Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, June 11, 2010

jom menggedik bersama cik purple.

nie auto publish ye kawan2....
terpublishnya N3 nie bermaksud aku tengah memerah keringat
buat demo system dekat DKSH PJ... (xtaw kat mana?? sila google..)

sebabkan tanak kasi 'umah' nie kosong dah sepi tanpa khabar berita...
makanya aku dengan pantas dan rajinnyer...telah membuat N3 nie...
sambil makan nie aku menaip.........

*'umah' xleh biar kosong lelama kang ada yang menumpang...* :P

sebenarnya xda mende sangat pun yang aku nak share.....
saja nak tunjuk bila mood bosan menyerang aku dekat opis...
nie la keja yang aku buat.....

mentang2 la masa nie..aku sorang2 jerk kat department aku tue...
bos xda..member2 lain xda....
harus la meroyan kan.....


mak yong purple bersama perut 7bln nya....
konon nie posing paling sempoi la nie..manja2 konon...
*ohhh lempang diri sendiri sedass....pangggggggggggg*




ohhh ada lagi...
cubaan tuk menampakkan muka aku runcing...
hahahahahahahaha xsedar diri muka dah sama besaq nan mangkuk pree gift fresh n white dah ha...



ha nampak dak perut ku e2...
amacam comey dak????
hahahahahaahhaha
bulat jerk kan...
*eh ada ke orang mengandong perut lonjong??? *



1st step sebelum kita menutup mata tido....
nie masa nie..mata memang dah berat dah nie....
klu la dapat ku tutup lampu time tue..pehhhh syorga keja....




jangan xtaw..sambil baring kepala letak atas meja cam nie pun..
aku leh menaip tuk layan YM taw...
hahahahahaahha gila tegar kan...
cuba soh buat keja..dan2 pejam mata terus...


k lah..tanak la letak banyak2..kang ada yang mual lak kang...tengok muka aku jerk...
hapie holiday yer kawan2.....
aku this week punya agenda xpasti lagi la...apa...tapi hari ahad nie..ada dating ngan ahli2 kongres..dekat geylang kopitiam....nak pekena kacang pool..... *nanti klu jadi aku hapdet mende kacang pool tue nyek...*

10 comments:

Aujinz said...

hik hik hik...

ini d namakan pengblog tegar nieh..
tengah present pun entry publish sendirik.. :D

Lady of Leisure said...

comelnya perut.. bulat elok je

mrs.hanibunny said...

alaaaa.... bestnya... suke tengok perut tu... nak jugak... hehehe

-NiD's- said...

hahahaha...kakak ku sorg nie...
tgh letak pala atas meja pn smpat g menaip.....suka...suka....

Ena said...

hehehe..


sesekali harus la layan diri pulak kan eida.. :)

syok tu tak de org layan tenet.. memg best!.. cam akak nie tidak ada lagi peluang cenggitu.. sob sob sob..

happy weekend eida.. :)

A D I A said...

dksh kat mana beb? serious malas google. PJ tu aku tau, dkt umah aku heheh.

muka ko takde la bulat pun, klu amik gambar paspot taktau pun ko peknen. perut je bulat. *larikkks*

qellissa said...

boolat nye perot dia..tp siyes klu u amik gambar muka mmg x nampak pon yg u ni peknan....=)

POSH76 said...

beb hang untung pregnant badan tak naik..perut je naik ...tapi muka hang menten hehe

Mimy Hamid said...

jgn gegedik efect baby..ngeeeeeee...tapi ko gedik ok jekkk..ada style laaaaa

SURIA AMANDA said...

Dah besyar la peyut dia...comel..amik berkat eh kak...badan dah rasa x sedap nih...entah2 dah bunting pelamin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails