Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, June 5, 2010

makcik menang motor (sila ikut loghat dalam sinar fm)

yooooooo sila jangan betoikan kaca mata anda...apatah lagi monitor anda...
hehehehehehehhe
bestkan klu betoi2 menang motor...walaupun xda lesen motor..tapi
masa zaman sekolah menengah dulu wa minat rempit beb..*ayat kena ganazzzzzzz kata rempit kan..*

tapi semenjak aku jadi wanita melayu terakhir yang ayu lagi cun nie..*pelempang diri sendiri kuat2..sebab verangan* aku dah xreti bawak motor.....

gayat siut nak bawak motor...penah gak coba2 dok bawak motor en shukri..
mosqito tue..tapi bapak berat siut..umpama aku menunggang kuda...kaki xsampai...
*ye sedar diri ketot...jangan tegur lelebey...kang aku sentap ..:P*

oklah..cerita nie xda kena mengena nan motor apatah lagi kuda...
tapi aku kan suka melalut ke laut kan...nak direct to the point pun..
menyinggah merata baru sampai ke jalan crita sebenar....
maapkan aku no...

sebenarnya dah lama dah aku dapat tag mencabar nie dari si kawan sekapal ngan aku.tapi baru hari nie aku berkesempatan nak buat..*sebenarnya malas nak buat..tapi kang xbuat sentap lak makyong tue.. :P
.

tag nie kengkononnya...kita dapat duit sedebuk depan mata 2 juta...
wow..terus aku lupa dunia...*niat dah terpesong kan..sebab tue xdapat..hhehehehe*



1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor wang besar kat aku...
orangnya adalah .mak buyong adia...beb..dapat duit 2 juta apa sangat la stroller mclaren tue kan.. :P


2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)

1. nida
2.shu
3.posh
4. kak ena
dan semua yang verangan nak kaya sama2 ngan aku sila la buat....


3.dah tag kena la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta
kat dorng



ok nanti aku war2 kat korang nyek...tapi sila buat..xbuat aku sentap lagi...hahahah sangat photogedik kan..skit2 nak sentap... *eh tibo2 photogedik..motip*


4.Apa agaknya angan2 korang tu? korang berangan nak buat per ngan duit ni

pehhhhhh banyak mende nie beb aku leh buat....
yang pertama skali...aku nak buat adalah.....
*nasib aku pompuan..klu laki..kompom nak kawen lain dah nie kan... :P*




bawak mama aku...bakal anak aku..dan laki aku pegi mengerjakan haji....AMIN...AMIN..AMIN....


dah habis buat amal ibadat...baru la leh pikirkan tentang hal2 dunia yang lain.. :P



langsaikan segala bebanan hutang piutang aku...
walaupun xda la mende sangat yang aku hutang pun..keta nan card credit sajork..tapi
alangkah indahnya kalu semua tue dapat aku langsaikan....



pastu harus la..kena ada simpanan dan investment tuk jangka masa panjang kan...
sebelum joli..harus menyimpan dulu...



xkisah la..duit syiling pun...janji ado simpanan ye idak....


pastue beli umah yang ada swimming pool cam gini..
best skit nak asmara nan laki...eh cilap nak main2 nan anak2... :P


*fengsan laki aku tengok impian bini dia nie...*


dan terakhir x di lupakan....
aku nak buat amal jariah dekat rumah anak2 yatim..dan orang2 miskin...


kalau kita xbantu diorang..sapa lagi kan....
*sedey weh tengok muka budak nie..sayu bagai di siat2 hati aku..*


5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek


jom kita rompak bank dan bos masing2 nak....ohhhh tue bukan dapat duit jerk...dapat makan pree dan mati pree pun ye gak tue...ok2..tukar plan lain...
masuk AF...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa sora merdu bak buluh perindu ada hati nak masuk AF.... baru pusingan saringan dah tersingkir...ohhhh tidak....
masuk jangan lupa lirik...tapi pastikan pelampong tue bukan cousin aku....apatah lagi laki aku...ahhahah sebab diorang dah plan nak mintak % yang banyak dari aku.....
masuk contest TONGKAT ALI POWER ROOT tue la mana taw..ado rezeki...dapat duit jugak kan.....xpun..soh laki korang amik insurans nyawa..RM2juta..pas tue letak kita as penama..pas tue...ha..pandai2 lah kan..wakkakakakakakaka*nie langsung xleh pakai kan...*


6 comments:

A D I A said...

mode: cikgu dtg check keje skolah.

ingat tul2 ko menang motor dalam sinar tu hehe. rezeki baby tu namanya. aku gayat naik moto, lagipun risau lepas naik rambut aku jadi huru hara. gedik tak.

ko kala menang bagi aku skit ye, demi masa depan baby yg bakal dilahirkan nanti. wahhh cam aku sorang nak beranak.

Ena said...

heheheh..

tak pe la.. apa2 pu kene la beranan dulu kan ieda.. baru la kita usahakan.. dapat or tidak tu adalah rezeki.. :)

Aujinz said...

apesal amal jariah tue yang last???..

hua hua hua...

POSH76 said...

eee aku berani jadi pillion jer...nak tonggang aku takut huhu

beb thanks mau kasik aku TAG 2 juta masinla amin hehe

NeenaAnuar said...

kite pun dah kene tag nie.. tapi sampai skg tak siap2kan lagi keje sekolah... ampunnnnnnnnnnnnn cikguuuuuuuuuuuuu! :p

Siti Shuhadah Zainol said...

la..baru pasan kene tag... nanti shu wat yer kak..huhuhu..jgn sentap tau... byknya utang tag x landsai gi ni..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails