Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, June 21, 2009

Selamat Hari Bapa...

zwani.com myspace graphic comments


bapa,ayah,abi,daddy,papa,abah dan apa pun panggilan yang kita ucapkan....
mereka adalah insan yang selayaknya untuk kita hargai...
dan kasihi...
selagi mereka masih ada di dunia nie...tunjukkan kasih sayang pada mereka..
walaupun kita taw ayah adalah manusia yang sukar nak gambarkan atau tunjukkan kasih sayang mereka pada kita....(ya aku taw bukan semua..just sesetengah jerk...tapi adalah golongan majoriti ok..)
aku nak ucapkan selamat hari bapa...
kepada semua bapa2 yang ada kat dunia nie...
walaupun aku xpenah rasa kasih sayang seorang bapa kandung...
(my father passed away since aku umur 3 tahun..)
tapi aku tetap nak wish Selamat Hari Bapa kepada semua bapa2 yang ada kat dunia nie...

apa pun dari apa yang aku dengar dari mama aku tentang bapa aku...
dia seorang yang sangat tegas dalam mendidik anak2...
dan bapa aku juga seorang yang sangat menepati masa..(tapi yang nie xda lak kat aku..)
dia sentiasa memakai jam tangan ok...
dia hanya buka time dia nak mandi jerk..
even masa last2 nyawa dia pun dia still ingatkan mama aku tuk pakaikan dia jam sentiasa..
sebab dia nak tengok waktu2 terakhir dia...
bapa aku juga seorang yang sangat kemas...dan bersih...
mama aku cakap kalu dia nak pakai t-shirt sekali dia nak t-shirt dia bergosok..
siap ada side ok...(boleh luka jari la kalu pegang...*ye2 auta di situ..* aku nak gambarkan jerk..supaya korang nampak dengan jelas...)

aku hanya kenal bapa aku melalui gambar dia jerk...
bapa aku juga seorang yang bergaya ok....(nie ada la skit2 tempias kena kat aku...)

apa pun aku sentiasa berdoa semoga roh bapa aku ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman....AL-FATIHAH...




apa pun aku tetap sayang bapa aku...
walaupun aku xsempat nak merasai kasih sayang bapa aku....

xlupa tuk bapa mentua aku kat kampung...
aku nak gak la ucapkan selamat hari bapa...(walaupun aku baru 3 bulan lebih jadi sebahagian dari keluarga dia...)

tuk en shukri juga aku nak ucapkan selamat hari bapa...
walaupun dia lum jadi bapa...
xpa masanyer akan tiba juga...berdoa lah kita sentiasa ok en shukri...
heheheheh...

2 comments:

aien~s corner said...

purple byk doa tok arwah k... :)
ikt ne yg baik... ain still de abh..tp xdpt byg kn klu xde dia..mst ain lbh phm pe yg purple rs...
:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien~s corner..

thanks aien~s corner...mudah2an arwah di tempat di kalangan orang2 yang beriman..hargailah dan sayangilah bapa selagi hidupnyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails