Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 29, 2010

my rambut pacak

hari rabu dah kan...yeyeyeyyeye lagi 2hari dapat jumpa daddy amani..
lalalalalalalalala...cewah..anak xrindu kat daddy nya...bonda dia yang lelebey merindu kan..

well...aku cuti kali nie..ngan amani jerk berdua..en shukri kena keja...
dia just balik ngantor anak bini kat kampung jerk..
pastue dia kena balik kl la...keja..keja keja...

xpa..biarkan dia keja...kasi anak bini dia berehat sakan kat kampung nie...


amani nie...kalau daddy dia yang sikatkan rambut dia...makanya memang beginilah jadinya...




masih terpacak kan...



kalau bonda sikat nanti..flet jerk...daddy mesti sound...
"bonda..amani nie anak zaman 2010..bukan anak dara zaman 70-an.."
cit....koser taw...






nie tengah dok tengok tv..
sampai bonda panggil pun dia uat derk jerk..
tengah tengok macam2 aznil...
cam pandai jerk tengok orang gelak2...



nie dia dok tengok daddy dia lak...



my little princess..pengarang jantung hati aku...



suka tengok dia buat mata cam nie...
alolo suweetttttttttttt nyer...



my little tiger...garang btoi...kalau nak marah kan..siap kuarkan sora..hmmmmmmmmmmm secara kasar...
ahhahahahahahahahaha ateee..masa mengandong dulu...bonda ko nie..sokmo dok berangin....
dah anak pun hangen jerk la....




12 comments:

Ena said...

ENCEM PULAK AMANI BERAMBUT PACAK.. HEHE.. JGN MARE BONDA.. GUWAU JE.. NGEEEEEEEEE

SURIA AMANDA said...

aik...jangan kak...usaha cantikkan amani ke arah gegurl..kalau rambut pacak2 takut jadi pengkid..mintak dijauhkan..dah besar nanti lemah lembut la tu..

Softtouch [Hanim] said...

uiiiiii...rambut pacak amani nie...kalah ok rambut pacak abg danish dia...still comel amani nie wpun pacak....

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye amani...

rambut pacak mmg nmpk cam ank2 2010 laa...hihi

atty's said...

comey je amani rambut pacak..baru ler rowk

rasp said...

u rawwwkkk lah amani hehehehe...

Shu Shinju said...

hahaha...suke lg rambut yg daddy dia wat.... rock bebeh..:p

Lovely Bella said...

erk nape rambut amani.. mcm laki nih.. x mo jadi tomboy nih.. hehehe :)

...etiey erywan♥ said...

daddy teringin anak lelaki tu. ekekke! nanti ada entry cacak terpacak lak nanti di link ni kan? hehehe

kakchik@ella said...

pacak comel .. tak pacak pun comel. double comel la dak ni. hihi ..

makdara TERdiva said...

amboiiiii...kecik2 kemain lagi die yer..nak kena daddy ni tawww :)

Mimy Hamid said...

comel nya nokkkkk....tiut

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails