Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, June 25, 2009

Tag Dari LovE mE

dik..aku dah langsaikan utang tag aku yer...
huhuhuhu...first time ok aku dapat tag2 nie bagai....
ada gak manusia yang sudi mentag2 kan aku di saat aku tengah kebosanan dan tension nie..

si LovE mE nie la yang dok ghajen sangat mentag aku nie...*psssttt dia jugak manusia yang bertanggungjawab soh aku berblogging nie...*

1. apakah perasaan aku sekarang...

worried sebab en shukri demam..sian dia...tapi gagah ok pegi keja jugak en shukri tue..

2. aku nak makan...

cake..yang allah nikmatnyer dapat makan kek kan..*besday aku bulan lapan nie ye korang....leh la blanja aku makan kek..*

segala macam kueh mueh..time2 petang dah mendung2 cam nie memang enak nie..kena lak nan air nescafe o suam..pehhh syorga beb...

tomyam...makan time malam...

segala macam buah-buahan...

ish kalau nak ikutkan banyak mende ok aku nak makan...kalu nak soh aku listingkan harus makan bulan nak siap listing....pendek kata aku memang suka makan la...
*ada sesapa nak blanja aku makan ..sila kan..tekan buzzer di atas meja anda...*

3. aku x suka...


aku xsuka orang yang bodoh sombong...hipokrit..ego lebey..emosi lebey..dan apa2 saja yang lebey..walaupun aku taw kadang2 aku pun emo lebey jugak kan..tapi ada aku kesah ....dan lagi satu yang aku paling xsuka adalah bila aku bawak keta ada orang potong barisan dan masuk tanpa mengangkat tangan ucap terima kasih.. setengah hampir setengah jam kaki aku menekan brek dan clucth..memang cam *6(^*(@ jerk.... *kalu aku xpa...huahahauhau*

4. impianku...

nak g bercuti lagi..xkira la ke mana pun...
beshnyer kalu dapat naik cruise nie kan...*en shukri jom pi bercuti lagi...*

rumah yang besar.....tapi aku xmaw bayaq la..aku nak umah tue ataih nama aku...tapi yang tolong bayaqkan adalah en shukri...wah nikmatnya dunia..

kereta murano peberet aku nie...sebenarnya banyak kereta impian aku nie..kang kalu aku listkan mau pengsan dan bertambah2 naik suhu badan en shukri kang..so aku letak satu nie jerk dah la....

dan aku nak sebuah keluarga yang bahagia di samping en shukri ....*eh ramai giler anak nyek..rejeki2...*

5. haiwan yang aku xsuka..

yang nie pun sama wei...kalu aku nak listkan..makan taun ok..nak siap..
banyakkkkkkkkkkkkk sangat binatang yang aku xsuka...

ular..eeeeeeeeeeeeee aku sangat geli ok...tolong la...ular pastik anak buah aku pun dapat menggegarkan satu kampung dengan sora aku ok...

lipan....sangat sakit kena gigit dengan lipan..aku dah penah kena gigit lipan..menangis sampai subuh ok..sakit..sengal punya lipan...menganggu tidurku yang lena..

tikus...ish nie salah satu penyebar penyakit ok..sila jauhkan gerai2 yang ada kuaq tikus sebesar lengan korang secara tiba2...

lipas...xsuka sabab busuk dan terbang2..kang ada naik ke kepala ko kang...ish tanakkkkkkkkkkkk...katakan tidak pada haiwan2 pemusnah nie...

hanjeng...sebab sangat memekak di waktu pagi ok..aku rasa nak bagi hanjeng2 dekat depan umah aku tue makan daging beracun jerk...budus taw...time cuti ko jangan harap nak membuta sebab hanjeng2 nie semua akan menyalak tanpa segan silu...

6. harapan aku...

aku nak jadi seorang isteri yang baik..kepada en shukri..anak yang baik kepada pn latipah..

7.jika masa boleh di putar...aku

aku nak belajar rajin2 supaya dapat score the best....*tidak bermaksud aku malas ok..cuma kurang jerk...* dan aku nak menghindari diri aku dari orang2 yang xsepatutnya aku kenal dalam hidup...tapi itu lah namanyer kehidupan..

8.10 tahun akan datang aku akan...

jadi ibu kepada sepasang anak yang comel dan bijak hasil perkahwinan aku dengan en shukri..*harapan nie..* dan aku jugak insya-allah akan menukarkan jawatan ku kepada yang lebih tinggi....

9. Hp aku adalah..

eh asal lak nak taw tipon aku nie..ish apapun aku pake phone yang murasss sajork...xmampu ok nak pakai phone hat mahe2 nie...

taraaaaaaaaaaaaa...nie la phone aku..






nokia 5610 expressi dirimu...

10. aku pernah bercinta sebanyak...




sila abaikan nombor2 kat tapak tangan tue ok..aku tidaklah seplayer itu...skit2 sajork..*ada jugak tue..skit2..hahahah*
yang pasti hanya satu nama kat hati aku sekarang...

tadaaaaaaaaaa...



en shukri cinta terakhirku....*sila jangan muntah di atas keyboard anda..*

11. aku suka pada...

ish banyak benda nie yang aku suka nie....antaranye adalah...


handbag dan kasut...memang aku adalah pengumpul segala benda nie..tapi yang felikssnyer...beli banyak tapi suka pakai satu jerkkkkkkk....
dan sangatlah padan dengan muka aku kalu kena leteran maut dari en shukri tue kan...


aku suka berhang-out2 nie..beshnyer....*kongres bila nak hang-out lagi nie...*

soping...wah ada ke pompuan kat dunia nie yang xsuka soping..tolong tampilkan diri anda di depan aku...nak gak aku kenai nan orang camnie...meh aku khutbah kat telinga orang tue..

duit..harus la kan..biar la orang nak kata aku mata duitan pun..ada aku kesah..duit adalah keperluan ok...

aku suka baju..dan aku juga pengumpul baju yang telah merobohkan lemari kat umah aku dan aku jugak telah mendapat ceramah pree dari en shukri... sebab merosakkan harta benda...huh`bukan aku yang robohkan lemari tue..baju tue yang robohkan..*wah ko salahkan baju lak kan...lempang lelaju kang...

12. kawan-kawanku

sangat bermakna untuk aku...sebahagian dari hidup aku..
aku sayang semua kengkawan aku..


nie adalah sebahagian dari sahabatku...penyeri hidup aku di waktu sunyi..*waktu sunyi jerk taw...hahahahahah*

xbermaksud sesapa yang xda dalam gambar nie bukan kawan aku..nie adalah sebahagian dari sahabatku...

13.pernah dikhianati..

huh` malas aku nak ingat..aku hanya doakan yang terbaik untuk orang yang mengkhianati aku tue.. *see baikkan hati aku...huhuhuhu sob..sob..*

14. apa yang ingin aku lakukan pada orang yang mengkhianati aku...

huh soklan pembunuh nie....apa korang rasa korang nak buat dekat orang yang mengkhianati korang....

A) rejam dengan batu..

(aku sedih siut tengok gambar nie..sengalkan manusia yang xberhati perut nie..sob..sob..sob...)

B) flying kick


C) penampar arab..

D) penumbuk ajaib .

apapun aku harapkan orang2 pengkhianat tue sedar la dengan kesilapan dia..aku harap semoga satu nanti kebenaran itu akan membongkar segalanya...
huhuhuhuhuhu

15. senaraikan 8 orang yang anda ingin tag...

1. kak mita a.k.a sayangtikah - dia selalu curi dengar aku sedawa..*larikkksss...*
2. mala - coz aku baru borak dengan dia through ym hari nie..dia sangat friendly dan sweet..
3. z@ck - budak kedah yang xtaw lagu kedah..hehehhe (dik jawab yer..)
4. vInA (adik yang sweet..suka tinggalkan jejak dia kat setiap N3 aku..)
5. |Krsty Pinky | - yang selalu dera mawar *ish bukan dera btoi2 la korang..dera bogelkan mawar pas tue amik gambar untuk tontonan umum...*
6.honey - budak tengah nebes nak kawen..heeheheh
7. reza - budak satu kolej nan aku dulu..dah lama xjumpa..
8. Annurain - kawan baru dalam bloggers nie...

ok sila la menjawab tag nie yer...aku sayang korang....muaaahhhhssssss...

6 comments:

sayangtikah said...

ishhhh melampau taw ko nih...saat2 aku tngh lapo nih ko hidangkan gambo yg lazat2...adus perutku sangat hanginnnn........anyway macih sayang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sayangtikah...

heheheh lapo nyek..ok2..esok kta dating time lunch nyek...

aien~s corner said...

haa...ok2 t ain try my bez..hampir 1 page sis puple wt utk tag ni je..hehe

vInA said...

bley thn pnjng tag nih..

*aduh mls nyer aku*aha..

yela akak syg! saya buat..
lala..
wek!

encikReza said...

apa pasal nama aku ada dlm ini gambar?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien`s corner..

hahahaha banyak dik yang akak nak luahkan sebenarnya..hahahahaha...sila jangan segan2 buat tag tue yer..

vInA..

hahah dik jangan malas2 yer..nanti kta g jalan2 nak x??hehehehhe

encikReza..

hahahah aku suka nama ko la...sebab tue aku pilih...sila buat yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails