Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, June 5, 2009

Terbang Tinggi Ke Awan Dania..

tajuk N3 adalah merepek meraban...
hari rabu last two week..aku balik kg...sebab mama aku nak pegi umrah kan..
bangun pagi2 siap2 semua..gerak pegi ke penang..
sebab mama aku nyer flight dekat penang airport..
mama aku nyer flight kul 12..so sebabkan mama aku pegi ikut pakej..so kena la berkumpul dekat airport 2 jam b4 flight kan..
kitorang sampai dekat airport dalam kul 9 lebey cam tue...
so berlepak2kan la dulu kan..sementara nak tunggu mama aku berlepas kan..
sangat sejuk ok kat dalam airport tue..aku yang pakai baju itam lengan panjang pun still gigil..
sambil berlepak en shukri sibuk dok amik gambar..
en shukri menjalankan keja dia seperti biasa..
amik gambar orang sajork....gambar dia xda sapa orang nak amik...
aku sangat kesian dekat en shukri...

mama latipah...

sambil menunggu sambil bergosip..eh xla..bukan gosip taw...sembang adik beradik...

apantah yang menarik perhatian makteh aku tue...

see muka maklang aku sangat gembira..sebab dia adalah pemegang amanah mama aku yang sangat besar..huhuh dapat rumah sebijik.keta sebijik....barang2 kemas mama aku..semua maklang aku yang pegang sepanjang mama aku pegi umrah...

tengah kusyuk dengar pesanan mama aku...ye ma..ye lah..paham..ok..tue jerk la yang kuaq dari aku....apakah pesanan mamaku....rasier la....

ye aku sangat sopan bertudung gaya gini kan...mama aku bising..cakap nanti aku nyer step father tue..buntang lak bijik mata tengok aku kalu xpake tudung g hantar diorang untuk mengerjakan umrah..ye la walaupun bukan aku yang g kan..tapi aku kena hormat wish mama aku.....so aku adalah menurut perintah....ye2 dun worie sampai seru aku nanti aku harus pakai tudung jugak...doakan aku cepat2 sampai seru..eh tapikan cantik x aku pake tudung..nampak ayu kan..kan..kan....*lariksssssssssssss*

this is my step father nan anak nyer..kiranyer abang tiri aku la...

muka tok aku yang dah lapaq..ye lah masing2 xsempat nak amik bekpest kat umah..siap bawak bekal taw..sebab pas hantaq mama aku kitorang plan nak g berkelah...

k yang tue next N3 aku story...

1 comment:

-oP_ida- said...

wahh kenangan tuh..pic arwah ayah tiri akak ada situ.......

maktOk time ni nampak berisik....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails