Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, June 23, 2009

Memories Wif CIMB

sebelum aku start keja kat opis aku sekarang nie..
aku keja dengan CIMB...
masa dekat CIMB nie..aku sempat la join...course kat Pusat Putra Bangi..
CSR Certification Programme kalau xsalah aku nama course tue..

aku dan kengkawan cimb dari kedah dan sarawak bergambar dengan one of our trainer

tea time..part yang paling kitorang nanti2 kan...dalam kelas semua mengantok jerk..tea time mata semua buntang....

Liza (selayang branch), Teressa (kuching branch), Mira (msjid jamek branch) dan aku (ex-cimb)

aku dan salihin (jalan barat,pj branch)

this is my group...

yang bestnyer time pegi course nie..
semua yang join nie kepala hapenning....
memang enjoy la...
masa first sampai tue...
semua cam malu2 kan...
belum kenal la katakan..


aku yang sentiasa ceria...


lelaki2 poyo yang selalu meriuhkan suasana....

dalam course nie kitorang kena blajaq buat semua benda
berkaitan dengan tugas2 dekat branch...


aku dan bro hefni (jb branch, xpasti la kat celah bedah mana branch dia) tengah kusyuk kira duit..

time nie kena kira duit...
duit betoi ok tue...
giler nebes nak kira riban2 nie...
kalu setakat seriban dua tue ok la jugak...
trainer tue kasi satu sampul duit..
dan ko kena kira berapa jumlah duit tue...
kalau salah ko kena kira lagik...
dah macam main amazing race dah ha....


aku yang kusyuk mengira duit...*sila abaikan aku yang sangat serabut tue....tension kira duit gamaknyer...*

gimik konon tengah buat discussion...walhal tengah dok bergumbira...trainer lum masuk kelas..

malam last kitorang kat situ..
kitorang kena buat satu performance...
setiap kumpulan ada tugas dan irama masing2...
dan kumpulan aku telah diberikan tugas tarian bollywood...
OMG...
sangat sengal ok..nak menari bollywood bagai...
setiap kumpulan kena buat 2 persembahan...
1st tarian semua ahli dalam kumpulan tue kena masuk bahagian..
dan second performance lak nyanyi....


kami dalam mood bollywood..

dan kumpulan aku telah menang tempat pertama dalam persembahan tarian nie..
tuk acara nyanyian lak kitorang tempat kedua..
kira ok la kan....

group nie perform tarian barat...

nie lak perform tarian melayu retro

gabungan 3 kumpulan....

last day kitorang kat course...
hehehehe...sedih gak time nie...
masa first jumpa cam sombong jerk kan semua...
last day dah semua monyok jerk...
heheehehe apapun setiap pertemuan pasti di akhiri dengan perpisahan kan..
kerana dengan adanya perpisahanlah pasti wujudnya sebuah pertemuan...

us

5 comments:

"Fd_kZ" said...

akak, samer'la kiter dlu ex cim bank a.k.a bank busuk...
huhuhuhuhu
besh jerk, akak g ker HPC dgn en Farid tue?

| Krsty Pinky | said...

rajinnye anda post pix2 lama kan?
huhu~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

| Krsty Pinky |

wei kenangan ok...huhuhu teringan kengkawan lama..rindu lak rasanyer...

vInA said...

tgh busy2 pun ley posing2..ehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

vInA

sis ko nie memang taksub skit dengan camera..hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails