Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, April 28, 2010

Gedik @ Tangkabun Parahu

sebelum meneruskan perjalanan nak ke tempat tuk urutan volcano tue..
kitorang menggedik dulu dekat kawasan kawah kat bahagian atas...
sebab klu nak ke tempat volcano tue nanti dah xleh nak ke atas dah..

harus la jelajah semua tempat kan..
dah alang2 dah sampai sana...
bukan senang nak ke sana lagi ye idak...
kat sana..memang permandangan sangat2 cantik...
pokok2 pun cantik...unik la...
memang sangat menerujakan...



ikut kata ranjer kat sana..dulu boleh turun kat bawah tue..
tapi skrang dah xleh turun dah..
sebab ada gas beracun...oooooooooo bahaya...xelok tuk kesihatan...
so amik gambar jerk la....
*nie kawah bahagian atas..gunung berapi....nanti kat bawah pun ada jugak kawah gunung berapi..yang tue bleh turun...tunggggggggggguuuuuuuuuuuuuu*



us...berlatar belakangkan keindahan ciptaan ALLAH S.W.T



effect kabus kat belakang tue yang best tue...



kami berlatar belakangkan kawah ratu...
nama xnak kalah taw..kawah ratu...
ratu kah???





ratu2 berposing...
habis senget2 badan nak buat bentuk LOVE punya pasal...



perut sapa lagi ober...
aku ke en shukri???? hehehehhehe soklan cepuput..




dengan kekasih hati pengarang jantung




posing lagi...sementara nak sampai kat puncak berapa kali berenti posing aku pun xtaw la..
sampai ranjer tue pun tersengih2 jerk...
hahaaha nasib ko la ranjer..sapa soh nak menranjerkan kitorang...






ewah2...posing mak buyong...


harus bukan satu kan....
hehehehe tatap la sampai korang bosan k...



aksi tonggek yang xbrapa nak tonggek..
nie bajet vontot cam ziana zain la nie...
hahahahahahahhahahahahaha *ok2 abaikan...*
pokok2 yang kat blakang tue..kata ranjer tue
daunnya boleh di makan...
awek muda hoke..tapi idak ler berani aku nak makan..
gilo..kang buatnya keracunan aku kat situ...
xpun buatnya gila bayang aku dekat si ranjer tue mati aku...
no..no..no..no...
tapi kawan baru yang kitorang kenal tue..
cuba la makan daun tue...




rasa masam2 cam tue katanya...
tangan aku la yang best tue..hehehehhehe
en shukri pun takut ok nak try makan...
dia cakap dah macam kambing dah ha...daun pun nak makan..
hahahahahahahahahahahaha keji...




dah siap berposing dah pusing2 kat bahagian atas baru la kitorang meneruskan
trip ke kawah bahagian bawah lak...
oohhhh trip nak ke kawah bahagian bawah tue memang sangat mencabar...
nantikannnnnnnnnnnnnn..............







































8 comments:

Iena said...

bestnya nok berjalan jalan... x sabar nk tunggu bln 10 nok gi sana gak...

Ena said...

wawawawa... best laaaaaaa.. huhu.. sob sob sob.. tnyeh mate berair tegk gambor nie sbb tak dapat nak p.. huhu

Cik Yayang said...

View kt sana mcm lukisan dah nmpak..
Cantik sgt..:-)

Eye_nee said...

Bes..bes..bes...bessss sgt Purple...teruja Beb...agak2 3 juta rupeeah berbaloi tak soping kat sana....

Mimy Hamid said...

iskk kemain ko kan..ngan perut mak buyung..jeles aku.hehehe..tp nmpk ko enjoy

Mrs weck said...

yeahhh..i've been there last year.. hehe.. bast kan Mrs purple? Masa pergi time tu mmg x hingat donia,borong baju kebaya batik bebanyak..beli sutera bagai.. hehe.. btw,tangkuban perahu mmg cantik sgt,sempat gak time tu merasa masker mud yg sihat dari gunung berapi yg da mati tu..hehe, dan x sangka dari pokok2 tu diorang buat perfume kan? weee.. bukan main enjoy lagi yea mrs purple kita ni! Bagus tu,org ckp nnt senang nk deliver kalau active berjalan.. hehe..take care tau!

ratusiput said...

cayala...g gunung berapi.catik gak ek...iskk...jeles arr..mls ckp..hehehe..

NeenaAnuar said...

uishh! memang chantekk tempat niee.. kirenyer kalau gie bandung memang tak sah kalau tak singgah sini kannn... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails