Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, April 22, 2010

Kasut ku di tag

sementara ingatan aku masih kuat nie..
bek aku buat satu2 k...
nie aku ingat...aku dapat tag pasal kasut...
dari sapa lagi..klu bukan dari miss yang treat aku teh tarik last saturday... nie la orangnya...

kasut pun dah kena tag skrang nie kan..ish2..macam2 jenis tag ada taw..
tag makanan la..tag kasut la..
nanti aku nak create tag pakaian dalam kegemaran anda la plak
amacam ada bran?? hahahahahahahah
ok2 back to tag... (wah skeping london..xsedar kulit cam jawa jerk..)


macam sebahagian dari kaum2 hawa yang lain..aku pun sama jerk la...
sangat suka beli kasut....tapi kadang2 tue..aku beli..pas tue aku xpakai...
kalau aku suka pakai yang tue jerk la aku lenjan sampai rabik..(taw ka rabik tue apa...orang utara tolong terang mai skit... :P)
pantang nampak kasut cantik menarik tertarik aku memang da bommmm *tiba2kan*
harus menggeletek jerk duit2 dalam purse aku tue..nak kuar....
habis camno.....
terpaksa la jugak aku beli... (wah terpaksa katanya...)

TAG: KASUT KEGEMARAN ANDA... (kegemaran aku la tue..)

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


nie la kasut peberet aku skrang.....
al-maklum la...nak pakai kasut yang bertumit skrang dah xleh dah...
*en shukri xkasi weh..siap marah2 aku lagi tue kalu aku nak pakai jugak..kejam*




Brand : HAWKEYE
Harga : RM59 sajork...
Tahun beli :2010
Reason beli : aku beli sebab kasut nie comfort sangat2....lembut jerk..selesa...
dan memudahkan aku nak berjalan..lagipun aku xda kasut 'flat' gini..kena la beli jugak kan..lagipun masa tue aku nak g bandong kan..harus kena cari kasut gini..nak berjalan jawh la katakan..xkan nak pake slipar lak kot...kasut nie la aku lenjan naik gunung berapi dekat bandong hari tue..tahan lasak ok kasut nie...suka aku..xrugi aku beli....rasa nak beli lagi la kasut jenis gini...



kasut yang kat atas tue...aku pakai masa aku preggy nie...
b4 aku preggy ..harus la kasut aku semuanya bertumit bagai kan...
amat susah nak tengok aku pakai kasut 'flat' g2...almaklumla aku nie kan..
"TINGGI" melampau.... harus la kena pakai kasut yang bertumit skit kan...
nie antara kasut peberet aku b4 this....




Brand : VINCCI (2-2 pun brand yang sama..beli pada hari yang sama..)
Harga : alamak xinggat la...lupa sudah...aku penah buat N3 pasal kasut nie dulu..malas dah nak godek2 N3 dulu...
Tahun beli :2009 (xsempat aku nak lenjan kasut nie...dah preggy plak..xpa lepas pantang nanti aku kasi lenjan betoi2...)



ada lagi...kasut yang sangat aku suka pakai sampai naik kusam dah kasut tue....
nie ha...2-2 kat bawah nie....




Brand : Putih - Crocodile Itam - brangset apa ntah lupa la plak...
Harga : Putih -RM59 sajork... Itam - RM39
Tahun beli :2009

aku suka kasut2 nie sebab sangat selesa bila aku pakai..
comfort tue of course la kan...xda hal la kalu nak tawaf satu mid valley tue...
sebab xrasa penat pun bila pakai kasut nie....

aku nak tag sapa nyek..tapi aku rasa majoriti dah buat la tag nie...
sapa2 yang selalu datang sini yang belum buat...sila la buat kalau rajin yer...
klu malas...pun buat2 la rajin...korang kan comey... *tiba2kan..*

ohhhh sebelum aku melupakan diri lagi .....
nie kasut yang aku beli tapi aku xpenah pakai...
sebabnya..kasut nie sangat besar...
xmuat ok......aku pakai jerk kasut sampai dulu aku tertinggal kat blakang..
aku ingat aku nak let go kan la kasut nie...




Brand : VINCCI
Harga : RM79 tapi aku nak let go RM50 jerk..
Tahun beli :2009
Saiz : 7



4" ketinggian nyer....aku suka kasut nie..tapi aku xleh pakai..
aku nak g tukar saiz..tapi resitnya aku dah hilangkan...
huhuhuhuhu dari dok terperap dalam lemari kasut aku..bek aku let go jerk...
ke aku nak buat contest...sapa menang dapat kasut nie...
ha...best gak idea aku nie.... *tiba2 puji idea sendiri*



8 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

rabik tu cam senget/terkoyak & sebagainya.. tul x kak yus? hehe..

kasut yg xleh pakai beso tu.. gi la oter..boh span kat belakang tuh..boleh pakai lagi tu...:)

Deqna said...

mcm berminat nak wat tag nie.. tapi tag sebelum ni pun tak terbuat2... what to do... hehe

NeenaAnuar said...

lorrrrr... awat sis tak hadiahkan kite jerk kasut tuu... kite punyer kaki saiz tujuhh taww.... and i'm a vincci lover! ahakss!! tapi brooch tu tatap menarikkss okk.. :D

thanks yek sbb buat gak tag nie! ;D

Dee said...

lawa2 kasut..tp crocodile tu comfy kan?

Cik Yayang said...

Nak bagitahu..Cik Yayang nyer size pn size 7 gak..:-))

Iena said...

nak gitau jugak... aku saiz 6 yer kengkawan... ngehehehee...
woit, tinggi2 kasut ko... aku skrg dh x layak nk pakai... sakit tumit!

Mimy Hamid said...

alamak kasut crocodile putih ko tu sejibik cam aku nya...sedap pakai sehh kan kann

POSH76 said...

Baling dadu cepat aku pun saiz 7...hehe

beb kelas hang 4inci u...hehe

tapi pregnant ni ko jgn gatai pakai heel...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails