Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 28, 2010

cute ka dak??

haloooooooooooooo....wah berhalooo lak di petang hari nie kan...
oklah N3 terakhir tuk hari nie..
wah cayalah..hari nie aku mempublish 3 N3....
mood tengah semangat membara nie sebenarnya.....
walaupun perasaan sebenar adalah sangat nebes...nanti last2 aku story napa aku nebes nyek...

mula2 xmo la cita pasal hal nebes2 lagi..
kita story yang best2 dan cute mute dulu k...

kan skrang nie tengah musim soping on9 kot kan...
aku pun x terkecuali la...terdorong tuk beli barang2 secara on9 nie..
ohhhh tapi aku xbrani la nak soping on9 klu harga barang tue cecah ratusan ringgit...
ohhhhhhhhhhhhh mak takut..kang buatnya xsampai barang yang aku order kang..
harus hentak kepala kat monitor kang....

xmo beb...bukan senang nak dapat duit..kena dok kat depan pc nie...
8jam hoke.... :P


ok lah bebel lak mak buyong nie kan...
aku nak story pasal lain..
tapi terbebel pasal mende lain lak...hehehehhehe
sebenarnya hari tue...
tengah dok membosan kat opis....
tiba2 aku dok men search2 kat google..butik tuk baju kanak2 n baby kan...
dan secara tiba2 jugak aku telah terbekenan dengan barang2 yang aku order nie....


amik masa2 hari...tuk aku dapat parcel poslaju nie....
nasib baik la kan...
walaupun xda la mencecah ratusan pun..tapi tatap worried jugak...



mak yong in purple...
besar jugak nyek perut aku nyek...
hehehhe ingatkan kecik.. :P




nak lagi tue tayang muka bebanyak...
sebelum tayang mende yang aku beli..
kasi tayang muka aku dulu...
hehehehhehehe



ok lah..dah busan tengok muka aku..
meh kita tengok mende yang aku beli thru on9 tue...


mende apakah e2????
sapa teka btoi aku kasi kiss dari kejauhan... :P



hehehehhe nie la mende yang telah menarik minat aku tuk menyoping thru on9 nie...
cute dak sock tue...
hahaha aku suka sebab kaler purple tue of coz la..
lagi satu sebab ada butterfly punya sayap tue...
heheheheh nama sock nie pun purple butterfly gitu... :)


siap verangan2 letak tengok...
cute dak?????
klu korang rasa xcute pun xpa..
aku xkecik hati pun...
sebab aku tatap rasa cute... :)


ahhaha sebabkan xsabar nak tengok hasil klu letak kat kaki baby..
aku sarung dekat tangan aku dulu..
matik la verangan jari2 tue runcing...nak gak sumbat sock tue kan..
nasib baik xkembang....gud quality...:P


hamek ko..siap ada invoice ok...
bukti pembelian...
bagus2..selalu aku beli thru on9 nie xpenah lak aku dapat invoice bagai...
nie kira pestime la nie dapat invoice cam gini... :P


xda la mahal na pun....
tue yang aku berani nak soping on9 nie..
klu mahal2 xbrapa nak brani gak beb..walaupun muka ku brutal tapi tuk melaborkan duit secara maya nie..amatlah scary hoke.....


ha tue jerk la..barang pertama yang aku beli tuk baby thru on9 nie...
sebelum nie penah gak beli thru on9 tapi dress aku la...
hehheheheheh lepas nie maybe leh beli lagi kot...



aku saja la buat N3 bebanyak nie...esok pagi aku ada appointment dengan pakar O&G dekat
hospital putrajaya...pasal kes uri aku yang doc kat klinik tue cakap rendah skit tue..
huhuhuhuh takut la plak aku rasa nie..korang doakan aku nan kandungan baik2 belaka nyek...
nebes nie beb...ada xlena aku tido malam nie ......
diam xdiam..dah masuk 32minggu dah usia kandungan aku ....
cepat jerk masa berlalu kan....doakan aku yer kawan2....amin..


15 comments:

Shu Shinju said...

cute la kak.. murah pon murah kan...
shu harap esok semuanya baik2 ajer yer... InsyaAllah...

Dee said...

mmg cute sesangat..a'ahlah bagus org yg jual on9 ni..siap ada invoice..dee pun pestime tgk nih..

mier@merr said...

weeewiit...cute!!

Lady of Leisure said...

sangat comel siap ada kepak butterfly lagi tuh...

NeenaAnuar said...

alolololololoolloooo... tomeyyy.. tomeeyy.. tomeeyy!! mumyy ngan ngan colour purple tak boleh di pisahkan kannn! hehehe..

apa pun sis.. kite sentiasa doakan yg terbaik buat sis ngan baby keh! don't worryy... insyallah sis & baby akan ok sampai waktu delivery nanti keh! jgn takot tau! kalu sis takott.. kite lagi takott kat sini! huhuu...

Aujinz said...

baby umo berapa baru leh pakai tue???

Ena said...

a'a la dah besau dah pewut tu kan!.. :)

cantik la... akak pun tak berapa berani nak beli on9 tapi kalau dah berkenan tu akak try juga.. setakat nie alhamdulillah.. belum ada yg kurang memuaskan.. :)

Moga esok semuanya ok2 belaka..

akak pun kena gigih wat n3 maklum la.. pc akak masih ngok ngek.. huhu

Mimy Hamid said...

comei nya baju baby...tak sabar aku nak nengok si baby pakai nanti...nok anak laki eh..hehehe dah kantoi

qellissa said...

cute sgt sock tu babe, klu i ader bay harus i beli sock cenggitu ngan baju jumpsuit ala2 tigger..cute...hihihi..

ratusiput said...

amboi ni cm utk baby gerl je...dh scan ekk..ehehe...cute...sme mende yg utk baby mmg cute...

POSH76 said...

aku pun tengok gak kalu nak beli online...tp barang yg ko beli tu kiutla...nak2 kaler dia...kalu dah antu purple serba serbi pun mau purplekan hehe

A D I A said...

cute! aku suka! nak shopping baju baby kat sini gak la! sila kasi url aku nak!

eh byk nya tanda seruan. semangat babe.

kak ina mail said...

alah cutenya.warna menarik.mak buyung punya baju pun cantik.purple nampak.nak hadiahkan apalah, kalau ko dah selamat bersalin nanti?

Ms AiReEn MoHd said...

alalal tiut miutttt nyerrrr sock baby tu..nanti aunty eryn mai tgk baby naaa bawak adiah sekali okeh

Cik Yayang said...

Cute! Geram la tgk barang2 baby ni kan, sure kalau ikut hati, smua nya nk beli..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails