Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 21, 2010

nak ke tanak..bleh ke xbleh????

aku nak tanya skit nie..
korang rasa masih terlalu awal ke kalu aku nak beli barang2 baby...
xda la beli banyak2 kira beli skit2 dulu la..
ye la..kata orang..jangan beli awal2 sangat..sebab macam2 perkara masih leh berlaku kan..
ye la skrang aku baru nak masuk 6bulan...(2 minggu lagi 6bulan la)

tapi aku teringin nak pegi sini...




pureen warehouse sales...


tapi tue la...aku nyer baby gender pun xtaw lagi apa..
ish konpius nie...cousin aku dok sibuk ajak aku g...
*aku paksa dia belikan baju baby 2-3 pasang tuk aku..*
sapa soh ajak aku g kan...
camna nyek..nak g ke tanak nyek?????
kalu pegi kompom la aku beli selai dua jugak kan..
ish xkan nak kena buat isytikarah dulu kot.... :)....
any ideas?????

11 comments:

Deqna said...

tepuk dada tanya selera..

tapi apa salahnya pergi kan... takpe.. gi survey2 ker.. gi beli sikit2 ker.. pe salahnya kan.. kita dulu pun masa 6 bulan ada gak start beli.. tapi beli ala2 jer lah..sbb tak leh tahan kan..

lagipun time warehouse ni kan harga dia kan murah.. kan lebih menjimatkan...

Dee said...

pegi je..beli baju putih je..girl pakai biru xpe..jgn boy pakai pink..kehkehkeh..x pun beli yg bukan baju..mmg murah tau kalo warehouse sales..

ina mail said...

Tak salahlahlah ,pergi survey je,tapi kalau nak beli boleh gak, jangan beli banyak sangat, contohnya baju baby , sebab baby cepat membesar, beli yang untuk pakai umur 1 atau 2 bulan je.

Ena said...

hehehe..

akak rase dah boleh beli la sikit tu.. dah 6 dah boleh la beli sikit2..
sbb kalo dah masuk 9 bulan kan dah tak larat nak jalan2 lak..
dah boleh tgk gender baby dah kan!.. heheh.. selamat bershopping.. :)

Yaniez said...

pergi jek kak... tgk apa yg patut.. survey2 jek ker.. kalau dah berkenan beli jek skit.. huhu

nUR_rOsALiNdA said...

tak de pengalaman lagi...tak leh bg idea...ahaks~

POSH76 said...

ala pi la skodeng2 kalu tak beli baju belila persiapan lain mesti murah...dah 6 bulan beb cepat tul masa berlalukan

NeenaAnuar said...

gie jerk sis.. jalan2 cuci mata.. silap2 cuci duit sekali.,.. hahaha....

Aujinz said...

boleh jer beli..
cuma ala kadar jer laa..

dah dekat dekat sok, baru laa beli kasi cukup..

SyaNa said...

boleh da
tapi jgn beli baju
ko beli selain bau, mcm toiletries ke..besen2 segala
yg mmg baby ape pn bleh pakai
jumpa di sanaaaaaaa
hehehe

Mimy Hamid said...

tak salah kot...ko beli skit2 la..kang ko nak beli sekaligus ..rabak poket ko ...eheh tapi barang baby la heaven nak beli..eh aku ckp mcm aku pernah beranak pulak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails