Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, June 19, 2009

It's Time For BBQ...

hari tue aku nan my gurl's buat BBQ kat umah aku..
saja la nak buat makan2 kat umah aku...aku kat baru pindah masuk umah nie..
so macam nak memeriahkan umah la kan...(eh ada ke PALSAMPAH memeriahkan umah..)
so kitorang decide nak buat BBQ ala PORT LUCK tue..
so masing2 ada menu masing...
ada ikan...ada sweet potato..ada kerang....ada sosej...ada ayam...dan jugak ada bihun goreng..(bukan untuk dibakar..hahahahahaahah)


seperti biasa harus ada muka budak comot nie......

mula2 plan nak berkumpul dekat umah aku pukul 6..
tapi as usuall la kan...kul 6 tue aku masih dekat mydin usj..bleh...????
hahahah tunggu kak jem la tue....
time tue la sibuk nak cari jamu bagai....
nasib baik kak jem sponsor bihun so aku tunggu la jugak kat c2...
lagipun aku nan en shukri nak tengok muka husband kak jem...
giler siut sorok suami....
ngalahkan kawen nan artis ko kan..kak jem...*syhhhhhhhhh jgn bagitaw kak jem taw...*
dan aku dan en shukri adalah bernasib baik sebab kami nampak kak jem dan laki nyer....
ha nak sorok laki sangat kan....


aku dan kak jem a.k.a sponsor bihun guren singapore...yang sedap dan mebeles..(tue pun setelah di gureng berkali2.dan tertumpah berkali2....hahahahah larikkkkkkkkkssssssssssss)


jap g sampai umah dah dekat nak masuk magrib kan...
time tue...api untuk nak bakar2 tue pun belum pasang lagi kan...
konon la tue nak start pukul 8...
dah lepas magrib baru meraban nak pasang api semua kan...

sebahagian dari menu kitorang...kerang di sponsor oleh atie & jai....(aku xmakan kerang ok..huh` len kali sponsor rrr sutun ka...udang ka....hauhauhauhauahu)


atie dan adam comot sayang.....

bakar time.....giler daif kan..tempat nak bakar tue...xpa la janji sedap okkkkkkkkkkkk.....ada aku kesah tempat pembakaran tue..semua.....

sponsor sosej yang datang lambat tapi balik awal...huh` nasib baik sosej tue kejap jerk bakar..kot x..harus pukul 11 baru dapat makan e2 sosej...dasar kak miow....


harus la ada muka tuan punya blog kan...tengah testing ikan bakar menu dari mama aku...
(siap call mama aku ok..tanya macam mana nak perap ikan dan ayam tue...tengkiu mama...i lap u lah.....)


aku..adam sayang..dan atie....

gurl's kat luar tengah RASA2 kononnyer sambil dok mengumpat...*eh kita xda ngumpat kan time nie..kita makan jerk dengan gumbira...*

kena plak time kitorang buat BBQ nie malam tue ad final bola...
selangor VS kelantan....
so pompuan di tugaskan membakar..sementara lelaki2 tue semua dalam umah ngadap TV BLEHHHHHHHHHh?????


en shukri tunjuk bakat mengipas asap.....en shukri dah macam duta DIGI lak..ku bersamamu....dari atas ke bawah kuning...sib baik badan lum bulat cam DIGI tue...

an apis lak tunjuk bakat membakar...gud2 ....leh la pompuan2 sambung gosip lak..eh salah la...rehat kejap...



mama adam yang muka gumbira...sponsor sweet potato sajork..dasar taw..kunun la alasan xda mood nan papo..dasar....

see nampak kegembiraan kat muka mama adam nie....

2 jejaka rebutan malaya satu ketika nanti....see adam tengah menjeles la tue...


so sweettttttttt this pic...dan adam adalah sangat comot... *nampak CAT yang tengah dipeluk oleh adam tue...ha! CAT tue la yang adam kidnap tue......PULANGKANNNNN..heheheheheh*

pasangan yang datang lambat tapi balik awal....sungai buloh mali...

en shukri tengah praktis nak jadi ayah nie...huahuahuahuahuahau *sabar nyek en shukri....masanyer akan tiba...*

pasangan white yang datang dari semeyih...sponsor ayam...thanks korang sudi datang walaupun dah malam dengan anak2 kecil lagi.... * eh nor napa mulut sampai muncong gitu...kaber skit wei...huahauhauhauh*

to all my gurl's bila kita nyer next gathering????
sila plan yer...jadi ke..nak pegi pulau tue?????
aku nak kumpul duit nie.(duit en shukri la aku tolong kumpulkan...)..huahuahuahuahauhauhau

2 comments:

vInA said...

ee..sedap nyer!
da lama da x bbq.. ;(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

vina...

best kan kalu sekali sekala dapat BBQ nie...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails