Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 4, 2009

sambungan bergambar

aku sambung letak gambo kat dalam umah aku lagik la nyek..
aku dah buntu dah nak story mende..xda idea...
ish camno la orang leh jadi penulis tue kan...
kot aku jadi penulis..maw 4tahun baru publish buku aku kat pasaran...
tue la penyakit aku taw...kalu dah ngadap depan pc nie..
haremmmm idea aku nak datang taw..
tapi kalu tengah dok mandi ke..tengah dok "termenung" ke...
tengah drive ke...tengah main ke...(main kat taman ok..jangan pikir yang bukan2 lak..kalu main yang tue aku pokus jerk..terhadap permainan ku..ahhaahahhaha)
bukan main lagik idea datang mencurah2...hangen btoi aku taw....
korang penah melalui peristiwa cam gini x???
so sebabkan aku dah xtaw nak story2 nan korang..
aku letak gambo jerk la..dan skit2 caption yang termampu untuk memori aku luahkan..
*opppssss sory dah melalut2 lak..*

kad undangan aku...semua kaler purple..kad kaler purple..serba serbi la aku nak kaler purple..kalu bleh dalaman sekali aku nak purple taw....



nie la pelamin anganku yang telah diubahsuai oleh mereka tanpa ijinku...huhhuhuhuhu en shukri jom sanding lagik...*wah tiba2*



barang2 yang digunakan untuk merenjiskan aku di pelamin..
renjis2 dipilis..ditepungilah tabuh..hai beras kunyit di tabur..
nak sanding lagik.bleh..huhuhuuhuhu...*


nak kata cam HANG TUAH xjugak..dah macam HANG-Q JAYA dah aku tengok gaya en shukri nie...*ampunkan isterimu ini en shukri..*



dari atas pelamin sampai ke atas lantai kitorang posing...







mama aku cakap gamba nie buatkan en shukri nampak macam penjahat dalam cito dulu2 tue..ntah apa nama cito tue ntah......


aku pun nak uat gaya gitu gak...


if my cousin..ada ke orang cakap dia adik aku..sama ke muka kitorang nie..terangkan skit...










nie antara kengkawan aku yang sanggup datang dari kl..ke kedah.. thanks babe..

faz nan fiance pengantin in future nie...bulan depan..


semua kengkawan aku nie dah kawen..(ex faz yang bakal melangsungkan perkahwinan dia awal bulan depan)
huhuhu so xda la aku g makan kenduri kawen kengkawan aku lagik..
sesapa yang sudi nak kawan nan aku..dan yang nak kawen..sudi2 la jemput aku nyek...
sian aku nidam nak makan kenduri..*wah tiba2 aku ngidam kan...haipp2 blum2..aku lum positip ok..*



nampak jerk mem aku nie macam muda..tapi dah jadi isteri orang ok.apa nak tackle.please try again later...*huahuahauhauauhauahuahu larikkkkkkkkksssssssssssssssssss..*




nie pun pengantin baru jugak..baru sebulan kawen ..sebelum majlis aku...miow & zam..




wif mamaally...yang jualan tudungnya sekarang semakin laris..gud2.kalu korang nak beli tudung yang murah2 dan berkualiti bleh rrr.*jangan lupa hadiah kami taw. dah tolong promote nie.aku adalah marketing manager yang bagus ok....*





wif kak miow...same kan baju...gud2..ikut tema..







wif family en shukri..tapi sayang taw...gambo aku nan family aku secara ramai2 xda..andai dapat ku undurkan putaran dunia...*uwaaaaaaaaaaaaaa sadis dan frusted btoi taw..*
inat aku kawen setiap taun ke..tanak amik gambo sama2 nie..
kawen sekali jerk seumur hidup taw..AMIN..
kot leh kawen lagi taun depan cam tue xpa la jugak...huh`..





wif mak dan bapak mentuaku....



nie jerk satu2 gambo aku bersama mama kesayangan ku...
mama aku tue..sibuk benar melayan tetamu..ajak bergambo pun xmenyempat..
nie pun siap dah ada orang tengah tunggu nak salam nan mama aku..
huh`..mama aku lagi glamer dari aku ok..
walaupun masa tue adalah majlis perkahwinan aku...
huh` *emosi sekali lagi..*










dalam bilik la plak ..asyik kat atas pelamin jerk..bila nak masuk bilik lak kan...*matiklah ada unsur2 21PL di sini*



amoih syiok lebey nampak...


korang ghasekan apa motip aku bergambar gini...tengok muka en shukri tue..xda ekpressi langsung taw..aku ye2 jerk buat cam excited lebey..hampeh betoi...



aku pun xtaw...napa kebanyakkan pengantin..kalu amik gamba..musti ada gaya gini..(aku cakap kebanyakkan ok..aku xcakap semua..highlight di situ)..korang ada penerangan untuk tue x????adakah gaya gini buatkan pengantin tue nampak..cool...cantik...berseri2...kaya....macho..handsome..hartawan...budiman..atau kenapa...*aku sudah mengong di situ...*apa pun jawapan korang..yang pasti..ini bukan satu gaya kewajipan tuk setiap pasangan pengantin ok...hanya tuk pasangan pengantin yang ghase cantik tertarik da bomm cam aku jerk bleh bergaya gini..


da....chowwwwwwwww wah penutup adalah sangat sengal.

1 comment:

intan said...

cantik la awk time kawin...makeupe dia natural...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails