Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, June 19, 2009

Sepetang Di Shah Alam..

lepak bersama kengkawan yang aku sayang.....
part of my live la nie kiranyer.....
hari bersama kengkawan la nie ....
tapi harus aku usung en shukri jugak....

kami....

anak kak zue yang pemalu...hehehe....


kami lagi....dari kiri..(kak zue, aku, kak nuyui, nana (my cousin), nor dan yang tengah bercangkung kat depan tue..kak miow (masa nie dia still pree hair..))

dan kami lagik..*sila tengok sampai muntah..*

asal buruk na muka aku nie...en shukri yang selalu mencandidkan aku...*ggggggrrrrrrr*

tengah pujuk adam suruh tengok camera...mama dia dah mengabaikan anaknyer....*myrah mesti gerund tengok aku gitu...*

budak kesayangan en shukri....yang selalu gaduh nan en shukri jugak...


oh! lelaki...


hahahahaahah syamil buat gaya otoman...hasil ajaran en shukri...*en shukri memang wei..suka ngajar budak2 macam2 aksi taw...habis la nanti anak aku huhuhuhu*

aku yang sangat gumbira dapat jumpa kengkawan...

hasil kreativiti en shukri...

muka aku yang bery the sememeh..(bukan memey ok...)

cewah gaya anggun seorang mama la nie konsepnyer....uweeeeeeeekkkkkkkkkkkk *larikkkssss*


2 comments:

nURmALa mAZLan said...

seronok kan sekali sekala berkumpul jumpa kengkawan?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang...seronok sngatttttttttttttt...pstt mala bila kita lak nak jumpa..hehehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails