Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 21, 2010

Aku yang poyo2 rajin.. :P

saja jerk tajuk kasi orang "hanget" skit ngan aku..
heheheheheh xda apa pun sebenarnya....
tiba2 hari nie aku cam terajin plak.... *xsedar diri nie hutang tag melambak2...*
aku jengah jerk blog si cute mute nie..ternampak plak tag nie...
sebenarnya dia xda la tag aku pun...tapi dia cakap "I really appreciate" (copy dari blog dia nie) kalau ada sesapa nak buat..
aku pun tiba2 mode rajin menguasai diri... (xsedar diri nie..dah nak habis bulan dah..aku xsiapkan lagi invoice yang last month punya..hahahah mati la..lambat payment...dari courier..)
arhhhh abaikan kesibukan keja kat opis nie..aku tatap jugak nak buat tag nie..dengan rela hati...

ohhh sebelum aku memulakan tugasan yang sangat mencabar nie..
meh aku tepek nie dulu...



aku soka..aku soka...cute mute jerk teddy bear nie...
sama dengan pemberinya...
aku maw sebab cute beb...

Bagitahu siapa dan link blog pemberi award nie..

kan aku dah bagitaw nun kat atas tue ha....
ish..xbaca la tue..ok la...
tenkiu miss posh sahabat blogger aku...yang xpenah aku jumpa..
hehehehehhehehe *beb bila kita maw ketemu...??*


FIVE name that people call you

  1. Eida (majoriti kawan2 aku panggil dengan nama nie..)
  2. Yus (masa aku study jerk orang panggil nama nie..tapi budak2 perempuan jerk..budak2 laki panggil Eida)
  3. Adik (kaum kerabat aku panggil dengan nama nie..tapi kalu korang nak panggil pun apa salahnya..hahahahaha)
  4. Cayang (en shukri...wakkaakkakaak saja gatal nak mention kat sini..)
  5. Aida (bos aku panggil...spesial skit kan....)

FIVE important dates in your life

  • 16/12/1954 - besday my mum
  • 23/08/1981 - besday aku...(sila tick kat kalendar masing2.. :P)
  • 04/07/1981 - besday en shukri
  • 08/03/2009 -tarikh aku nan en shukri akad nikah...
  • 24/10/1976 - besday my brother

FIVE things that you done yesterday

  • Meeting dengan Bank Islam dekat Jalan Dungun,Damansara (yang telah buatkan aku sesat barat..hampeh betoi)
  • settlekan courier tuk Citylink...(dah berzaman aku peram task nie..akhirnya berjaya jugak aku siapkan..)
  • Tido 15minit dekat opis sebab penat n mengantok banget..(hahahahaha sila jangan tiru aksi nie dekat opis anda k..)
  • tengok ADAMAYA sambil tersengih2 ... (amoih syiok bak kata en shukri..)
  • masak tuk en shukri.. (ikan tenggiri masak sambal nan telur dadar jerk pun)


FIVE ways to be happy

~ Bersama dengan insan2 yang menyayangi aku... (en shukri..family n prenz..thanks for loving me....korang sayang aku dak..tiba2kan..heheheh )
~ cuti..cuti..jalan..jalan... romen2
~ balik kampung
~ shopping...pehhhh heaven beb....dapat menghabiskan duit..tambah2 klu ada orang sponsor..lagi aku happy...sebulan aku happy..ahhahaha
~ dapat bonus n increament dari bos aku la apa lagi..yahoooooooooooooooooo


FIVE favourite movies

alamak aku nie dah lama xtengok wayang nie......aku pun xtaw dah apa yang peberet sangat...
~skip la..yang nie..~


FIVE favourite hobbies

- soping (hobi aku nie..kena lak klu aku gaduh nan en shukri...)
- bawak keta laju2....
-karaoke (dah lama xkarok..jom wei kita karok....)
- tengok tv..dan bertenet...
- main bowling... (tue pun dah lama aku xmain gak...tapi hobi..cam no tue...)


FIVE favourite places for vacation

1) PHUKET (pulau yang sangat cantik aku rasa....besttt ooo snorkeling...)
2) BANDONG (tempat yang sangat best tuk soping )
3) ROME (walaupun aku xpenah lagi sampai sana..tapi aku sangat2 teringin nak pegi sana...best kan..kat kota rome...)
4) VENICE ( tempat yang sangat romantik ku rasakan...xpenah gak sampai..heheheheh)
5) Pulau2 yang ada kat malaysia nie...terutamanya PULAU REDANG( bestttttt kan redang..tapi masa aku pegi dulu ada sejarah itam huhuhuh xsempat nak merasai keindahan pulau redang)

FIVE reasons you answers the survey

- sebab aku rasa best..simple jerk...senang aku nak jawab (walaupun aku ada skip satu soklan)
- sebab aku menghargai sahabat blogger aku la...
- dapat teddy bear yang cute mute tue... (bestnya klu dapat betoi2... demand kan..)
- aku tengah rajin...
- tension keja melambak2 kat atas meja aku nie..so aku release tension jap dengan menjawab soklan2 tag nie...


FIVE persons to tag

walaupun orang yang mentag aku nie xtag sapa...tapi
aku rasa macam aku nak tag orang lain la....
bleh la nyek...
  1. NEENA (sebab dia nak sambut besday dia xlama dah nie ha..)
  2. LISA (bakal pengantin xlama jerk lagi )
  3. SHU ( sahabat baru blogger dari penang..nanti kalu akak turun penang leh la kita dating shu)
  4. KAK ENA (sian dia hari nie anak dia x ke sekolah sebab cikgu tiba2 xleh nak amik lak..)
  5. NOK AIREN (ahahahah ko kan tengah malas kan..aku lak dengan rajinnya telah mentag ko..buat ye...)

ok done....ha berjaya jugak aku buat semua TAG nie.....
kepada sesapa yang aku tag..jangan marah no...sila buat dengan senyuman ok....


7 comments:

Ena said...

aiyakkkk.. kene tag nie lg nampak nye.. hehhehe.. tak pe.. akak tambah koleksi tag yg tak berbayar lg tu.. nanti akak jawab ye!.. bile akak dtg mood cam ida nie.. hehehe

Siti Shuhadah Zainol said...

wah..kene TAG... suke sgt.. nanti shu wat k..
anyway..shu nak tuntut DATING kite tu nanti yerk!!..:)

SURIA AMANDA said...

tagggg!!!!oh tidakkkk...hutang dulu leh tak? Lisa kebusyan ..nanti Lisa buat eh...babay ada gerak2 tak hari ni????

Dee said...

pjgnyer tag..

POSH76 said...

terharu kat sinilak tima kasihla sudi buat...insyallah ada rezeki mesti kita akan berjumpa punyer...hehe

NeenaAnuar said...

tqqq lallinggg... nanti kite buat yer... hohoho.. biler lar nak selesaikan utang2 nie...

Ms AiReEn MoHd said...

mak aiii mmg pjg giler nok ko tek aku ni,muntah nak buat ni...simpan sampai bau kepam ...nanati aku wat nok....aku mcm nak nangis kalau kene tag ni...tak buat kang rase dosa kat kawan...huwaaaaaaaaaaaa..

baby kick mummy awak tu jap,die tek aunty la plak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails