Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, June 30, 2010

Contest Photogedik...opppsss Photogenic...

N3 nie di letakkan gam cap badak..opppsss cilap..gam cap gajah..sampai 30/6/2010 nie...tolong scroll ke bawah tuk sebarang kisah baru... :P

dengan ucapan terima kasih...kepada pengetag2 aku yang sanggup mengetag aku...
dan secara tidak langsung aku terpaksa la menjoin contest nie...secara paksaan.. *tipu...rela nie sebenarnya.. :P*
walaupun aku taw..peluang tuk menang tue...amatlah besar skali...*oppsss tiba2 velangak divasss nie...maap la no..biarkan aku verangan sekali skala.....*

sebelum aku nak berceloteh panjang..meh aku bagitaw..siapakah insan istimewa yang sanggup bersusah payah mengetag aku ...

adik manis kecik2 saja orangnya.. (cakap cam loghat mamak penang) perkenalan miss nida dan akak comey..cute mute.... kak ena... scary aku nak join contest nie sebenarnya....

seperti biasa...setiap pertandingan mesti ada terma2 dan syarat2 yang mesti kita penuhi kan...


contest nie di buka oleh miss cute mute nie miss Izyan


*gila photogenik kan...gambar nampak mata sebelah pun still photogenik..kot haku cam gini...harus ke laut...*

terms and condition:

1.terbuka kepada semua peringkat umur. - umur aku memang terbuka tuk semua orang taw.. :P

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !! - aku sorang2 la tue..betoi xtipu aih....ada nampak orang lain ka???


3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P - aku rasa nie la yang paling photogenik..yang lain tue semua cam photoGEDIK ja.....

4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :) - sekeping sajork..btoi...

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY - done


6.sediakan entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org-org yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P] - orait akan ku khabarkan pada mereka semua - kepada orang2 yang aku tag nie percayalah bahawa korang memang photogenik..sila percaya kan aku.. :P

1- POSH
2- Iena Achik
3- Qellissa



7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) - orait beta menurut perintah...

8.tarikh tutp contest ini ialah
30 JUNE2010, bile dah tamat contest,saye akan announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

dan sekarang saksikanlah...gambar yang menjadi pertaruhan aku tuk contest nie...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



aku rasa nie la yang PALING PHOTOGENIX sekali....
sebab gambar2 aku yang lain tue...photogedik jerk lebey......
*aku taw aku gedik...tapi gedik ku hanya dengan en shukri..eh tibo2.. tettttttttttttt *

gambar nie masa aku sanding last year...aku rasa aku cute banget kat pica nie...heheheheheh
maap la..ijinkan aku verangan dan memuji diri sendiri tanpa bantahan sesiapa dulu k... :P
aku rasa aku ayu pun ye gak kat dalam gambo nie...ok pas nie leh la panggil aku hai si gadis yang ayu...senyum di bibir terukir.... ..:P
ntah la..tapi yang pasti aku rasa aku photogenik sangat la kat sini..ahhahahaahahahah
*lempang diri sendiri sampai sedar dari lamunan...dushhhhhhhhhhhhhhh*

25 comments:

NeenaAnuar said...

owh~ memang sungguh cun arrr sis kat dlm gambo tu.. mana tau ade rezeki leh menang kannn! apa pun good luck yeh! kalo menang ckp kat baby jgn lupa tuk share ngan untie nin kat sini taw! hehehe...

qellissa said...

cun arr..mmg fotogenik lah..tp kan i ni x fotogenik..fotogediks aderlah..hahaha..camno?..lalala

Siti Shuhadah Zainol said...

mmg confirm fotogenik.. suka kat mata dia...hehehe....

gud luck kak yus...

Ena said...

wallamakkk!!
memg fotogenik la ieda..

gd luck yeh!.. :)

Aujinz said...

aku pon kena tag pasal kontes nie..

tapi aku letak entri tue sehari jer..
sebab terlampau gedik..


muahahaaha..

Eye_nee said...

Fulamak...gua terkesima ni beb...mata bundar besar garfield ko tu yg tak tahan tu....kalau gua punya bukan photogedik lagi dah...photorejectshop kut..reject shop pon reject photo gua...moga ko berjaya lah budak purple....

-NiD's- said...

FUllamaakkkkkkkkkkkkkkkkkk....

segak aih...suka..suka.....saya VOTE kakyus...untuk kontes PHOTOGENIK...
memang cun...jaToh chenta nieh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ baby kata bleh no hal.... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ hahaha i pun yang nie jerk la terasa photogenik gambar yang lain semua gedik..ahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Siti Shuhadah Zainol ~ mata besar tapi bundar..cam garfield kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ tenkiu akak..*HUGS*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ hahahahah aku pun penat godek weh nak jumpa hat genik..banyaknya yang gedik jerk..ahahhaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahah dah lama la xpegi reject shop..heheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ alamak..nida lagi photogenik dari akak..jatoh cinta lagi..lagi2 aku jatoh cinta..hehehehhe :P

A D I A said...

motip tak tagg akuu? tau la aku tak fotogedik, gedik je lebih heheh.

weh pic kawin itu kalau ko hantar masuk pencalonan gadis melayu sure lepas peringkat pertama. ayu sehhhh.

kak ina mail said...

akak vote ko lah. fotogernik gambar ko ni.tak sia-sia akak gelar ko purple cute

POSH76 said...

beb mmg cantik la gambo hang...i like...nak2 tang mata tu...mana tau rezeki baby ada ONG...alamak aku pun kene ke...tp aku tak fotogenik...fotogedix adalah bolehka...thanks yer tag aku sekali hehe

Lovely Bella said...

heheh mmg cun meletops!! fotogenik..!! bella x de gmbo yg fotogenik rsnyer.. heheh :)

Dee said...

good luck..mmg cantik ar sis..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A~ ahhahaha kang aku xnampak kefotogenikkan ko..sebab mata ko kan selalu di raybankan..hahahahaha
wakakka wei xkan saringan pertama jerk lepas..saringan yang lelain camno... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ohhhhh tiba2 terasa kemaluan menebal.. kuang..kuang..kuang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ aku saja jerk beb..cuba2..xda la letak harapan nak menang..hehehe aku pun fotogedik jerk lebey...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ fotogenik mendenya bella...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ thanks akak...*blusher2..*

Iena said...

nok........... aku sbenarnya ade satu kelemahan dlm berpotogedix...
xleh close up kat muka... mmg buruk benor upanya... segala bijik nmpk kat wajah mak ni nok...
tp sebab ko dah tag, aku kena wak gak... mak yung ni senkutip sket...
so, apa dia mintak kena tunai...
hu3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails