Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, June 19, 2009

Muara Ikan Bakar Klang...


yummy..yummy....makan ikan bakar....
hari tue..tengah bosan2..xtaw nak lepak mana...
sms kengkawan...ajak g makan ikan bakar dekat klang...
semuanyer last minit planning....



dan seperti biasa...muka2 nie adalah yang paling senang..untuk diajak kuar...
yang lain bukan la bermaksud xsenang....tapi masing2 kan ada komitmen...
so agak susah la skit...xpa aku paham...

xpa ye korang lain kali kita plan g lagi nyek...
dan make sure semua dapat join ye kali nie...

adam sayang dan mama nuyui yang tengah menung tunggu makanan sebab dah kelaparan yang xsangga2 dah.....


dan seperti biasa harus la ada muka tuan punya blog kan....muka kaber line kelaparan...


en zam tengah menung panjang...*dalam hati tue cakap habis la duit aku hahahahahah larikssssssssss*

muka budak gembira xyah kuaqkan duit..nasib ko la en zam oiiii...huahauhauhauhauhau


aku disebalik gelas oren jus....hasil kreativiti en shukri...

dan baju yang aku pakai adalah hasil pemberian kak miow...ye la dari pagi..ok xmandi..singgah umah kak miow mandi tukaq baju..pakej ok..tumpang mandi dapat baju pree....*.baju lum pakai ok....*

aku tolong promote muara ikan bakar....

en ajak...papa adam...*sila jangan tido kat sini ok...taw la kenyang makan ikan...*

dan seperti biasa gambar makanan semua xsempat nak amik..sebab time nie semua dah macam ikan pirana ok..
lapar..ya hamat....dah la nasi lambat banget sampai..lauk dah sampai dulu nasi lum sampai..
harus la..sutun gureng tue..jadi pembuka bicara kan...*wah pembuka bicara..hahahahah*
xpa next time...aku pegi aku amik gambar makanan k.....

ok..daaaaaaaaaaaaaaaaaaa....(seperti biasa penutup kata aku yang sangat xkeruan nie...wah xkeruan waklu...hauhauhau)

3 comments:

vInA said...

wah! ikan bakar seyh!
da la mmg lately vina asyk terbayang ikan bakar je..
mst sedp nih..uhu..
jeles!jeles!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

vina...

memang best moh rr kta g makan ikan bakar...heheheheh...

Aujinz said...

sangat best makan kat sinie..

aku sangat suka sutun goreng tepung dia..sepinggan pon leh abis..ahaks..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails