Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, June 21, 2009

Batu Feringgi


hari tue kan aku cakap lepas hantar mama aku naik flight dekat airport penang tue...
kitorang semua pegi berkelah...
so discuss baik punya nan makcik2 aku...
dan kata persetujuan telah di amik...
kitorang g kelah dekat Batu Feringgi....
main redah jerk tue nak g sana....
ikut signboard jerk....
heheheh klakar asyik dok tengok batu feringgi lagi brapa KM ....
dah la time tue hujan rengai2....gerimis di lautan....*tiba2 kan...*

gambar adalah sekadar hiasan..tiada kena mengena dengan tajuk N3....klakar aku tengok miow time nie...dah macam penari ballet yang xmampu nak menari sebab berat badan berlebihan....*larikkkkkkkksssssssssss...*


akhirnya kitorang jumpa jugak Batu Feringgi ..
walaupun makteh aku orang penang..(seberang jaya) tapi dia pun
xtaw jalan ke Batu Feringgi tue...
nie bukan first time kitorang pegi Batu Feringgi nie..
tapi sebabkan sebelum nie pegi..jadi penumpang dan lena kat dalam keto kan..
nilah padahnyer....


dah jumpa port lepak...
time nie gerimis2...kan...tapi en shukri g bentang jugak tikar kat situ...
katanyer kat bawah pokok tue xkena gerimis...


elok dah bentang nenek aku pun elok jerk dok melepak kat situ...
kitorang pun apa lagi...
sebab masa nie masing2 dah lapar kan...
dari pagi lum makan..
time nie pun dah pukul 1 lebih...
harus la kan...ha'ah xkena hujan kat bawah pokok nie...*semua pun cakap xkena hujan..walhal dah lapar...*
hehehehheheheheh

elok jerk kitorang buka bekalan makanan semua...
cuaca cerah...ya allah syukur...syukur.....

makan time and gosip time...

dah habis makan...kitorang lepak2 lagi...
amik angin pantai....
walaupun rumah aku berdepan dengan laut...
tapi nak gak rasa angin pantai kat penang kan...
huahauhauahuahua

see aku masih bertudung.....ayu dan manis kan...*nak gak puji diri sendiri ayu lagi manis...*

kejap jerk aku bertudung nie...
time nie rasa cam besh lak kan...
pake tudung...sejuk jerk kepala....
tapi elok dah masuk keta...masa time nak balik...tudung aku pun....
hai2 bye2 la...
heheheheheheh...

3 comments:

vInA said...

asyk berjln je sis nih!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

vina..

hehehehe xpa nti kta g jalan sesama k....mana next destination percutian...

sayangtikah said...

apa kena mengena Bukit Tinggi & Batu Feringgi tue??? lagi satu nak tanya ... nak gi Batu Feringgi ni one way ke ngan Bukit Tinggi???kwangkwangkwang....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails