Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, April 16, 2010

BE CAREFUL WITH CHOCOLATE!!

BE CAREFUL WITH CHOCOLATE...



mampu ke nak tengok jerk?????


nie yang xtahan nie..pehhhh merembes siut...



kek moist coklat..



yummy..yummy


kalerful...nie sesuai tuk luahan kasih sayang nie...




sedapnya puding coklat nie kan...



sesuai sangat buat door gift....



aku suka sangat coklat campur white coklat dengan coklat nie...



pehhhhhh xtahan beb...



ya ampun sedap lak ha tengok fomfuan nie makan cekelet....



THIS IS THE RESULT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




hahahahahahahahahahaah..gurauan di pagi jumaat.....
jangan marah..... :P

p/s: ha ada sapa2 bran lagi ka nak makan coklat???wakkakakakakaakakakak
*all images credit to mr google...*

8 comments:

ina mail said...

coklat suka.kek coklat tak suka.perempuan seksi negro tu lagi suka. ko rasa spender dia xxxxl ke ?

Siti Shuhadah Zainol said...

hahahaha...tgh syok2 scroll tetiba hambik kau.. tapi, walau bagaimanapon.. sy tetap penggemar coklat yg TEGAR..hehehe...

Jijahh @ f.k said...

huiii tergoda jijahh ... tapi kan .. jijah ada timing kalau mengidamkan sesuatu .. kiranya bukan favourite berpanjangan laa ... hehehe ..

mummy n baby sihat ke?

SyaNa said...

wey mula mmg terliur aku..jejeh2 ha air liur
sekali tgk part pompuan tu teros potong stim wey
hahahaaa

Eye_nee said...

meleleh ayaq liur akk Purple..tp..hahahahaha..spender minah tu akk rasa buleh jd selimut koooo...besar bangetttt....

Dee said...

setau kak dee coklat tidak menggemukkan..tp kalo gemuk mcm awek kt bwh tu..xmoh ar..hihihi..

POSH76 said...

ko ni saja jer taw aku tgh syiok2 menikmati gambo tu terus hilang setim nak makan ceklat takut gumuk camtu huhu

intan_blur said...

nasib baik x suka coklat...hehehehh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails