Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, June 1, 2009

Warna-warni Majlis

cewah tajuk N3 xbleh blah kan..hahahahhahaha aku dah xtaw nak letak tajuk mende dah..so nie lah jadinye...seb bek ada tajuk kang aku xletak tajuk kang..lagi teruk la aku ghase diri akunyer memori thinking...huahahuauahu..




aku gumbira sepanjang hari...



pas makan2 sesi bergambar plak kat pelamin...harus la kan...ghogi ok xamik pic atas pelamin klu ko dah gedik nak amik pakej hat ada pelamin bagai harus la ko gunakan sepenuhnyer....inat senang ke..


atas pelamin pun leh posing gedik lagik..




sebenarnya aku pilih design cam lain taw pelamin nie...
jap g aku balik aik...sudah tukar ka...
diorang yang datang pasang pelamin tue cakap xmuat nak pasang design pelamin hat aku pilih tue..
*nampak na umah aku xbrapa besaq kan..huhuhuhuhuhu sedey2..*
sebab masa diorang datang pasang pelamin nie...
aku masih di kl...kuje ok..
cuma masa diorang datang tue aku ada kat kg..harus aku suruh diorang
pasang jugak aku xkira...aku nak jugak...huh emosi nie..
aku cuti sehari sebelum majlis kenduri....
see aku adalah pekerja yang gemilang dan terbilang...
komitmen terhadap kerjaya...
p/s: bos sila naikkan gaji aku..dan bonus ...(tiba2 kan...)


pengantin dapat kad jemputan...




haus betoi en shukri tue...taw la dalam kepanasan....






one of my best buddies...ahli kongres yang datang dari kl..thanks babe..





aku suka pic nie..nampak sangat bahagia...

jom jalan2 cari makan...kat kg masjid..*wah tetiba..promote kg sendiri nie motip...???
romantik kan aku nan en shukri....*jangan kecewa dengan sikap aku yang suka memerasankan diri nie k....*









N3 yang penuh dengan pic..korang tengok la nyek..sebab aku taw..

korang bukan nak baca sangat pun..uat penat aku bebel jerk...

2 comments:

green apple said...

ohhh baru kawen rupanya.

selamat pengantin baru.

-aNida OtHmaN- said...

ruginyaaa time nie tak p KNURI akak
kalOoOO dakk leh la begEdik sakan ngan akak.....

yuHUUUUu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails