Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 17, 2010

Sayangilah bumi kita

lepas jerk balik wedding blogger tue...
kitorang xterus balik umah....kata hari cuti kan..harus la kuar dari pagi bawak ke malam..
rugi ohhhh hari cuti dok umah...duit tersimpan jerk.klu dok umah...
makanya harus la kita kuar..supaya duit pun dapat kuar...
*waka..waka..bajet laki haku tue jutawan IT jerk kan..statementnya...
biarlah aku verangan jap mana taw..angan2 menjadi kenyataan...*



macam biasa..setiap awal bulan harus la kena membeli barang keperluan umah...
*keperluan tue skit jerk kehendak tue yang melambak..sampai hampir botak dah laki aku tue... :P*


antara barang2 keperluan yang di beli....
ohhhh beli la hanger bulat tue yang baru...
tuk sidai baju baby nanti...
hehehehehehhe xsabar nak basuh baju2 baby nie....
*bukan aku la yang nak membasuh laki aku jugak..hehehehehe*



hari sabtu kan hari tanpa beg plastik...
makanya kena la bawak beg sendiri kan...
sebabkan aku dulu pekerja CIMB yang cemerlang..makanya beg CIMB adalah melambak2 kat umah..
harus la di gunakan dengan penuh dedikasi kan.. :P



dah habiskan duit en shukri...baru la senang hati kuar dari mydin tue.....
sampai penuh troli..baru leh balik..
selagi xpenuh troli selagi tue la beratnya rasa kaki nak melangkah pegi...


ohhh tiba2 teringat..almari tuk baju baby lum beli...
kat mana nyek yang cantik2...ala almari kecik2 tue jerk...
aku ingat nak g sebey kat IKEA la nanti...
aku nak cari katil nan almari baby...
tinggal tue jerk barang baby yang belum di beli...
huhuhuhuhuh lagi 2bulan jerk lagi my baby nak kuar...
sempat lagi kan...tapi skrang nie berjalan skit pun aku dah kesemputan...adoi la....


notakakikuberbunyi: ohhhh petang nie kul 2..aku ada appointment dengan doc O&G..nak 'jumpa' dengan baby..eeeeeeeeee xsabar nak jumpa dengan my baby..nak skodeng2 apa yang dia tengah buat kat dalam tummy aku nie.... (huhuhu semenjak 2-3 hari perut aku rasa sangat tidak selesa..macam di penuhi angin gitu...huhuhuhu kenapa nyek???..rasa ngilu2 dekat bahagian ari2 tue...memang cam tue ke?? tolong kengkawan.....)
ohhhh petang nie makcik aku sampai dari penang..esok pagi lak mama aku nan makcik aku lagi sorang sampai dari kedah...hari sabtu nie kitorang nak g jengjalan dekat melaka...mana tempat best kat melaka nak makan asam pedas nyek???? sapa taw...?????

10 comments:

-NiD's- said...

akak...besalaa pompuan soping kegiatan utama...ehehehhe

uiii syoknya wekend ni nak p jalan-jalan..best..best

Dee said...

dh ujung2 pregnancy mmg gitu cik purple oii..tp nk gi jumpa doc kan..tyalah..lebih puashati..

byknyer ko shopping..duit bulan lps x abis lg ye..pinjam singgit..hahaha..

POSH76 said...

suker taw tengok ko soping banyak2...tu lum ada baby lagi...nanti mau 2/3 troli...susu baby + pampers wajib hehe

bessnyer nak scan baby....nanti cepat2 update tau...aku kan kepoci pun mau tau gak hehe

Ena said...

amboi!! kemain soping yeh!.. heheh.. tak per la.. kalo dah keperluan tu memg la kena beli juga kan!.. :)

owh.. nak p check up yeh!.. selamat ber dendang sayang lah yeh! negok wajah baby.. akak pun tak sababr nak nengok nie.. eheheh.. :)

Siti Shuhadah Zainol said...

wah..bestnye akak...
shu yg kerisauan kat sini...huhuhu...

kak ina mail said...

akak suka orang yang sayangi bumi.hidup purple dan baby.tak sabar nak tengok anak buah akak keluar.

Iena said...

kite fomfuan mmg camtu nok... kuat nafsu... 9 dr 10 adlh nafsu... tp mostlu 9 nafsu tu menjerumus kpd bersoping...
*aku slalu kena bayar 20sen utk plastik skrg nok... per kate ko bg bag cimb kat aku brg sbijik 2

Lovely Bella said...

kalo x kuar duit.. cmne nak majukan ekonomi negara kan.. kan.. kan.. hehehehe mari kite shopping. belilah brgn msia..

SURIA AMANDA said...

x sabar la plak nak jadi cam akak...risau la..nafsu makan Lisa la ni lain mcm jer....

NeenaAnuar said...

esok baby dah kuar.. confirm sis kene tolak 2 trolley! hehehee....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails