Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 22, 2010

xtvt kesukaan penimbang berat badan lat tali lat

ha hamek ko...tajuk xhengat kan....
ecece....nak cakap secara direct kang...ada yang sound..ko nie keja makan jerk...
patut rrr gemuk....ok aku sentap taw...lantak la..aku makan ke..apa ke..yang gemuk aku..
ko kesah sangat pehal....

oppppssss emo..emo...well PMS memang cam nie kan...
abaikan meroyan aku yer.....
emo ini hanya sekejap sajork.. :P

ok la..xmo la emo2..uat stress jerk...mari kita layan gambar aku makan2...





peneman aku yang paling setia di opis....
bab makan memang terbaik la...mana2 pun ok jerk sokmo...hehehhe
i lap u lah kak...





nie air dia...
aku kan masih kepantangan ais2 nie..
cewah....tapi tetiba dapat giveaway kak zura eskrem haagen dazs..langsung lupa pantang kan.. :P




lupa nak buat lat tali lat nie...



my hot drink...
well aku kan hot...ok2...xda kena mengena ngan aku....ye lah..i sedar siapa i.. :P





nie aku nyer menu..nasi lemak...
sedap siut...sambal dia...pehhhhhhhhhhhhh pedas terbaik...



kami yang kalau kuar lunch xsedar diri.. :P
eh bukan selalu..kadang2 jerk..sebulan 5hari jerk..
ahahahahahha...




nie menu peneman setia aku....
aku xpenah try..tapi sedap katanya...





nampak tue...dia dah get ready nak masuk mulut dah...
ingat nak candid la...
skali...





dia sempat pose daaaaa....
abestos btoi... :P




percubaan tuk menampakkan ianya candid...
dan ternyata...ianya..berhasil...





makan tanpa sempat menoleh kiri dan kanan..
lapooooooooooooooooooooo siut....


ha..hamek ko..memang penuh ngan makan2 jerk la...sehari dua nie..
napsu makan tengah melonjak2 gembira nie kan..
harus tayang gambo makan2 jerk...



* ini adalah auto publish ye tawan2...hari nie aku soti...yeyeyeyeyeye....dapat lepak2 kat umah ngan amani..mende yang paling aku suka ...yessssssss*

16 comments:

ratusiput said...

wah ko...makan...jalan....cuti...makan...jalan...cuti....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mana agaknya nak carik cawan camtu ek ?



pagi ni je dah dua n3 citer pasal makan-makan...

terkedu aku kejap...

Ena said...

heheh...
cam akak pun.. bila dtg PMS tu.. sure entry pun meroyan gak.. tp skrg nak ucap selamat tinggal PMS.. utk bulan ni jerla.. ahahahahhahahha.. tapi kalo entry akak masih ala2 merapu meroyan tu.. mungkin dsbbkan merawat hati yg tak leh nak buat entry banyak2.. bz la konon! ;P

syoknyer cuti2.. kiss amani utk akak jugak la yeh!.. realitinya tak tau bila la tu.. huhuhu..

Dee said...

alah..blog ni kan aktiviti harian..yg hari2 kita buat ialah makan dan makan..so, aktiviti makan jelah..hahaha..layan..

Mimy Hamid said...

nasi lemak oldtown memang sedap nok...aku klu terjah sini mestimium rose float...minum je lepas segala.........motipppppppkann

Lovely Bella said...

tajuk akak cam.. alat bila doremon nak kuar kan barang dari poket die.. ehhhe

Softtouch [Hanim] said...

sedap tu..lama dah xmkn nasi lemak OT...sy plak pntang nasi lemak ieda..

bestnya cutiiiii...jeles....

tigrismalaya said...

old town ader nasi lemak ea? tak tahu nie..

tapi kopi dia pahit bebenor la..kalo teh tarik pon samer...pahittttt..

rasp said...

lama tak makan kat Old Town nie...
lat tali lat tam plom....

Eye_nee said...

makan...makan...makan...makan lagi dan lagi makan dan makan lagi...oh sorga woooo...

SURIA AMANDA said...

bila la akak ni nak belanja Lisa kan?

tigrismalaya said...

gud luck uols..

huii tak terkejar mak ngan pengontesan uols tuh..hihihihi

zura@iwan said...

kak sll g OT tu mkn nasi rendang..bleh la lyn...

pstt; bleh ke mkn eksrem tu..hikss..

mummysyafie said...

eida..semalam akak lunch kat oldtown gak..tapi apa yang akak oder semua habis..frust kejap

-aNida OtHmaN- said...

woww.......YUMMY...YUMMY.....kakmita pesaL pandang cam gituh...cam nak terkam jaa..hihihihihi

Bonda memang terbaikk kamu tak Minum aiss...sebab aiss akan membuatkan badan akan jadik GEDEMPOL..huhuhuh

atty's said...

air tu buek kty terliur je tau .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails