Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, April 22, 2010

Sarapan Di Mana...Sarapan Di Blog Purple...



hari nie aku di jamu cekodok...kat 'umah' kak ena
pagi2 hari dah kena hidang dengan cekodok kan...
not gud ok tag zaman sekarang...buat orang lapaq jerk.heheheheheh




1. sila copy gambar cekodok diatas= "done"

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok

lorrr kan ante sudah bilang...ante jalan2 dekat 'umah' kak ena...
*akak..nak kena tuntut cekodok betoi2 nie dekat akak nie..heheheh*

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....

nasib baik memang aku ada beli cekodok ok pagi tadi...nie semua gara2 aku tengok kat blog nie semalam la nie..
dulu memang peberet aku cekodok...mama aku suka jamu aku dengan cekodok..


cekodok 4 ketul sehengget...


jemput makan cekodok

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'

= lum kul 12p.m kan...



5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

alamak 4 jerk ke..ish xpa la..aku tetap nak kasi cekodok nie jugak dekat sahabat2 aku semua....amik la nyek...
aku ikhlas nie penat aku buat taw...heheheheheh
sila2..klu korang xamik..aku sentap sehari.. :P



dari aku yang jauh di mata dekat di hati....


p/s: ada rezeki kalau kita berjumpa2an..leh la kita makan cekodok buatan tangan purplelicious :P sapa maw?????



10 comments:

Mimy Hamid said...

cekodok aku semalam la ..hihi

GhOsToNe said...

dah lame x makan cekodok...

Siti Shuhadah Zainol said...

shu pon sarapan cekodok gak pagi ni.. tp, cekodok shu keras & x sedap langsung.. rugi beli..huhuhu...

ina mail said...

amboii badan ko dah berisi.ditambah pulak ngan cekodok pisang pulak, bertambah bulat.makan, nanti dalam pantang tak dapat makan lagi.

POSH76 said...

aku tak mo TAG ...aku mau cekodok hehe..makan lak time2 ujan dgn air kopi nikmatnyer hehe

Ena said...

hihihi..
nasib baik dapat makan cekodok bebetul yekkk!!>.

sowee la yangg.. kasi rapan utk jamu mate jekk.. kalo nak rase cekodok ori.. mai la datang umah.. kat Ampang je.. tak jauh pun kan!.. :)

comei la ieda sekrg nie.. berseri2 gitu ngan pink color.. kiter same color la arini.. heheh

-niD's- said...

nak skit....sdpnya..bulat-bulat

NeenaAnuar said...

adeh.. hari nie ramai tol yg makan cekodok nie yek! hehee..

Diarihatiku1976 said...

dah lame x makan cekodok...

Cik Yayang said...

mau mau mau...
mau itu cekodok dan berjumpa2an ber-ramai2 :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails