Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, June 30, 2010

orang dapat aku pun nak...

hehehe..hai uallllss...wah semalam satu hari xhapdet kan..
mentang2 la kemarin hapdet sampai 3 N3 terus..semalam aku xhapdet kan..
tue namanya tektik orang malas....hapdet melambak2 pas tue diam...
hehehehehehe...


xda la..aku cibuk skit la semalam..kan pagi aku ada appointment dekat hospital putrajaya tue kan... *nanti aku hapdet k...*
masuk opis dah tengah hari....tue yang xsempat nak buat N3 tue..
walhal melambak2 N3 terpending kat dalam draft...
xpa la...aku xbuat N3 tapi aku tetap g ziarah umah kengkawan kan... :P...

kan baru2 nie pakat kecoh dapat contact lens tue kan...
aku pun apa lagi menggedik la nak gak kan..
kata pree..sapa xsuka mende pree beb...CAKAP kat aku..


menggedik harus lebey..walaupun xpenah sehayat aku pakai contact lens beb..
gila seriau mata aku nak pakai menatang tue.....
rasa macam menjolok mata sendiri lak...
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takut beb...
eh cilap ............. xberani aku beb....


dapat satu sampul kat opis...
*sila simpan alamat aku tuk apa2 tujuan pengeposan hadiah.. :P wkakakakaka*




ha..hamek ko....dah dapat contact lens tue..
dah xtaw dah nak buat apa...
wakakakakakakak
meroyan jerk lebey..orang nak aku nak...
dah dapat xtaw nak buat mende lak kan..



siap ada voucher lagi...
mana taw kot2 pas nie...aku brani nak pakai contact lens nie..
leh la g try beli pakai vourcher tue kan...



petang masa balik keja..aku pun bawak balik la...
contact lens tue kan....jap g..jawab nan en shukri...
dah la..xyah la pakai contact lens bagai nie..
buat rosak mata ja...dari mata elok2..terus rabun nanti..
huhuhuhuhuh..langsung tervantut hajat mak hoke...
dah tersimpan jerk la contact lens tue kat umah aku ha...
xpa la...nanti sesapa punya besday aku kasi present contact lens la nyek..
mana ada orang penah dapat hadiah besday contact lens lagi kan...

opssss cakap pasal besday..ahad nie 04/07 besday en shukri...
tapi aku xbeli apa2 hadiah lagi pun kat dia..
ala..kira baby nie hadiah la jugak kan.. *cakap2 orang kedekut :P*


12 comments:

Diarihatiku1976 said...

astaga.. doket je rupanya kita.... akak saujana impian awk spg balak

A D I A said...

hamboi cuti posting ek smalam.
contact lense tu takde power ek beb? aku kena pakai lense sebab rabun tahap cipan punya. nak pakai spec cam tak cun pulak nanti aku hehe.

SURIA AMANDA said...

ala kak..kalau abang akak tu x kasi pakai depan dia, akak pakai kat opis jerk...dia bukan tau kan..hahahahaha(gelak syaiton)

Mimy Hamid said...

nok hadiah la kat aku nok..hehe pasti tak rugi..nanti mak bersanding mata bundar sapa vangga ko gak nok....hihiih

Cik Yayang said...

COntact lens ada power tak tu? CMner leh dpt pree tu? habaq mai ckit..ku mmg mencarik2 lens skrg nih..

(Psstt...nk bisik...esok besday cik yayang..1 July) hahaha...kira nk bagi 'clue' jer ler tu..

wakaka..giler tak malu! :p

qellissa said...

babe u dpt lens tu sepasang je ke? bukan 3 pasang? xmo pakai bg kat i..lalalala..

besday incik shukri? hmmm..bg ar hadiah keta ke..umah ke..baru lah gempak..lalala...

kak ina mail said...

akak dulu pun nak pakai, ganti spec.tapi bila ddah pakai adoiii tak tahan.cam pedih je.jenis akak ni pulak tangan gatal , asyik nak gonyoh mata je.alah en.syukri tu cam jeles je, kalau ko pakai lens, sah sah ko cam kim kardishan.tu yang dia takut tu.kah kah.kejikan ayat akak.

Deqna said...

haah pakai jer belakang en.shukri.. pastu bila dah pakai kebil2 kan mata depan dia...biar dia terpegun sebenentar...hahaha

hadiah en. shukri tak yah kasi dulu.. tunggu jer masa deliver baby nanti... pastu kasi baby tuu kat dia.. pastu ckp "happy belated syg..ni hadiah utk thn nie"

POSH76 said...

tak sabo tengok hang cuba....aku dapat tapi tak cuba2.....suker pakai tapi susah nak pakai tu yg maleh ni hehe

Ena said...

akak nie tak pandaui la nak pakai lens tu yunk!.. kalo pakai.. pedih je rasa.. pastu mula la merah mata.. owang ingat nanges pulak.. tu yg tak pakai.. dulu pernah cuba sebulan jekk.. pastu simpan wat pekasam.. hehe

Shu Shinju said...

shu da pakai 2.. tinggal 1 jer lagi..
anyway, happy birthday in advnce to en.syukri...

NeenaAnuar said...

apa lagi sis! try lerr... kasik tayang mata mu yg gorgeous itu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails