Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, April 3, 2010

Kempunan Kacang Pool

sapa penah makan kacang pool?????
ke xpenah dengar pun apa e2 kacang pool????
ish2 apa la korang nie..nie mesti kes xtengok JJCM nie kan...
*aku pun xpenah tengok jugak apa tue kacang pool sebenarnya... heheheheh*

sebenarnya my prenz yang dah pembawakan *hari tue la skrang dah bersalin dah pun..hahahaha*
yang teringin bebenar nak makan kacang pool....


*credit to mr google*
nie la ropa kacang pool tue...
makan dengan roti....
kuah dia daging hancur n kacang kot..klu xsalah aku la....
tapi my prenz cakap sedap....rugi sapa xmakan...
apa lagi..sapa bran nak g makan kacang pool dengan aku..
jom rrrr....



nie la budak yang teringin a.k.a mengidam kacang pool tue...
sian...sampai dah bersalin pun xdapat nak makan kacang pool..
sebab hari yang kitorang pegi tue..
warung kacang pool tue xbuka plak...
hari tue anak sulong dia ngidam nak makan lemang...xbleh jugak...
dah meleleh air liur budak tue..
nie anak yang kedua mengidam kacang pool plak...xdapat jugak...
hehehehehhe apa la nasib ko kan kak...



kacang pool xda...ayam tandoori ada la...
cedap nya pekena ayam tandoori di waktu hujan kan...
yummy...yummy...




budak yang xmengidam tapi dah pegi makan kacang pool dah beberapa hari lepas..
dia cakap sedap...rugi hari tue xda...
xpa..nanti akan aku ajak en shukri cuba jugak kacang pool nie..




2 mak buyong...
eh tapi skrang aku jerk..dia dah selamat dah....awal bulan 3 hari tue...
so sila pikir sendiri la bila N3 nie terperap dalam draft kan...hahahahahahah




cubaan en shukri tuk mensabotaj aku....


sebabkan hajat di hati masing2 pun nak cuba kacang pool tapi non ado...
so kitorang pun pakat2 pekena teh tarik dengan roti canai jerk la..
lepak2 borak2..sampai 2jam lebih...baru la masing2 reti nak mintak diri..
tapi aku dengan my prenz tue xterus balik...
kitorang g pekena nasi bubur dekat shah alam pulak...
sebab aku teringin nak makan nasi bubur lak time tue.....
ngada2 kan aku nie... :P...




p/s: hari nie cobaan aku tuk ajak en shukri pekena ikan bakar...mudah2an berjaya...hehehehehe


5 comments:

Ena said...

ALAHAI CIANNYER KAT MAK BUYUNG YG DAH BERSALIN TU.. HU3X..

SO, MAK BUYUNG YG NIE CECEPAT P SAMBAR KACANG POOL TU.. 1ST TIME AKAK DENGAR NIE.. HEHEHEH

NeenaAnuar said...

kacang pooll??? first time kite dengaq about it! hehehe...

Deqna said...

tak pernah lah pulak dengar kacang pool.. tapi kalau swimming pool tu tau lah..hehehe

kathy jem said...

mcm best jer mkn kacang pool..dari dulu teringin nak makan..macam maner la rase nyer ek..

POSH76 said...

aku pernah dgr tp tak pernah makan lagi...nasib baik lum teringin lagi hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails