Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 7, 2010

jangan isap dada (baca cam samy vellu)

hapie working's day tawan2...amacam cuti...hari agong ....
best ke??? aku?? yang sedang2 sajork.....tapi full of agenda la jugak... :)
biasa la mak buyong nie klu kena dok umah harus meroyan sokmo..
dapat jalan punya la hapie go lucky....

pagi2 isnin nie..ramai yang bermalas2an nak buat keja kan..
al-maklum la..mood cuti masih ada kan...

meh aku nak tayang kat korang......
tengok kat blog member2 ramai dah dok buat mende alah nie..
aku pun cam terpanggil2 la nak cuba try test jugak kan...


korang dah bersedia ke nak tengok.....

muka aku 20 tahun akan datang....
saksikanlah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tatap cun kan....
hahahahah xbleh blah taw...
20 taun akan datang aku baru 49..wah baru katanya..muda lagi kan...
klu cam nie punya cun...bertambah sayang la en shukri kat aku..
ahhaahhahaahahahahha bagi can la mak buyong nak verangan kan...



ohh bukan tue jerk taw...
aku test la jugak klu aku nie drug addict lak..
camno kan rupa paras ku yang cun tue....
nak taw resultnya..
sila scroll




|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


tatap cun...tapi cengkung skit la...
hahahahahah klakar..klakar...
sengal babun btoi la kan...





korang nak cuba...click2 la kat sini..









16 comments:

qellissa said...

boleh tahan lg muka 20 years akan dtg..xde beza sgt pown..=)

POSH76 said...

cun lagi walaupun almost 50 hehe...kalu dah cun tu cun gak....ala apa sgtla ada pada kedut2 tu hehe

Aujinz said...

aku tak yah test..

sebab aku tau..aku tetap kacak...

lalalalla

Siti Shuhadah Zainol said...

wah...tetap cun diusia tua.hehehe..nak try gak la..hehe..

Dee said...

masih cun..rambut pun itam laie..hahaha..

ikiqzana said...

ok la tu nieda.. still mantain lg.

Iena said...

x bleh blah lah entry ko ni nok! sengal berganda yer ko... hahahhahaaa...

psst: nok, sila ym aku @ azlinahasan@yahoo.com psl plan ko nk nengok baby deqna erk...

A D I A said...

amboi tetap bergetah ye walaupun bersuai 49. aku tak bani nak try. uwaaaaaa.

[z@ck] said...

wah..maintain sis

kak ina mail said...

Purple maintain cute walaupun 49 tahun, tapi cenkung je sikit.itu tak pe, boleh adjust.ko rasa adia cam mana 49 tahun.

SyaNa said...

aku pn da try..mcm sama jek ngan sekrg
muda remaja :p

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

salam...hey there...1st time visiting...

ur face mmg awet muda ok!
kalau i mesti horror! hahahaha...
tp yg 20 years and drug addict tue sape2 pon muke jadi horror kan :)

Ena said...

a'a la.. cun la eida..

mcm sama je kan!.. hhehe bestnyerrr...

NeenaAnuar said...

dont worry.. still cun babeh! kedut pun tak nampak tuuuu! huhuhu....

kathy jem said...

kakaka..lawak la akak ni..nk cube la..haha nk tngk muka tua sy mcm mane..hehe

Lady of Leisure said...

wah tabik spring aku... masih menten lawa walau dah 50 hehe.. nanti nak try tengok buat pic loe jadik lagu mana wakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails