Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, April 27, 2010

Mengidam Maggie.

last week aku memang dah tersebut2 kat mak buyong opis aku nie..
yang aku teringin sangat nak makan magie goreng...
jap g pagi tue aku masuk opis..pas tue sleeping walker blogwalking...
kat umah si chef nie...tibo2 aku ternampak nie...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harus lunch tue aku ajak mak buyong tue
makan magie goreng jugak...i dun care...i dun care..i wanna it..i wanna it..

meroyan2 aku dekat mak buyong...cakap aku nak makan magie aku nak makan magie..
sampai naik penin dia layan aku.. *eleh kak..nanti next month ko dah cuti bersalin xda sapa nak layan den lunch dah..huhhu mode sedey tibo2 :(*



sodapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
sampai licin aku makan magie goreng nie...
sangat mabeles ok...





muka mak buyong cam xpuas hati jerk kan..hahahahahaha...
walhal licin jugak hoke pinggan tue dia sental magie tue....
*dah hari nie dia ajak aku g makan magie lagi...*





magie goreng kami...
sangat sodap....
*matik la wei..klu laki den baca N3 nie...kompom kena lontaran bom motar dari dia nie...*


jemput tengok aku makan kawan2....:P



sirap aku punya...milo o ais mak buyong punyo...



aku kalu dekat umah memang xleh wei nak makan magie nie..
stok magie pun xda kat umah aku....setaun skali ada la kot aku beli magie kat umah tue...
tue pun kena beli tanpa pengetahuan dia...hehehehehehhe
en shukri tue memang pantang skit kalu makan magie nie..
apa pantang larang dia ntah...klu aku nak makan magie..mesti di luar pengetahuan dia..
hahahahahaahha tipu sunat skali skala xpa kan... :P
*eh ada ka..palsampah tipu sunat nie wei???? *



18 comments:

SURIA AMANDA said...

Slurrrpppp..akak...sampai hati paparkan gambar2 maggie tuh..berbunyik dah perut Lisa nih...belum kul 1 lagi tuh....tolongggg...laparrrr...nak megi jugakkksss...

Siti Shuhadah Zainol said...

sedap... lunch karang nak gi cari maggie goreng lah..hehehe...

kak ina mail said...

terlecur air liur sekejap. maggi goreng panas ngan air milo sejuk.oiii sodap.elok tau pregnant minum ais cam akak dulu. nanti baby badan takdelah lembik.itu petua akak.

PUANSTOBERI said...

Dapnya..megi goreng..
Nom..nom..nom..harus mlm ni wat megi goreng gak ni. Tp takde sayur plak. Tk sdp kalo wat gitu je. Kiterang ok je makan megi tp kena tumis, buh sayur bagai la. Kalo gitu je mmg tak lalu ler.

dalila said...

sekali jer penah order meggi goreng kt kedai mamak..pastu serik..harga leh beli 5 bungkus meggi..huhuhu..tapi kalo mengidam jgn berkira tau..rm10 ker..bantai jer..nnti meleh air liur anak..

Eye_nee said...

Megi Goreng ko Yer...Sekali tak per wei...2 kali kalu akk bagitau itu en shukri..hihihihi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lisa ~ hahahaha akak dah lepas dah ngidam...dah dapat..pehhh syorga...

shu ~ hahaaha ko jangan salahkan akak lak sebab mempublishkan magie goreng nie.. :p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak chef ~ hahahaha ko la nie kak yang buatkan den ngidam nak makan magie tibo2...

pnstoberi ~ heheh memang sedap...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dalila ~ hehehe nasib baik kat tempat yang kita makan nie..rm2.50 jerk heheheheh

eye_nee ~ ahahahahah ko memang kan kak..

POSH76 said...

Nak kene babap ni makan megi....takper skali skala maaf kang meleleh lak baby hang kempunan...tp dek sbbkan kesedapan tula...aku buat entry utk ko hehe

Yaniez said...

waaaaa sebut2 pasal maggie.. memang dah lama teringin nak mkn.. tp tak leh... adeh.. kena tahan lagi... ermmm

Miss weck said...

wahhh..sedapppp! tapi gnae ckp suh jgn mkn dlm waktu peknen plak..dia ckp ade bahan pengawet dan msg yg xbaik utk baby.. tapi terliur tgk Mrs purple kita ni makan..hehe..

Ena said...

ekekeke..

terpakse tipu sunat tetibe ye ida.. hehe.. ye la time preggy tak elok makan megi kan.. tp akak dulu kalo tingin rembat juge.. hehehe.. skrg pun same gak.. kui kui kui..

memg nampak sedap pun megi goreng tu..

nUR_rOsALiNdA said...

kecuq luiq aku tgk maggie tu weh...adoi!!!

Mimy Hamid said...

ko ni saja je nk giurkan aku....udahnya esok ala aku nk makan maggi ko tunggu ekkk...hahaha

Cik Yayang said...

Blurp..baru je sudah makan maggie Sedap..:-)

A-haa..bagitahu En.shukri yer...:-)

Lovely Bella said...

suke mkn megi goreng.. nampak cam sedap jerk dlm gmbr tuh... nyami nyami... heheh waa nice blog.. i like purple color.. udah di follow.. meh la singgah =D

NeenaAnuar said...

oh magggie sentiasa dihati ku... sebulan kalau sekali tak pekene maggie tak sah! hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails