Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 29, 2009

Ke Rawang..

hari sabtu lepas aku g makan kenduri member opis en shukri kawen dekat sg choh,rawang...
aku pegi berdua jerk nan en shukri...
*best skit kalu berdua jerk sebab en shukri akan layan karenah aku jerk..kalu ada kengkawan dia aku segan skit..tapi kalu dengan kengkawan aku..xpa..aku xkisah..giler pilih kasih kan aku...*

aku yang kelaparan..sebab xjamah makanan apa2 pun kat umah...

kitorang gerak dari rumah dalam kul 1.30 cam tue..
aku la yang lambat tue..dok menyalin baju brapa kali xtaw la..hehehe...
mula2 tue aku nak sarung suar nan kemeja jerk...tapi cam xmanis lak kan..nak pegi kenduri kawen pake gitu..walaupun aku taw kitorang pegi time orang dah nak balik kan...
tapi aku still ada perasaan segan dan malu yang menebal dalam diri .. *eh malu ke...*
so tukar pakai baju kurung jugak baru nampak manis dan ayu skit kan....*nak gak mention manis dan ayu di sini..hahah motipppppppp*

en shukri a.k.a drebar ku yang demam... *sangat gigih ok..walaupun demam..nak gak pegi makan kenduri..padahal time nie dia cakap badan dia feel not gud dah..*

so sebabkan dalam perjalanan nak ke rawang tue kira amik masa jugak..
so haruslah aku bergedik2 santai dulu kat dalam keto kan...
aku amik gambar aku sendiri...*harus la aku amik sendiri xkan nak soh en shukri yang tengah drive tue amik kot..maw aku kena smash nan en shukri kang...*


kasi close-up skit..muka owang lapar.. *korang tengok teddy bear aku kat belakang tue...sapa punya angkara la nie...aku ghase aku dah taw dah kuje sapa nie...nie ajak a.k.a papa si adam la nie..dok mendera teddy bear aku nie...*

tengok la teddy bear aku nie..sian taw kena dera..dasar betoi ajak nie taw...



pose gedik aku bersama en shukri...tapi en shukri malas nak layan aku...so nampak aku jerk la yang gedik lebih kan...*eh ada lagi la teddy bear aku kena dera...nanti ko ajak..aku letak adam cam nie lak nanti..huhuahuahuahuahauhauha*


see memang penderaan fizikal betoi taw...


kitorang sampai kat umah kenduri dalam 2.30p.m cam tue..
time tue orang dah berkurangan dah....
sampai2 nampak pengantin...
pengantin tengah layan tetamu amik gambar kat atas pelamin..
so kitorang pegi la makan dulu kan..
lapo ok....
makanan kat sana superbbbbb....
ada daging kurma..ayam masak hitam..
udang sambal..
ayam goreng berempah...
buahan2...
acar..
ada lagi la..tapi aku xamik semua la...
sebab ada yang aku xmakan kan...

makanan aku...habis licin aku makan...errkkkk kenyang....

masa tengah makan aku nan en shukri jerk..tiba2 ada satu pakcik tue...
datang duduk satu meja nan kitorang..so fine la kan..
tiba2 ada satu kawan pakcik nie datang tegur dia..
peh...aku xpaham ok cakap diorang...
aku pandang en shukri..en shukri pandang aku..
pas tue aku sengih2 jerk la...
alahai bahaso jawo ropenyer....*bahasa WAKLU la nie..huahuahuahuahauhau.ampun wak...*


pas kitorang dah habis makan..
member2 opis en shukri yang lain pun sampai..
so diorang join makan kat table kitorang ...
jap g ada sowang member en shukri tue..
tegur aku..ada ke dia panggil aku bini shuk...
pas tue ada sorang lagi member en shukri cakap nama aku suhaila...
wtf???who's suhaila?????nak kena en shukri nie...ada scandal suhaila ka???
en shukri dah gelak besar dah time nie....
aku pun kaber line kan sengih2 jerk la..walhal dalam hati time nie..
sapa lak suhaila nie...*emosi betoi taw time nie..hahahahahaha*

kitorang lepak2 sampai dekat kul 4..sampai orang katering tue dah kemas2 khemah kat sebelah la..
sebelum balik tue...as usuall diorang harus la bergambar nan pengantin dulu kan..
kat pelamin...so kali nie ada la jugak gambar aku dalam tue...
tapi xguna camera kitorang pun..so aku xleh la tepek gambar tue kat sini...
dan sebelum balik jugak kitorang dapat doorgift nie dari mak pengantin...

nie door gift yang kitorang dapat...
kotak dia cantik....first time ok aku pegi kenduri dapat mende cam nie..
selalu dapat guddi beg jerk kan..dalam tue baru la ada bunga telur dan cenderahati yang lain...
tapi kali nie lain skit...kitorang xdapat bunga telur...

luaran...

dalaman...

isi dalaman adalah muruku...suppeeeeerrrrrbbbbbbbbbbbbbbb sedap ok muruku nie....
aku sangat suka muruku jenis ubat nyamuk nie...melingkar2 nie..sangat sedap....banyak taw isi dalaman bekas nie..ada la dalam 8 keping sorang dapat...
sebungkus tue aku makan sowang2 jerk...no sharing no caring..dengan en shukri..hahahahah *ada unsur tamak di sini..*

balik dari kenduri tue...kitorang meneruskan perjalanan ke hospital putrajaya...
nanti kat next N3 aku story k...

2 comments:

sayangtikah said...

mesti bunyi kenyang erkkk ko tu kuat kan???? ala cam biasa...malu lak nak ngaku....hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sayangtikah...

hahahahahah dasar taw ko nie kak...syyhhh rasier ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails