Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, April 3, 2010

Pameran Wow..@ Putrajaya

hapie holiday kawan2.....cewah cam la cuti panjang na kan...walhal cuti sabtu n ahad jerk...walaupun ada jerk orang yang keja hapday di hari sabtu kan...*laki aku la tue...huh` nyampah taw...*


nie pun sebenarnya N3 pekasam yang dah lama terperap kat dalam draft ha...
biasa la aku nie skrang nie penyakit M dah semakin kritikal dah...
nak kena cari doktor n ubat yang mujarab skit la bagi mengubati penyakit M aku nie...


hari tue kan kat putrajaya ada buat pameran WOW....
aku pun dok merengek la dekat en shukri...ajak pegi jugak....*lagipun umah aku nak ke putrajaya tue...15-20 minit jerk kan....*
yang buatkan aku nak sangat pegi tue..sebab aku teringin nak naik belon panas tue..
jap lagi..kecewa sebab sampai sana...dah tutup dah tempat belon panas tue..huhuhuhuhuhu
non ada rezeki la tue...


sebabkan dah xda rezeki nak naik belon panas tue...kitorang pusing2 jerk la kat dalam pameran tue...*putrajaya adalah sangat panas...huhuhu walhal kitorang pegi tue dah petang tue...panas menyucuk2 lagi...*



budak cubby nak posing.....dekat motor mende ntah..dah rope keta dah motor nie..
tayar 4....


macam2 ada la dekat pameran tue....AUTO SHOW pun ada...
memang crazy frog gila la tengok diorang ubah suai keta2 tue...
eeeeeeeeeeeeeeeee kalau la keta aku gini..kompom aku xnak naik..malu siut...
*cewahhhhhh aku nie kan pemalu....sila percaya :P*


tengok tue...kat dalam keta pun dah pasang flat screen taw...
ha sapa2 yang pc kat opis tue lum tukar flat screen sila soh bos anda tukar skrang yer...
*mentang2 la aku dah tukar flat screen gila xsen kan :P*
tengok tang..gear tue yang mahe tue....




proud dengan piala2 yang penah di menangi....





xyah nak g clubin' dah...ko masuk jerk dalam keta nie..
kompom kuar dari keta pekak... :P





aku pun nak gak..inteprem kat keta yang canggih gini..
al-maklum la..pintu keta aku xleh buka cenggini... :P





purplelicious eh cilap purple classic...
tapi asal aku nampak cam kaler biru jerk kat dalam gambar nie...
ish rabun kaler ke aku nie...
korang nampak kaler apa wei???? tapi memang klu tengok live kaler purple taw....




lepas dah habis pusing2.....dan penat...dan belengas ketiak2 aku...
kitorang pun nak gerak la....kebetulan MY BIL pun datang umah aku hari tue..
g la tapau pizza hut dekat pameran tue...
dasat taw..siap ada jual pizza ok kat c2...non tax...kfc pun ada jugak...

elok dah siap beli pizza tiba2..en shukri dengar bunyi macam drift...*tajam betul pendengaran laki aku nie...eh ke aku yang pekak????*
terus g simpan pizza dalam keta dulu..
pas tue pegi la kat tempat drift tue pulak....




mula2 keta nie buat drift...
gila dasat diorang nie...
cam best jerk..kalau la aku seberani e2....
nak gak aku drift gitu....
gila kaw..sampai terangkat tayar sebelah...ish2...berani btoi...





lepas habis keta tue buat show...
turn motor nie lak...buat akrobatik la konon...
berdiri...menerap...semua ada aksi dia.....
elok best2 diorang tengah dok buat show tue..tiba2 motor nie terlanggar sorang budak...
ohhhhh aku xnampak la...sebab aku dok jauh skit...
terus show di hentikan...
ye la...kawasan tue berpagar taw...yang aku pelik tue..mak bapak budak2 tue..
yang biar kan anak2 kecik dok masuk kawasan tue tanpa perlindungan diorang tue napa kan..
dah kalu jadi cam tue nak salahkan sapa...
orang motor tue dah memang tugas dia nak buat pertunjukan..
ntah la...pesanan aku..kepada ibubapa diluar sana..tolong la..awasi anak anda..
kalau nak pegi tengok show cam gini yer...
sangat bahaya..INGATAN tuk aku jugak nanti nie...



lepas dah kecoh2 budak kena langgar tue...
show pun kena behenti kejap..
ada la dalam 20minit gitu kot...
pas tue...start balik..tapi motor dah xbuat la..keta lak amik alih...






keta nie lak amik giliran buat drift....




pas tue skyline nie lak amik alih uat drift...
tapi yang klakar nyer skyline nie...
dia buat drift sampai tercabut tayar keta dia..sampai tinggal rim jerk..*eh orang panggil rim ke yang besi jerk tue...*
ada gila kan....pas tue show pun di hentikan..
aku pun dah xlarat nak langgut dah kat c2..terus ajak en shukri balik...
penatttttttttttttttttt.....










6 comments:

kathy jem said...

Gile ker ape mak bapak biar anak mcm tu kan..teruk ker budak tu kena?? huhu

Aujinz said...

aku yang dekat ngan Putrajaya pun tak pegi tengok beylon bagai..

hahahhahaha

Ena said...

Bestnyerrr p situ.. biler la nak g jalan2 camtu kan!.. tp larat kan ida nie jenjalan mase peknen ke situ.. lau akak dulu.. hrmmm... huhuhu..

Ena said...

Bestnyerrr p situ.. biler la nak g jalan2 camtu kan!.. tp larat kan ida nie jenjalan mase peknen ke situ.. lau akak dulu.. hrmmm... huhuhu..

NeenaAnuar said...

adeh!! dah rasa cam sedih baca kes budak kene langgar tu... tetiba teruihh hilang biler baca tayar kereta tu lak tercabot! wakakkaka.. sabaq jerk lar... nak wat drift tapi tak check bebetoi...

POSH76 said...

rajin betul hang gi tmpt2 camni...ni kalu laki aku taw ada exhibition cam ni mesti mau gi....nasib baik tak tau sbb wa tak minat la hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails