam mata..
nasib baik umur panjang......memang gila btoi..
tue semua kenangan silam hoke.. :P




memang unplanned....
aku xtaw la tema dia pepel..
elok aku turun keta..nampak khemah semua kaler pepel..
dah terus cakap kat en shukri...eh abang tersama lak kaler ngan tema pengantin...
hehehehheh instict kot... :P




anak bonda nie tengok sapa tue...
tengok daddy la sayang...ish...tengok sapa ntah...
xnak layan bonda posing nyek...huhuhuhuh kiciwa..*oh gedixx....* :P


tema pepel putih..
niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee





nie la baju raya haji aku..
ehhehhe baru dapat tayang kan..
hari tue kan xsempat nak posing ngan baju raya...




pelamin nie pun sangat cantik..i likkkeee jugak....
semua pelamin yang aku pegi wedding kali nie..
semua nya cantik2 belaka...
ohhhh tetiba rasa nak bersanding lagi...gatal kan..
well menggatal di musim hujan adalah perkara biasa...
tettttttttttttttttttttt
ok nak kuar lunch sat...








13 comments:

Ati Masrif said...

baju cotton ye tu
cantik2

MAMASYAZA said...

purple n putih, mmg cunnn

ratusiput said...

ahaha...gatai ha....jgn..sensitip ni.muahahaha...

mummysyafie said...

la..lama dah tak makan nasik kenduri.

tema pepel yang..ur fav kaler

Softtouch [Hanim] said...

gusi dia gatal tu, tu dia masukkan tangan2 dia dlm mulut...haah cntik pelamian dia tema purple haruslah cntik cik purple...

awk dah kuruslah..body slim jer...sy jgk yg xkurus2..heeeee

Deqna said...

seremban - kedah - kelantan - penang.. tanpa tido?????

giler kamikaze... amani esok jgn tiru perangai bonda ni yer...

SURIA AMANDA said...

mmg cantik la kaler purple putih..terasa2 nak ulang balik memori bersanding ari tu..baju pengantin meletops kak..cantik debooommmm..

mekchu said...

sesuwei sgt tau.. mesti rasa cam tak nak balik kan.. sbb theme color fefel.. hehehe..

Dee said...

pengantinnya mcm jenis selamba ye..yg pompuan tu..hehehe..

lenkali nk gi seremban ikut lekas tau pepel..mmg lekas..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kenapa dorang ni, semua dah pakat pakai purple.Dari pelamin sampai yang datang pun pakai purple.. Cian Amani, merah muka dia.hairband tak purple?

Eri-chan said...

lawa nok...
ko mmg mengawan tiap2 hari kan...pastikan amani takde kat sebelah hoke!

Cikgu Yus said...

purple mmg cantik kan..kaler elegan gitew..

tigrismalaya said...

wah mmg ternyata kaler pepel nie mmg santekk..pandai pengantin pilih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails