Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 28, 2010

Auta @ Fakta

pening aku memikirkan hal nie.....
xcaya..tengok sampai berkerut2 muka aku pikirkan...
betoi ke..ke salah...ke betoi..ke salah...ke betoi...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




berkerut dak muka mak?????
walaupun berkerut tatap menawan kan..
kuang..kuang...kuang...
pintu toilet kat belakang....klu sesapa rasa meloya tetiba..:P

nak taw apa yang buatkan aku pening sampai berkerut2 tue...
meh aku tunjuk kat korang..
dan marilah kita sama2 pikirkan fakta nie betoi ke idak????



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




nie fakta ka auta nie....
aku nak kena hadap kat laki aku selalu la..cam nie..
nak kasi panjang umur beb...
wakkakakakakaakkakakaka


dah tue klu lelaki panjang umur tengok tue..
hat pompuan lak...nak tengok mende nyek???
kuang..kuang..kuang....tengok tetek laki?? huh` xselera aku...xmontot...
:P
*maaf la tiba2 N3 penuh napsu lak kan..wah cakap pasal tetek jerk dah bernapsu ke?? ish musykil beb...*


dan ada lagi satu..yang buatkan aku rasa geli hati...
hahahahahaha nie aku nampak sendiri ok..
dekat trafic light dekat town seri kembangan..
kebetulan masa tue lampu merah...tue yang sempat snap tue..
pastue dok gelak sorang2 dalam keta...sampai kena horn nan keta belakang
sebab xperasaan lampu dah tukar kaler...
wakkakakakakakakakakakakaka
xcaya tengok nie...





ADA KEDAI DI SEWAIKAN....
motip nak di sewaikan...
hahahahaahahahahahahah


ok lah..saja nak update...tiba2 hari nie monday blues aku tuk hapdet blog secara pukal lak...
:P......

14 comments:

kak ina mail said...

ada gak kebenarannya tu. bila dah pandang , mesti dorang bernapsu, dan sentiasa rasa muda.cam tu kalau akak pandang, ko rasa, jadik muda tak?kwang kwang.

Ena said...

a'a la memg kompius tol muka ieda tu.. hehehe

mrmm.. akak ada gak bace.. mrmm.. cm2 la kajian tu kan.. haihhh!! ntah ye ntah idokk.. kalo lelaki dok nengok jekk pompuan lain punyer cemaner lak tuh? ish ish ishhh!!

A'a la ,, memg kelako la.. hahahha..

Shu Shinju said...

pas ni ramai la lelaki2 di luar sana dok mengadap pompuan kan.. bila ditanya... aku nak panjang umor.. sekali kena sepak..hahaha....

yg iklan tu..dia nak ikut johan raja lawak nye style..kan..!!! hehehe...

Iena said...

usia panjang pas tenung tetek tu masih xder buktikan??? tapi aku rase kalo dah duk hadap tetek... benda lain yg panjang confirm fakta!!! hahahhahahaaaaaa...
#terus nak blk awl hari mak nok! kui3

SyaNa said...

moh nari2 depan somi
hahahaa
panjang umur suami kite ek ;p

SURIA AMANDA said...

sokong shu...leh percaya ke statement tu..habih kalau ppuan nak panjang umur cane?musykil nih..

A D I A said...

ko telah mencorrupt kan aku yg inesen ni

qellissa said...

ye ke babe? fakta ke auta tu ek? haru lah klu laki den baca, coz he will not look at mine for sure..mesti dia tgk kat pompuan lain..pastu bg alasan nak panjang umur..huhuhu

Farah Y said...

Selama 10 minit tu! :p

Salam kenal, ya.

-NiD's- said...

kakyus...nak terbelahak nida baca artikel tuh...ha jenuHlaaa...pasni seksi jaa dalam rumah..alasan, en.suami nak pandang sebab nak panJangkan UMUR...ekekekekke pastu bederet jaaaa ahLi kumpulan keluaq...ahahahahahhahahahah

POSH76 said...

ko ni tulla lawak petang..buat aku nak balik cepat ajer ..camni harusla kasik selalu...biar umur panjang hehe....tapi kalu dah tua camner..ada lalu ka..hehe

Mimy Hamid said...

auta fakta tak penting.....heheh yg penting baek punyeee...tetttttt

NeenaAnuar said...

wakakakakaka.. adoii tak leh blah langsung arrr entry nie sis!! sakit perot kite taww!!

and u know whatt!! waktu kite tengah baca entry sis nie kan.. en. teman ade dok duduk sebelah kite taww!! dannn dannnnnnnnnnn jerk dia terussss tenung tet*k kite selama 10 min setiap sebelah boleh??????????? adoii tak pelahh... demi panjang umurr punyer pasall! wakakakkakakaa....

Cik Yayang said...

Erk????! 10 minit? Hihihihi..

(tergelak baca komen Neena)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails