Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, April 19, 2010

T-Shirt netQueen

N3 melekat untuk hari nie...klu ada N3 baru..sila la scroll ke bawah ye.. :)

macam biasa hari nie datang keja jerk...login blog..pas tue terjah umah kawan2 dulu....
ada la satu N3 nie..yang telah menarik minat aku...hehheheheheh aku soka..aku soka...
terus aku pun nak jugak kan....anyway tengkiu to sis sebab uat N3 nie..
senang jerk...syarat2 dia..just ikut jerk apa yang dia mintak...
apa lagi kawan2..moh la kita ramai2..g daftar..mana taw ada rezeki..nanti klu kita nak uat gathering leh pakai baju nie sama2..(cewah bajet ko dapat jerk kan..)




Mahukan T-Shirt netQueen edisi terhad ini? Edisi terhad ini hanya bagi setiap 100 pendaftaran pertama sebagai ahli netQueen sahaja. Jadi bagaimanakah caranya mahu mendapatkan T-Shirt ini?

Apa yang perlu anda lakukan adalah:
1- Daftar sebagai ahli netQueen disini.
*Activation code akan dihantar ke email anda. Sila semak email.
2- Masukkan blog ini ke Blog List anda.
3- Buat satu entry tentang netQueen.
4- Letakkan gambar banner netQueen di side bar & link back


5- Promotekan netQueen kepada 5 rakan blog anda.
6- Tinggalkan komen anda disini dengan mengatakan "Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen" berserta alamat blog anda
* sila login dahulu sekiranya mahu meninggalkan komen

Note:
i- Sila pastikan anda memberi butir-butir lengkap supaya anda tidak tercicir dari senarai penerima T-Shirt dari kami.
ii- Kami akan hubungi anda melalui email dalam tempoh 24jam dan anda dikehendaki memberi alamat untuk penghantaran T-Shirt.
iii- Proses penghantaran T-Shirt adalah selama 7 hari dari tarikh anda memberi alamat penghantaran.
sebarang pertanyaan sila email kepada contest@netqueen.com.myThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


3 comments:

Ena said...

Mcam best je ieda.. hehe

gd luck ye!.. :P

Dee said...

dh join? bagus2..cepat2 join..nti dpt t-shirt..

ina mail said...

amboii, nak t-shirt jugak mommy sorang ni.akak nak, takut tak de size .almaklumlah badan terlebih kecik.khe khe khe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails